Dolar daha bir kac gün önce 11 oldu diye çıldırıyorduk şimdi 14 oldu. 20 yi dahi görecek gibime geliyor. 2022 - 2023 de daha mı kötü olur sizce ekonomi? Cidden yaşamak kâbus olmuş ülkede.
Halimize çok ama çok yazık.
Halimize çok ama çok yazık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Artık üzülmüyorum bizle beraber bu malum partinin seçmeni de beter olsun. Yanacaksak beraber yanalım koyunlarla
Hayatimda asla akp ye oy vermedim 18 im 12 yasimdan beri bir suru akp li yi chp li yapmisimdir Allah carpsin ki. Oy veren hala akp diyen dayilar teyzeler belasi bu ulkenin
Kanser kitle
2023te reis new ottoman kuracak dünya lideri olcaz basıcaz hepsine kardesim, dolar 1 tl ye düşücek varsa doların sat
Birazdan batma ihtimalimiz var. Putin askeri heyeti acil topladı. Eğer Ukraynaya giriyoruz derse dolar Allahu ekber dağlarına uçar. Allah korusun.
Ülke batıyor diyoruz bin keredir, hala insanlara istatistik yaptırmaya çalışıyorlar, dingil misiniz.
Abla 18 yasindayim ders okul kitap mi takip ediyim ekonomi mi bilmiyoz ki oğrenmek icin soruyoz ne tersliyosun
Daha berbat olur ama burada gözden kaçan bir taraf mevcut onu değerlendirebilenler geleceğin zenginleri olur.
Ne ki söyle ben de olayim yav
Perşembenin gelişi çarşambadan belli değildir inşallah. :-(
Ben evin önüne barikatları kurdum her an savaş çıkabilir ülkede sjzjs
türkiye acilen aşırı sağcılığı bırakmalı yoksa amerika rusya grup yapmak için fırsat kolluyor hamle bekliyor
Ne önemi var ki? Ayasofya cami oldu. Gerisinin ne önemi var?
Kestirmesi Güç bir öngörü
İran lübnanın yaşadığının aynısını yaşıycaz
Foseptikten hallice
Türkiye göçü başlar yakinda
Zoe bi yıl