Para & Ekonomi 2022 zamlı maaşlar bugün alınacak. 2022 özel sektör maaş zam oranları ne oldu? gülikam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bugün ilk kez zamlı maaş alanlara selam olsun! Ne kadar oldu oranınız gençler ve meslek nedir? 2022 zamlı maaşlar bugün alınacak. 2022 özel sektör maaş zam oranları ne oldu? Cevapla Maaş Soruları Meslek Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Değişen bişi yok istediginiz kadar zamli alsınlar 2021 de ne alıyorlarsa 2022 de de onu alacaklar zam mam palavra hikaye işler 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı. Bizim belli olmuş ortalama %40 diyorlar ama kesin bana %10, yürürken dili yere değene %40 %30 zam yapmışlardır. 0 0 Yorumla
Defnesabanci0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Çalışmıyorum kimsenin ağız kokusunu çekemem calisarak 0 3 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Soyada bak 😂 Yorumla Defnesabanci0 +1 yıl @ÇevikYiğit kardeş Türkiye'de sadece bı tane mi sabanci soyisimi var ne bu slklik Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Bir şey demedim sadece güldüm geçtim mana çıkartmak sana kalmış ayriyetten terbiyeni takın lütfen 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zamlı maaşlar alınana kadar, çoktaaan hükmünü yitirdi ki zaten. gelen zamlar devam ediyor... hiç bir avantajı kalmadı zamları, aksine şu an geçen yıl ki zamsız maaştan daha az alım gücü var. o halde. 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bende şaşırdım asgariye yapılan zam benim maaşımada yansıdı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok artmamıştır bence 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Dün aldım çok şükür , darısı herkesin basina 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 582 cevap paylaştı. Daha belli değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Değişen bişi yok istediginiz kadar zamli alsınlar 2021 de ne alıyorlarsa 2022 de de onu alacaklar zam mam palavra hikaye işler
Bizim belli olmuş ortalama %40 diyorlar ama kesin bana %10, yürürken dili yere değene %40 %30 zam yapmışlardır.
Çalışmıyorum kimsenin ağız kokusunu çekemem calisarak
Soyada bak 😂
@ÇevikYiğit kardeş Türkiye'de sadece bı tane mi sabanci soyisimi var ne bu slklik
Bir şey demedim sadece güldüm geçtim mana çıkartmak sana kalmış ayriyetten terbiyeni takın lütfen 😊
Zamlı maaşlar alınana kadar, çoktaaan hükmünü yitirdi ki zaten. gelen zamlar devam ediyor... hiç bir avantajı kalmadı zamları, aksine şu an geçen yıl ki zamsız maaştan daha az alım gücü var. o halde.
Bende şaşırdım asgariye yapılan zam benim maaşımada yansıdı
Çok artmamıştır bence
Dün aldım çok şükür , darısı herkesin basina
Bizimkiler şaşırttı %113 yaptılar
Maaş daha yatmadı.
Hemşire maaşları ne oldu acaba
Yalan oldu 2022 de boş
Yalan oldu , olacak
Daha belli değil