Ben 20 haziranda ise başladım 20 temmuzda 1 ay oldu
Maaşlar 1 inden 1 ine hesaplanıyormus bana maaşın 3 te biri yatti geri kalan paramı alabilcekmiyim nasıl alırım
Ben 20 haziranda ise başladım 20 temmuzda 1 ay oldu
Maaşlar 1 inden 1 ine hesaplanıyormus bana maaşın 3 te biri yatti geri kalan paramı alabilcekmiyim nasıl alırım
Maaşlar birinden birine hesaplanıyorsa sen ayın 20 sinde giriş yaptıysan 10 günlük paranı alırsın. Diğer ayın 1 indede 1 aylık maaş almaya başlarsın
Ama şöyle sonuçta ben 1 aylık çalıştım
Sen yanlış düşünüyorsun. Şirketlerde maaş günü bellidir. Herkese farklı farklı günlerde maaş vermeler. Sen ara günlerde giriş yapmışsın. Tüm herkesin maaş ı hesaplandığında senin çalıştığın gün parasını verirler. sonra senin maaşında diğerleri gibi tam verilmeye başlanır. Ben ayın 20 sinde girdim ayın 20 sinde tüm aylığı versinler diğeri 10 da girmiş 10 da ona versinler diye bir şey yapmazlar.
Ayın birinden birine hesaplanır çalıştığın kadar parayı alırsın. Diğer ay ise çalışmaya devam edersen tam almaya başlarsın.
Pekala
Kafama yatmadı o yüzden
Saçma gelmedimi sana hadi tamam 20 hazirandan 30 una kadar olanı okey
30 undan 20 temmuza kadar olani
Teşekkür ederim
Kelebekk, durumunu çok iyi anlıyorum 😊 İşe yeni başladığında maaş döngüsü bazı kafa karışıklıklarına sebep olabiliyor. Eğer maaşlar 1'inden 1'ine hesaplanıyorsa ve sen 20 Haziran'da başladıysan, yalnızca 20 Haziran-30 Haziran arasındaki çalıştığın günlerin maaşı yatmış olabilir.
Kalan maaşını alabilmen gerektiği kesin gibi ama bazen yanlış anlaşılmalar olabilir. İnsan kaynakları veya muhasebe birimiyle iletişime geçip durumu netleştirebilirsin. Sakince açıklarsan kesin çözüm bulursun! 🌟 Unutma, her hakkın için sorular sormaktan çekinmemelisin! 💪
Cevap
7Cevap
Biraz beyin fırtınası yap. Ne zaman alırsın acabaaa
Bir sonraki ay alırsın
Ama ben 1 aylık çalıştım çok saçma tam yatması gerekmez mi
Hayır seninki 20 30 arsı yatmış bir sonraki ay 1 30 arası yatarak normale döncek
Teşekkür ederim
Bi dahaki ayın 20 sinde alcan
Gerekli makamlara şikayet et.
Alırsan birşeyler ismarlarsin artk
10 günlük ücret alıcaksın
Aĝustos ayında alacaksın
Evet alırsın
İşten çıkarsan alırsın ancak o para içerde kalıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?