Bu aralar piyasa çok karışık biliyorum..
Altın
Borsa
Gayrimenkul
Dolar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne kadar risk alacağın ve yatırım için planladığın süreye göre cevabı değişecek bir soru.
Risk almayı sevmiyorum para kaybedemem diyorsanız Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı bir seçenek olabilir. Paranızı en azından dolara endekslemiş olursunuz.
Risk seviyem orta olsun kaybedebilirim diyorsanız risk seviyesine göre Fon'lara yatırım yapabilirsiniz.
Risk problem değil yatırımın doğasında kazanmakta var kaybetmekte diyorsanız Kripto para veya Borsa'ya yatırım yapabilirsiniz.
Borsa ve dolar ic icedir, ayri dusunemezsin. Tabii ben kripto borsalarindan bahsediyorum. Mesela usdt/try aylik grafiginde bu ayki mum tamamen bollinger alaninin disindaydi ve saglam duzeltme yiyecekti, bu sebeple 17 de sattim. Dusus hedefi gelene kadar lirada bekledim. Sonra tekrar dolar alip kripto yatirimlarima devam ettim ve ediyorum. Ornek vereyim dedim. Ayrica dolar ve bitcoin genelde birbirlerine ters giderler, bitcoin de tum coin piyasasini kendi etkisinde ilerletir. Sene basindan beri 40 bin dolarimi, an itibariyla 1.7 milyon dolar yaptim. Bunu kripto borsalarindan baska hicbir yatirim araci saglayamazdi bana.
Cevap
3Cevap
Gayrımenkul ıle yatırımımı renklendırırım sayet bu mumkun degılse altın ve gümüş
Hisse senedi bono vs de olabilir
Borsadan anliyorsan borsa da olabilir
Yağ falan al
Hiç birsey
Cripto
Dolar
Altın
Ben sana yatıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?