6.500 k maas aliyorum, sefil karnimi zarzor doyuruyorum, doyuramadigim zamanlar cop kutularindan yemek ariyorum, tanriyla sohbet filminde ki adam gibi aglayarak copten yemek yiyorum, gerci o abdde oldugu icin hamburger yiyordu, ben kuru ekmek yiyorum 😀🙏
sohpen bozuldu param olmadigi icin yaptiramadim ya soguk suda ya da buyuk legende su isitarak banyo yapiyorum 😀
buzdolabi bozuk yaptiramadim
camasir makinesi bozuk camasirlari elde yikiyorum
en son sevgili yaptigim da arkadastan borc alip yanina gitmistim sonra o borcu geri odeyemedim 😀
vb bir suru sey
isimi seviyorum ama degisim vakti gelmis mi sizce 😐
cop kutusu dışın da diğerleri troll değil 😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
6500 tl mi alıyorsun. Asgari ücret 8500. Allah yardımcın olsun ne diyeyim
sanırım iş değiştirme vaktim geldi
Fabrikada işe girmeye çalış. Bazı fabrikalar iyi para veriyor. Yakında bende işe gireceğim 7,5 saat çalışma, asgari ücret ve oturarak çalışma. Bu tarz iş bulabilirsin
Benim kardeşim 20 k alıyor fabrikada o tarz işlere bakın. Torno tesviye kursu al o dalda iyi para oluyor
7,8 ay sonra askerlik var hiçbir fabrika almaz bence
Askerliği uzatacagini söyle alırlar. Benim arkadaşım o süreçte markette çalışmıştı.
anladım teşekkür ederim
acaba kimin yüzünden bu olanlar bu ekonomi sefillik daha kendi vatandaşını doyuramıyorken afganlıları suriyelileri doyuran kim acaba
hep muhalefete oy verdim ben 😀
maallesef kazanamadık bir 5 yıl daha çekeceğimiz var şimdiden zamlar başlamış zaten süt ürünlerine %33 zam a101 ürünlerine ise %35 zam gelmiş 👏🏼
baya kötü kanka suriler senden iyi yaşıyor
ugandalı arkadaşlarım acıyarak para toplamışlardı bir ara 😀
Mükemmel
teşekkür ederim