IMF, Türkiye ekonomisi için 2021 yılı büyüme tahminini %5,8 oranında vermişti ancak bugün %9'a yükseltmiş. :D Siz 2021 yılında ekonominin büyüyeceğine inanıyor musunuz?
IMF'ye göre Türkiye ekonomisi 2021 yılında %9 büyüyecek. İnanıyor musunuz?
Allah aşkına bu büyümeyi herkes görüyor da biz neden göremiyoruz hani? İnanmak istiyorum ama aklım buna müsade etmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu enflasyon seviyesiyle çok rahat büyür hatta önümüzdeki dönemde Türkiye'ye bir çok yatırım da olacak. Tamamen yüksek enflasyonla alakalı üretim maliyeti düşüyor haberiniz olsun aa sen akplisin demeyin direk :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Allah aşkına bu büyümeyi herkes görüyor da biz neden göremiyoruz hani? İnanmak istiyorum ama aklım buna müsade etmiyor
Bu enflasyon seviyesiyle çok rahat büyür hatta önümüzdeki dönemde Türkiye'ye bir çok yatırım da olacak. Tamamen yüksek enflasyonla alakalı üretim maliyeti düşüyor haberiniz olsun aa sen akplisin demeyin direk :D
Kafa üstü çakılmak için çok yukarıları çıktığımızı sanıyordum meğerse beterinde beteri olacak. Bu balon çok dayanmaz
Hadi bizimkiler dese anlıcam da , artık IMF bile bizimle kaşat geçer oldu.
Türkiye ekonomisi dediği en tepedekilerin büyümesi evet doğru 10-20 kişi servetine %9 daha katacak
o kadar dipteyiz ki..
yüzde dokuz da büyüsek bir şey olmaz..
o yüzden olabilir..
Bazı popülist hamlelerle kısa vadeli büyüme yapıyorlar bunlar sudan çıkmış balığın son çırpınışları...
tam olarak ne yaparak büyüyor onu da verselerdi keşke
Olabilir çünkü geçen senenin baz etkisi var ayrıca genişlemeci politika izlendi.
İnanıyorum zenginler daha zengin fakirler daha fakir
Hep büyüyor durduramıyoruz
Vergi ve cezaları arttıracaklar herhalde
cık... inanmıyorum.
%9 gerilemeyi büyüme olarak görüyorlarsa doğal