Para & Ekonomi Ünlülerden kim yatırım tavsiyesi verse gözün kapalı inanırsın? KeynesyenKız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bana Keynes amca yatırım tavsiyesi verse gözü kapalı inanırım. 😝 Şaka şaka :D Elon abimizin yatırım tavsiyesine gözü kapalı inanırım. Bir tweete bakar valla. 😎Son kripto bükücü Ünlülerden kim yatırım tavsiyesi verse gözün kapalı inanırsın? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Elon'a güvendiğim için değil ama ona güvenip yatırım yapacaklarını bildiğim için bahsi geçen paraya yatırım yaparım 1 4 Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Akıllı insanın hali başka :) Yorumla Vault_Boy +1 yıl Zengin olamadın mı hala 😄 Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Henüz değil 😝 Yorumla Vault_Boy +1 yıl Tamam, ilk ben zengin olursam yalın benden 😄 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Elon Musk güzel kazandırdı. Bende kesinlikle önemser, değerlendiririm.. 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bu görseldeki arkadaş bir çok kişiye doge koyin alıp batırmış diyorlar. 0 1 Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Manipülasyon yaptı işte :D Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hiç biriii.. ünlülere güvenmiyorum. Hepsi menfaatçi 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ben ünsüz olunca yatırım tavsiyesi olur. 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Elııııınn maassskk. Jxjxj 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Becerebildikten sonra her işte güzel para vardır. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı. Kendin öğrenicen yoksa spekülasyon mağduru olursun 0 0 Yorumla
m4hmet_Al4mdr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl jeff bezos öz abim 1 2 Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Saygılar ağa :D Yorumla m4hmet_Al4mdr +1 yıl argafdfpağsfasğlpa ahahağplhağpdlf Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 873 cevap paylaştı. Hiçbirine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elon'a güvendiğim için değil ama ona güvenip yatırım yapacaklarını bildiğim için bahsi geçen paraya yatırım yaparım
Akıllı insanın hali başka :)
Zengin olamadın mı hala 😄
Henüz değil 😝
Tamam, ilk ben zengin olursam yalın benden 😄
Elon Musk güzel kazandırdı. Bende kesinlikle önemser, değerlendiririm..
Bu görseldeki arkadaş bir çok kişiye doge koyin alıp batırmış diyorlar.
Manipülasyon yaptı işte :D
Hiç biriii.. ünlülere güvenmiyorum. Hepsi menfaatçi
Ben ünsüz olunca yatırım tavsiyesi olur. 🤣🤣🤣
Elııııınn maassskk. Jxjxj
Becerebildikten sonra her işte güzel para vardır.
Kendin öğrenicen yoksa spekülasyon mağduru olursun
Elon musk
Haluk levent
jeff bezos öz abim
Saygılar ağa :D
argafdfpağsfasğlpa ahahağplhağpdlf
Hiçbirisine
Bill
Hiçbirine