Yasam kalitemiz zaten yoktu diblerdeydi ama nasil hayatta kalabiliyoruz onu anlamış degilim.
Zamlar sonrası yaşam kaliteniz ne derece düştü?
Yasam kalitemiz zaten yoktu diblerdeydi ama nasil hayatta kalabiliyoruz onu anlamış degilim.
şahsen bizi diğer insanları etkilediği kadar çok etkilemedi. ortalamanın biraz üstü gelirimiz var. ev bize ait, borcumuz yok, işimiz var. yıllardır aynı şekilde yaşayıp gidiyoruz
En azindan fiyatlardaki sacmaligin farkindasinizdir dimi. Durum her ne kadar iyi olursa olsun, genele baktigimizda icler acisi bir durum var.
durum çok kötü maalesef. bizim 30 yıldır görmediğimiz faturalar bize geliyor. bu millet daha önce hiç bu kadar zorlanmamıştı. 40 yıllık esnaf bile "biz böyle bir zamana hiç şahit olmadık" diyor.
hayırlısı diyorum. kendi elleriyle bir canavar yarattılar
maalesef oyle oldu ve işin garibi daha da kotuye gidiyor. Her gecen gun zorlasiyor bir iyi bir kotu tabiri yok ortada. Hep kotuye gidiyor...
Ben iraklıyım bizde durumlar fena devletimiz sağolsun ! Hırsızlar her yerde! Ama şkur ailem durumu iyi genel olarak eskiden gelme turkmenler varlıklı ama kötü!!
Allah yardimciniz olsun kardeş 👍
@pars1453 canım Turkıyeye bayılıyoz her sene geliriz özleriz gelmezsek! Karadenizin halkını çık sevdim
Yaşam kalitem düşmedi , direk bitti. Sürünüyorum ama öyle böyle değil yılan beni görse utanır
Çok üzücü valla 😔
böyle hayata soxum 🙄
Cevap
6Cevap
İstediğim kıyafeti alamamak fazlaca modumu düşürüyor ama çokta yaşamımı etkilemiyor
Değişik.
Yasam kalitemi düşünürken 12.5 yil yaşlandim. Teşekkürler
Sorry
Evliysen en az 10 000 TL aylık gelirin olacakki geçinesin ülke iflah olmaz artık
nasıl hesap yaparsam yapayım para yetmiyor ben nasıl yaşıyorum lan borç da almıyorum
Kredi karti kullaniyorsundur hacım baska bi aciklamasi yok valla😀
yok usta ne kart ne bişey lan yoksa hırsızlıkmı yapıyorum bilmeden uykumda para çalıyor olabilirim
Hahahaha 😁😁😁😁 allahta seni güldürsün kardesim 😁
Çok çok düştü patates soğan hesabı yapar olduk
O saydiginiz iki tane şey lüks sayılıyor evet...😔
Ne lüks değil ki 🙄
Bir paket sana yag 12.5 tl olarak gordum mesela gozume baya bir luks gorundu 😐
Bok gibiydi, 10 kat bok gibi oldu, kısmetse 100 e doğru ilerlicez abi
100 yaklaşılıyor dostum..
Önemli olan karakterdeki kalite ajs
Soruyu boyle baltalamani ayrica sevdimm teşekkürler 😁😁
Evimizde yağ bitti ve yag yok hicbiryerde..
Yakinda kucuk cay bardaginda yag satacaklar
Zaten düşüktü iyice eksilere düştü.
Evet maalesef yok oldu
Yaşam‼️ kalite‼️
Antalya da otobüs 6,70₺
😡😡😡😡😡😡😡😡
Daha da articak
Uzak doğu gibi bisikletle gideriz
Hangi yaşam?
Boomboktu borumbok bir hale geldi aslinda, peki biz nasil hayatta kaliyoruz onu cozemedim
👍👍😔
Fotoğrafın Kayseri olması 😅😅
Anlamadim kanka
Hahahahaha fark etmedim ya bro 😁
Yoktu ki
😔😔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?