Sigara ve alkol kullanan biri olarak cevap vereceğim. Hiçbir tiryaki zam yüzünden içmeyi bırakmaz, özellikle sigara. Gerekirse azaltır gerekirse sarma sigara içer yine içer. Alkolik gerekirse kolonya içer kör olur yine içer. Bunların bu "sağlık için bla bla" yalanlarına çocuk bile inanmaz. Ne oluyor biliyor musunuz? Günde bir paket sigara içen baba 450 yerine 600 küsür tl para ödüyor, çoluğun çocuğunun sütünden etinden kısıyor yine içiyor. Olan karısına çocuğuna oluyor anlayacağınız komik bile değiller artık
Elektriğe yapılan zam gerçekten fazla en çok elektrik çeken ev aletleri de ütü tost makinesi saç kurutma makinesi ve fırın demek ki bu aletleri fazla kullanmayacağız. Az kullanım olacağı için tasarruf mu olacağını düşünüyorlar bilemiyorum
Tütün satışı da bu sabahtan yasaklandı. Tütüncü aradı da gelin alın dedi en az 3 haftalığına satışı durduruldu. Sabah teftişe gelmişler. Ne yapmaya çalıştıkları belli, insanlar sokağa dökülsün ki ortalık karışsın erken seçim engellensin.. Pislik bunlar yaa😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bırak gelsin bizim millet hak ediyor kurunun yanında yaşta yanıyor ama bırakın olsun daha da zam gelsin. Daha destekleyen var halinden memnun olanlar var 2021 kötü geçti beterin beteri var 2022 de 2021 çok arayacaz daha yeni başladık 2022 ye durun bekleyin
%150 - 200 ve daha niceleri gelir inşallah. Benim tuzum kuru, gelen zam beni hayatta etkilemez, ama oy veren milyonlarca insanı etkiler. O insanların da kime oy verdiği belli. Acımıyorum bu sebeple.
Ülkenin geliri yok, bir şey üretip sattığı yok. Herşeyi dışarıdan tedarik ediyoruz. Bu çark zamlarla, vergilerle, kesilen cezalarla dönüyor. Madem üretmiyoruz, ülkemizin batmaması için bu şekilde idare edeceğiz.
Hak ediyorlar hatta hak ediyoruz. Hep bir kurtarıcı arıyoruz bir şey yapmıyoruz bu yüzden hak ediyoruz. Diğer kesimi hiç söylemiyorum onlar şükredip sevinmeye devam ediyor zaten.
Sigaraya ve alkole vergiyi yüzde bin yapıp elektrikten düşürsün evet bu konuya katılıyorum herkesin temel ve zorunlu olan ihtiyaclarında durumu düzeltmek lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha az tv, pc ve telefon ekranı izleyeceğiz göz sağlığımız korunacak 😂
Ağlanacak halimize gülüyoruz maalesef😊 Çok yazık. Ama alkol ve sigara zammına sağlık için diyenler şunu unutmasın, devletin iki büyük gelir kalemi vergiler ve cezalar. Sağlık için değil tamamen daha çok vergi alabilmek için tüm bunlar. Sağlık ise konu 2 bin lira ile çocuk okutup geçinmeye çalışanlara destek olunsun et türü besinler yılda bir giriyor o evlere.
Kim dedi bunu ne sağlığı alıp içsinler diye az zam yapmışlar yine
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bak kızım kaşınıyorsun! Silivri soğuktur! 😱 sen sadece "Padişahım çok yaşa" diyebilirsin! Sen kimsinde firavunu pardon başkanı eleştiriyorsun! Çok ayıp! Bayan sizi şiddetle kınıyorum...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yurt dışında olmasam hadi neyse de 😂 ama yurt dışındayım.