20 tane gram altınım var
40 bin TL nakit butcem var
Sizce yatırım neye yapmalıyım gram altınları bozdurup düştüğünde tekrar alayım diyorum kar yaparmiyim acaba?
40 bin TL nakit butcem var
Sizce yatırım neye yapmalıyım gram altınları bozdurup düştüğünde tekrar alayım diyorum kar yaparmiyim acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çeşitlendir yatırımlarını. Bir miktarı ile kripto para alabilirsin. Diğeri ile gümüş vs. gibi farklı yatırımlar olursa kazancın daha yüksek olur. Ben tamamen kripto tarafındayım.
Herkesin risk algısı farklıdır ve yöntem kişiye özel uygulanır, uygulamakla yetkili kurumlarda yatırım danışmanlığı yetkisi olan aracı kurum, banka vs... Ben kendi tercihimi anlatayım uygulamak sana kalmış.
Toplam yatırım bütçemin %30 gümüş, %30 kripto varlık ve geri kalan %40 dolar. Kripto varlıklarda da %50 gamefi, %30 defi ve %20 level 1 chain projelerinde.
Global ölçekli enflasyon geliyor dolayısı ile arzı sınırlı varlıklar prim yapar düşüncesi ile tutmaya devam ediyorum.
Bozdurma çünkü ertesi ateşi düşecek gibi durmuyor alttan alsan bile gram eksiltebilirsin ve çok bekleyebilirsin bu süreçte kim bilir ne zaman gelir iyi bir düşüş ytd
eve ya bence degeri surekli artan bir şey sonuç olarak
Düşecek gibi durmuyor
Bozdurmayım mi yani
Bozdurma. Faiz indirimi bekleniyor faiz inerse ki inecek dolar artacak yani dolar artınca altın fiyatıda artacak dolar 15 e kadar gider diyorlar aklında olsun
Euro topla 1.12 ye kadar kademeli doları kaçırdın
Bana yapabilirsin beybisu sjsjjs
Profili aç tanışalım 😁
Uzun vade de altın en sağlamı
şu an yüksek ya bozdursam mi acaba düşünce hemen alirim
Bilmiyorum bu hafta cumaya kadar bekleyin duruma göre