Eski evimizi müteahhide vermemiş olsaydık, kesin babama sıfır daire alırdım. Kenar mahallelerde fiyatlar hemen hemen 450-500 bine dayamış durumda. Yakında eski evimiz müteahhide verileceğinden dolayı, 130 binlik düğün birikimime 100 bin ekleyip düğüne harcardım. Geriye kalanları geleceğim için saklardım. Yatırım düşünmüyorum.
O dediğiniz miktar orta durumlu bir araç parası değeri kalmadı en dandik 2+1 evler o parayı geçti Maalesef Paramızın değeri eridi yani o parayla adam akıllı bir Şey yapamıyorsun artık
Arsa alırdım imar barışı geçecek yerler var tam şu an da öyle para olsa ilaç gibi gelir. şu an tarla olarak görünüyo ama 2 yıl içinde arsa olacak imar barışı olunca
Altın alırdım. Yıl sonu altın beklentisi 1100 civarı. Uzun vadede en iyi kazandıran her zaman altın olmuştur... Eğer düzenli bir gelirin varsa ve aldığın altını 2 sene kadar gözün görmeyecekse git altın al.
Daire yani gayrimenkul kalıcı yatırım anlamında ve Türkiye şartlarında en makul olanı risksiz yatırım 👍 bu arada hayırlı olsun yeni eviniz güle güle kullanın bir sonra ki eve de hayırlı olsun diyelim mi şimdiden 😄
Çoğu kişi daire demiş fakat daire ölü yatırımdır. 1-2 hafta iyice araştırırdım senin yerinde olsam. Ticaret yapmak en mantıklısı. Bende onun 3 katı vardı inşaat yapıyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tekel açardım. Devamlı zam geliyor. Altından bile daha değerli. Çok para kazandırıyor
Ha Türk ha, Kürt Türkiyeliyiz diyelim 🇹🇷 Kürt kadınlarını severim özü sözü bir olur sevince tabiri caizse Allah'ına kadar severler eski kız arkadaşım diyarbakırlıydı bir taraftan zaza bir taraftan Kürt ama doğru söylemek gerekirse altını çok seviyorsunuz 😄