Iyi günler
Ben bir kadin olarak abiye satin alip kiralatmayi planliyorum bu konuyla alakali siz ne düsünüyorsunuz sizce mantikli olur mu? Ama öyle basit degil 1.000 -2.000 tl lik abiye alip kiralatmak istiyorum.
Ben bir kadin olarak abiye satin alip kiralatmayi planliyorum bu konuyla alakali siz ne düsünüyorsunuz sizce mantikli olur mu? Ama öyle basit degil 1.000 -2.000 tl lik abiye alip kiralatmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz kendiniz alıp başkalarına kiralayacaksınuz doğru mu anladım?
Aynen öyle
Eğer instagramda felan bir sayfanız veya yerleşebilecwk bir dükkanınız varsa o zaman olur da onun dışında olmaz bence. Müşteri bulamazsınız
Yok instagram üzerinde yasal bir sekilde yapmak istiyorum tabiki
Ama güvenilir olabilmesi için fazla takipçili olması lazım. Eğer yeni açacaksanız bu çok zaman alır. bir sayfa satın almak bu açıdan daha mantıklı
Anliyorum tabikide yok bu sosyal medya islerinde cok iyim öyle basit bir sekilde pazarlama olmicak zaten hayirlisi
Nerede giyeceğinize bağlı
Dügünlük nisanlik vs. Abiyeler
Biraz fazla değil mi o paraya satın alabilirsiniz
Ama geliri daha fazla yani kaliteli markali iyi abiyeleri kiralamayi planliyon basit abiyeler degil yani kalitleli bayas istiyorum
Bana göre bir kere giyeceğiniz bir şeye o kadar para vermek pek mantıklı olmaz ama yine de siz bilirsiniz nasıl iyi hissetmek isterseniz onu giyebilirsiniz
Ben sadece satin alip devam kiralattircam kendim icin degil
Soruyu yanlış anlamışım evet mantıklı olabilir pahalı bir abiyeyi alıp kiralatmak mantıklı olur ben 1000tlye kiralayacagim dediniz sandim
Yok yatrim amacli yani bir kisiye degil bir cok kisiye yapmak istiyorum 1000 tlyi kisa zamanda cikaririm yani 10 bin tlyi komple cok iyi abiyelere yatirim yapip kiralatmak istiyom cok kisa zamanda cikaririm parayi diye düsünüyorum o yüzden danismak isted sadece gider olarak temizleme olayi olur ondada iyi biriyle anlasirim o yüzden sizlerin fikirlerini önce almak istedim
Güzel bir kar aracı olabilir sizin için mantıklı buldum ben şık abiyeleri satın alıp kiralamak gayet uygun olur
Cok sagolun görüşünüzü benimle paylaştığınız için🤗❤️
Rica ederimm
Yer mekan var mı bunun icin