Kişilik & Karakter Kendinize bir değer biçin bakalım! Sizi satacak olsak kaç koyun verirler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lütfen ben paha biçilemezim demeyin sizi satar üstüne para veririm şakam yok👿Birileri kazıklanmış.. Kendinize bir değer biçin bakalım! Sizi satacak olsak kaç koyun verirler? Cevapla Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benim değerimi ölçebilecek bir para birimi yok henüz. ama sanırım elmas yağan bir gezegen vardı sanırım o gezegen kadar ederdim. 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Koyun vermesinler, kuzu versinler. Pişirir pişirir yerim birde süt kuzusuysa tamamdır 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kıyacaksın be Yorumla Delikanlisback +1 yıl Off yenmez mi ya ızgara olacak birde az yağlı üff Yorumla Soran +1 yıl Çok severim ama yemeden önce bu süt kuzusuydu kestik derlerse ağlayarak yerim Yorumla Delikanlisback +1 yıl Olsun ağlayarak ye sonuç olarak ye bu lezzet kaçmaz Yorumla Soran +1 yıl Ağlamadan yiyeceğim etler aranıyor shsjs Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ülkemizin yüzde 51 i koyun hepsini vermeleri karşılığında ülkemiz için kendimi feda ederdim 2 1 Yorumla ParaşütAdam +1 yıl Çok iyi 😂😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Biz kendimize ne değer biçersek boşuna bizim değerimiz bizi satan kişinin namusu şerefi kadardır kendini kaça satarsa bizide o kadara satmıştır. Onurlarına kalmış bizim değerimiz. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. 2 civcive kandırırım seni veririm 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de kazıklanmış olursun.. olan sana olur Yorumla Eğitilme +1 yıl Kandırırım dedim, kazıklanır demedim. Civciv coin üretirim. Tanesini de 100 milyon dolar yaparım 😜😂 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen kaç tane koyun edersin 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dört dörtlüğüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim değerimi ölçebilecek bir para birimi yok henüz. ama sanırım elmas yağan bir gezegen vardı sanırım o gezegen kadar ederdim.
Koyun vermesinler, kuzu versinler. Pişirir pişirir yerim birde süt kuzusuysa tamamdır
Nasıl kıyacaksın be
Off yenmez mi ya ızgara olacak birde az yağlı üff
Çok severim ama yemeden önce bu süt kuzusuydu kestik derlerse ağlayarak yerim
Olsun ağlayarak ye sonuç olarak ye bu lezzet kaçmaz
Ağlamadan yiyeceğim etler aranıyor shsjs
Ülkemizin yüzde 51 i koyun hepsini vermeleri karşılığında ülkemiz için kendimi feda ederdim
Çok iyi 😂😂
Biz kendimize ne değer biçersek boşuna bizim değerimiz bizi satan kişinin namusu şerefi kadardır kendini kaça satarsa bizide o kadara satmıştır. Onurlarına kalmış bizim değerimiz.
2 civcive kandırırım seni veririm 😂
Sen de kazıklanmış olursun.. olan sana olur
Kandırırım dedim, kazıklanır demedim. Civciv coin üretirim. Tanesini de 100 milyon dolar yaparım 😜😂
Sürü olabilir
3500 - 4000 koyun ederim herhalde
2 koyun 🐑😅
Sen kaç tane koyun edersin
Dört dörtlüğüm