Asla kriptoya yatırım yapmam, o bir kumar aracıdır yatırım değil. Ben olsam emlak piyasasında yatırım yaoardım, emlak düşünmüyorsam, altın, döviz ve BİST üzerinde teknik ve temel analiz de yaparak temettü verimliliği yüksek olan en az beş hisseden oluşan portföyle, %33 er yani eşit oranla bir sepet yapar keyfime bakardım. Asla yatırım tavsiyesi değildir. 😎
2017 de bıraktım uzun vadeli ve kısa vadeli alım satım yapıyordum sizin dediğiniz gibi İngiliz borsasın dan hisse almak istedim bankacım bana epey vergi alındığını kar edemeyeceğimi söylemişti bende almamıştım şu an öyle bir durum var mı merak ettim
Babam ve sevgilim zengin ama ben parayı sevmiyorum :) ilerde çalışıp kariyer yapcam ben diyorum sevgilim kahkaha atıyor, Babam da dalga geçiyor. Yani hiç birsey😬
Daire karşılığı arsayı çözersin ama diğer malzemeleri peşin alman gerekecek beton, çimento, demir ve işçilik için sana nakit para gerecek. Yap sat işinde iyi para olduğunu biliyorum ama nakit olmadan o iş olmaz
@met96 ben şu an o işi yapıyorum ve anlaştığım firma ile nakit yerine daire karşılığında işler yapıyorum nakit gelince elindeki daireleri gerş alıyorum