son 2 3 yılda oldu ne olduysa, herşin fiyatı neredeyse %1500 arttı. ev, araba almak asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar için zaten hayaldi, şimdi ise memurlar için bile hayal olmaya başladı.
önceden ömür boyu 1 ev ve 1 araba almak ve yuva kurmak için çalışılırdı, şimdi değil araba, ev; evlenmek için bile para biriktirmek çok zorlaştı.
Yetmiyor bu sebeple ister istemez masraflarımı düzenliyorum. Maaşımla ilk olarak aylık faturalarımı ve temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Geri kalan parayı ise ay içinde harcıyorum. Mesela eskiden ayda 4-5 kere arkadaşlarımla dışarı çıkarken artık bu sayı 2.
Hayat standartlarını yükseltmek için gerekli tabi ki. Ticaret iyi para getirir, atılabiliyorsan atıl 😂 belki yaşadığın yer kaynaklıdır bana yetiyor gayet 😂
yasadigim yerin olanaklari gayet iyi ama sartlar ve durumlar maalesef iyi degil. bu yuzden ticarete atilmak istiyorum, bi yerden bi baslasam cok iyi yerlere gelecegimi dusunuyorum. ama maalesef simdiye kadar bi firsat cikmadi.
artik maalesef okumakda fayda etmiyor, hangi bolum okuyosunuz bilmiyorum ama yok yukselisans yok master istiyolar ustune en az 2 yil tecrube. acikta kaliyo cogu insan maalesef
Cümlemize güzel kardeşim :) şuanda alım zamanı değil bitcoin çok yükseldiği için alt coinleri eziyor.. ama gidecek coinler arasında vite milt slp ve mina var..
yutubda videolari var, cok zorlanmazsin, ama kucuk bi birikim şart, ya da o birikimi bi yerden bulabilirseniz oda olur, yalniz iyi bir arastirma, istikrarli davranislar sergilemeniz gerekiyor, agziniz laf yapmali, yaptiginiz ticaret en dusuk riskleri tasimali. mesela hangi sehirde yasiyorsunuz?
hadi ya 😂 ticaretin merkezi, bende kayseriliyim. o zaman sizin kafa calisiyordur, cevrenizden arastirin, kayseride ham maddesi uretilen ya da uretimi ucuz olupda baska yerlerde pahali olan urunleri arastirin, fiyatlari karsilastirin, sonra ufak ufak bu yolda ilerleyin, birden yuklenmenize gerek yok, limon meselesi gibi.