Kriptodan kazandin mi yoksa kaybettin mi?

Kazandin mi ya da kayip ettin
Güncellemeler:
4Kız Görüşü
6Erkek Görüşü
- Kripto sayeseşinde ekonomik olarak kısmen özgürüm. Sene sonu milyonluk olurum diye umuyorum.
Eğer senaryom gerçekleşirse ve şans benimle olursa dolar milyoneri olma olasılığım da var. Zor olabilir ama Bitkoin 20 ya da 10 binlere kadar düşüş olursa bu olalığın gerçekleşmesi daha da kolaylaşır.
Ama kısmet tabi.
Batarsam da moto kurye olarak eski işime geri dönerim 😂😂😂Annem’in 30 bin liralık parası 600’ü gördü.
Garantici olduğu için aşağı daireyi satın aldı, kısmen dayadı döşedi ve hala 30 bin lirası hesapta.
Peder 30 kat yükseği gördü şimdi 10x karda.
Hepsi ile şimdilik alsat yapmakla birlikte esas hedef BTC düşüş senaryosunun gerçekleşmesi.
Yalnız piyasa gerçekten çok riskli.
Çok güzel de kazandırır 1000 kat artan projeler var.Uzun vade sorun yok. Ama aldığın yer çok önemli. Oyun planı, para yönetimi, açgözlülük-korku gibi psikoloji yönetimi ( en zoru da bu) grafik analizler, çok az kişi önemsiyor ama astrolojik veriler hepsini bir arada değerlendirmeye çalışarak ilerliyorum. Gittiğim yolu bizim gruptaki arkadaşlara çok paylaştım tekrar tekrar papağan gibi ama %90 zarar edenlerde var.
Uygun fiyattan alınır sabredilirse kendi adıma korkmuyorum.
İnancım tam. Hedeflerimi gerçekleştirmek üzere risk alarak ilerliyorum.
En kötüsüne hazırım, en iyisini umuyorum.
Kesinlikle herkesin olası düşüşe göre kademeli alım yaparak BTC 80-100 bin dolara kadar beklemesi en az 10 kat kazandıracağına inanıyorım.
Ama kaybetmeyi göze almak herkesin harcı değil.
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş