Para & Ekonomi Bir dilim baklavanın fiyatı dudak uçuklatıyor. Artık baklava yemekte lüks mü oldu sizce? kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir dilim baklavanın fiyatı 10 TLBir porsiyon baklavanın fiyatı 40 TLBir kilo baklavanın fiyatı ise 180 TL oldu. Fiyatların ramazan ayının yaklaşmasıyla dahada artacağı söyleniyor. Artık baklava yemek lüksten mi sayılıyor sizce?#kafamıngüzelligi Bir dilim baklavanın fiyatı dudak uçuklatıyor. Artık baklava yemekte lüks mü oldu sizce? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Öyleyle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evde yapsan bir çuval un olmuş 400-500 keza şekerde öyle önceden bir şeyleri evde yapınca kâr ederdin şimdi o da yok ucu ucuna belki. Zaten dışarıdaki baklavadan bir şey anlaşılmıyor şerbetli yufka yiyorsun sanki. 0 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gerçekten inanılır gibi değil yazık... 1 1 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Teşekkürler Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yok artık ya aslında hemen hemen her hafta alıyoruz da bu kadar verdiğimizi bilmiyordum ben evde yaparım o zaman ahshd 1 2 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl hamuru incecik olacakk yufka alıp kolaya kaçmaa :D Yorumla SenacCc +1 yıl Valla ben hazirini alıp yapıyorum bayramlarda bide onu nerede açayım ajdj Yorumla
gurbetcikizz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl 180’tl içinde un şeker yağ fındık ceviz elektrik su emek var beleşe mi versinler? 2 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Cevizli baklava bile 60 liradan satılıyor kilosu alt tarafı cevizli basit baklava yani Antep zaten lüks kalıyor 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı. Şirinevlerde baklavacı şemsettin var 1 tepsi 100 dilimlik 97₺ yani tek bi dilimi 1₺ ye geliyor ordan alabilirsiniz 0 5 Yorumla maria0 +1 yıl Onun baklava oldigina emin misin Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl @maria0 www.instagram.com/.../?hl=tr Yorumla maria0 +1 yıl Güllüoğlu daha iyi Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl @maria0 keriz misin kızım 180₺ diyor Yorumla maria0 +1 yıl Ama daha iyi hem glikoz şurubu kullanmıyorlar Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bi kilo salatalık 25 lira olmuşken baklavaya şaşırmamak gerekir 0 0 Yorumla
maria0 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kesinlikle çok pahalı çok canım ostoyor ama alamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bizim sağlığımız için pahalı biz yiyemryelim hasta olmayalım diye devletimiz bizi düşünüyor hep 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle giderse hayallerde yeriz 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Geçen gün 6 dilim 2 çay içtim 75 lira. Buyur 🤦♂️ 0 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl 😅 lüks olan baklava yemek mi sizce cidden dnjxjc 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemin ediyorum anlam veremiyorum. 0 0 Yorumla