2021 yılının bu son günlerinde TL'nin aşırı değer kaybı, döviz ve emtialarda ki aşırı yükseliş, enflasyonun çift hanelere yükselmesi ile gelen hayat pahalılığı 2022 yılında bizi nerelere getirir?
Ekonomi demeyin bana. Kelimeyi gördükçe değişik duygular yaşıyorum artık. İğrenme, hüzün, öfke hepsi bir arada. Geçen markete gittim çıktığımda kendimi tutamadım başladım ağlamaya. Millet etrafıma toplandı. Niye ağlıyorsun sorularına cevap veremedim. Yoksa herkes ağlardı
Dış güçlerle savaş içerisindeyiz 1917 de bakın askerimiin yemek menüsüne neydi şimdi dolar biraz artınca hemen yaygara çıkartıyoruz olmamalı böyle sonuna kadar mücadele etmeliyiz gerekirse ekmeği ıslatır yeriz.
Kim o dış güçler söylermisin? Dolar tüm dünyada değer kaybederken bir tek türk lirası karşısında değer kazanıyor. Tamam hadi senin uçuk fikrin doğru diyelim, dostumuz dediğmiz azerbaycandamı dış güç? 1 manat 8 TL ediyor. Eli silahlı, enflasyonla dua ile mücadele edeceğiz diyen, bilimden son derece uzak talibandamı dış güç? TL afgani karşısında bile değer kaybediyor. Sende hala dış güç diye zırvala burada. Beynini satsan normal insanlardan daha fazla kazanç elde edersin, çünkü hiç kullanılmamış.
Ekonomi mi? O da ne? Yıllarca savaş verek kazanılan Türkiye görünürde yok gibi. Bence Türklerindir yurt dışına gidicek. (Biraz karışık oldu kusura bakma)