Hepsine gelenlere kısaca , herşeye zam herşeye zam el insaf yani hayvan olarak gelseydik daha iyi geçinirdik ya bu ne böyle. He söylemeden de geçmeyeyim yeri gelmişken , bu zam durumlarına sinir olduğum kadar çevredeki insanların karakterlerindeki her geçen gün gelen indirimler de moralimi bozuyor ürün fiyatları ile ters orantılı onlar bile değerleniyor bazı insanların değeri her daim düşüyor onların da Allah bin belasını versin , oh be yeminle rahatladım ya.
Gıda ürünlerine pazar ürünlerine kısacası insani ihtiyaçlara yapılan zamlar ve bunlara karşı alınmayan önlemler fırsatçıların yaptıkları beni çileden çıkarıyor
Alt kesimin enflasyona ezdirilmesi beni de üzen gelişmeler arasında su çoktan kaynadı. Devamlı ekonomi güzellemesi yapılıyor. İcraatte ise vatandaşa fatura kesiliyor. 😐
Süt ya süt. Evet sütten çok daha fazla zam alan, insanların neredeyse hiç alamayacak noktaya geldiği bir çok ürün var. Bunu kabul ediyorum ama sütün gelen zammı en başından beri bir türlü kabul edemiyorum. Taktım kafaya bir kere.
Süt bebekten, çocuğa, yetişkine kadar herkesin temel besin maddesi haliyle ekmek, su kadar önemli bir gıda. Gıdada uygulanan kdv indirimin de pek işe yaradığı söylenemez.
Aşırı kahve bağımlısı biri olarak ne zaman indirimde yakalasam toptan almayı tercih ederim. Zaten bozulan ürün değil bu yönüyle beş yıldızı hak ediyor. 💫💫