Sizce 2022 yılı için asgari ücret ne kadar olur?

Bence şu an fazla, asgari ücret 2151 tl olmalı. Ulu önder, ölümsüz kahraman, dünya ve ümmetin lideri sayın recep tayyip erdoğana yeni saray lazım diğeri eskidi. İtibar önemli arkadaşlar. Zaten markette her şey ucuz.
Enflasyon inanılmaz arttı. Her şey ateş pahası ve her alanda zam üstüne zam görmeye devam ediyoruz. Hal böyleyken net 3.5 binden aşağısı kabul edilebilir değil.
Cevap
23Cevap
5.000 ₺ olsa ne olur olmasa nolur.
Maaşa yapılan zamdan hemen sonra elektrik, su, doğalgaz, ulaşıma zam geliyor hiç bir şey ifade etmiyor yani.
Bu hayat şartlarında en az 5000₺ olmalı fakat bu sömürücü hükümet yine çalışanın hakkını vermez. 3250₺ Asgari ücret verir.
Tayyip 2 ye katladı maaşını 4-5 yılda asgari ücret daha katlanmadı öyle
Asgari ücret 5 bin de olsa kurtarmaz pazar yapılamaz oldu marketleri geç zaten elektrik su doğalgaz kirasıydı kişisel ihtiyaç çocuklar okuyan varsa bide oho şu anki şartlar için net 10 bin
İsterse on bin olsun aynı oranda her şeye zam gelir. Kiralar başta.
net 3000 olur da küsuratı ne olur o konuda fikrim yok..
En az 5 bin lira olmalı Ocak ayına kadar dolar 15 lira olur anca...
Ahahahah , 10 bin olsada düzelmez ! Nazara mı geldik dersiiin?
İstese 10 bin TL olsun ardından zamlar gelecek zannediyormusunuz hükümet bu parayı size yedirir geçiniz asgari ücretin değeri yok zaten.
En az 3.500 olur fakat bu parayla geçinenleri tebrik ediyorum ben 10 bin kazandığım ay zor geçiniyorum. Bence şu an 15 binden aşşağı maaş alan geçineme
Sırf güzel kardeşim olsun diye 2.999 TL 'de durur bence :)
*! bnelik
Açıklanan cumhurbaşkanı maaşından ve zamından sonra bende merak içindeyim.
Bizi kurtarmaz hiç bir zaman
2.826.90 olur efendim
3600 TL olmasını bekliyorum.
Güzel bir iyileştirme yapacakları söz konusu !
3390 olacağı öngörülen. Ne bekliyorduk ki :)
3000 ya da 3100 anca olur herhalde
Büyük ihtimalle 3.100 küsür
En fazla 3500
En İyi Cevap