Merhaba,
Paramın değerini artırabilmem için ne yapabilirim, sizler nereye yatırım yapıyorsunuz?
Paramın değerini artırabilmem için ne yapabilirim, sizler nereye yatırım yapıyorsunuz?
Tatile yatırım yapabilirsin Hersene . Araplar Tatile Geliyor lar. Topraktan hisseli yer aldım 5 yildizli otel den Her sene istediğim ayın haftasında gidip 7 gün 7 kişi Tatil yapabiliyorum Her yıl 7 günlük yerinizi 2500 dolara Kiraya da verebiliyorsunuz 170 bin TL ye aldım şu anda 220 bin TL buda bir yatırım
nereden aldınız? her yıl birkerelik mi 2500 dolar oluyor?
neresi orası ben de inceleyeyim?
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
YALOVA
TERMAL CİTY DE
VE BUNLARA BAĞLI AYDIN VE KUTAHYADA TATİL YAPMA HAKKINIZ VARDIR
ÖMÜR BOYU KULLANABİLECEĞİNİZ VE TORUNLARINIZA MİRAS BIRAKABİLECEĞİNİZ TOPRAKTAN HİSSELİ
YERİMİZ
👇👇👇👇👇👇👇👇
SENEDE 1 HAFTALIK VE 7 KİŞİLİK SONSUZA KADAR TATİL
👇👇👇👇👇👇👇👇
YILIN HANGİ AYIN IN HANGİ HAFTASINDA KULLANMAK İSTERSENİZ KULLANABİLİYORSUNUZ
SAYIN SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR
VE DOSTLAR
👆👆👆👆👆👆👆👆👇👇👇👇👇👇👇👇
SOSYAL FALİYETLER ÜCRETSİZDİR
👇👇👇👇👇👇👇👇
SOSYAL FALİYETLER
AÇIK VE KAPALI TERMAL HAVUZLAR
👇👇👇👇👇👇👇👇
SAUNA
ŞOK HAVUZU
JAKUZİ
ÇOCUK HAVUZU
TÜRK HAMAMI
ÖZEL AİLE HAVUZU
MACERA DUŞLARI
FİTNESS CENTER
SPA
👇👇👇👇👇👇👇👇
TENİS
MASA TENİSİ
DART
BİLARDO
PİLATES
SABAH JİMNASTİĞİ
MİNİ GOLF
YOGA
STEP
BASKETBOL
AEROBİK
SU TOPU
HAVUZ OYUNLARI
SU VOLEYBOLU
SU BASKETBOLU
SU BALESİ
FİLM
MİNİ PARK
DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
TIRMANMA
BOCCA
👇👇👇👇👇👇👇👇
(MEDİKAL MASAJ,
KESE VE KÖPÜK < ÜCRETLİ )
👇👇👇👇👇👇👇👇
(SİNEMA < ÜCRETLİ )
👇👇👇👇👇👇👇👇
SABAH KAHVALTISI ÖĞLEN YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ < ÜCRETLİDİR
👆👆👆👆👆👆👆👆
SENEDE 1 HAFTALIK TATİL YERİNİ KİRAYA VERME BEDELİ
2500 DOLAR DIR .
Turkiye de Kuşadası HLC Hotel . Bodrum, da Mıo Bianco Hotel. Kütahya 5 Yıldızlı Hotel Emet Termal Resort. Balıkesir Sındırgı da Laguna Termal Resort. da Ve Bunlarla birlikte Türkiye de 56 Hotel de dünyada 4000 Hotelde Üzerine cüzi miktar Ödeyerek Kullanabilme Hakkı Vardır
👇👇👇👇👇👇👇👇
SATILIKTIR
220 BİN TL
👆👆👆👆👆👆👆👆
Cevap
31Cevap
Risk almak istiyorsan borsaya gir danışmanlık hizmeti olarak bi tanıdığım var önerebileceğim. İnstagramda birkaç yüz bin takipçisi var. Tavisye ederim. (Sormadan yazmayayım reklam yapmak gibi olmasın)
Onun dışında altın iyidir. Bu aralar gümüş çok çok katlanmış bir de gümüşe yatırmanı tavsiye ederim. Benden bu kadar.
Dolar, Euro fark etmez. İkisinden birisine gir gitsin. Ne kadar süre bekleyebilirsin o önemli. Amacın katlamaksa eğer, ne yapman gerek bir şey diyemem. Ama değerini korusun yeter dersen Dolar, Euro, İngiliz Sterlini vs herhangi bir dövizi edinmen yeterli bence.
Altın ve dolar enflasyondan korunmak ici güzel bir araç zaten. Bırak o yatırımlarin orada kalsın. Ama TL durdukça değer kaybeder bu yüzden %70 ini vadeli faize yatirmani tavsiye ederim. Geriye kalan kısmını ise biraz daha risk iştahı büyük olan şeylere yatirabilirsin. Kripto paralar, borsa, Forex gibi...
80'li yıllarda dedem günümüzün 600.000 tl'sine Kadıköy'den 3 dönüm arsa almıştı.
O 600.000 tl dedeme 25 daire (1 daire senelik 50.000-70.000 tl arası getiriyor) + 3 dükkan (1 dükkan senelik 200.000 tl arası getiriyor) olarak geri döndü.
Silivri'de böyle bir potansiyel var mı bilemem ama 50.000 tl lik tarla bile 10 daire olarak dönebilir size.
Not => Yatırım tavsiyesi değildir.
Öncelikle Türk parası olarak elinde para tutma derim, değer kaybı oluyor sürekli. Borsada hisse alabilirsin (bence en karlısı ama borsa hareketlidir) ama ben garanti para istiyorum dersen ev alabilirsin.
Bu dönemde aklına yatan bir ticaret yapabilirsiniz para durduğu yerde kim ne derse desin kaybeder parayı işlemek gerekir kısaca :) sarraf , Halısaha , düğün salonu , veya bir kır lokantası tercihiniz olabilir. İlgi alanınız olan bir işte mantıklı olabilir
Çin de okuyabilir hayatın boyunca burdan kurtulabilirsin. Bende o para olsa hem rahat rahat yurtdışında okurum hemde bidaha asla gelmek zorunda kalmam. Herkesin eline de seninki gibi bir şans geçmez.
seçim zamanına kadar bekle seçim zamanı dolar yükselir her zaman seçimden önce dolara çevir paranı seçim yapıldıktan sonra 2. gün hemen bozdur
hepsini altın yaparak ya da sağlam bir hisseye yatırım yaparak. düzenli olarak temettü veren bir hisse olmalı.
Alanya dan ev al kiraya ver. Aylık 3000 tl kira gelirin olur. Kira dairenin amortisman kaybını karşılar.
Ben BTC ye yatırmıştım. Şimdi apartman diktim. 8 daire pasif gelir.
btc ye yatırım yapmak için çok yüksek şu an elimdekini kaybederim
düşünce almam lazım , şu an beklemedeyim btc yine 29,000 dolarlara düşerse o zaman almayı planlıyorum
neden zor? daha kısa süre önce bu seviyelerdeydi yine gelebilir
düşünce paranın değeri azalıyor kaybediyorsun zaten
hiç bekleme gidip sıfır daire al en iyi yatırım gayrimenkuldur
Arsa ( daireden daha karlı ) borsa tehlikeli ve bazı malzemeler dicem ama çok teknik olur
Yanlış anlama ama 600 bin lirası olan buradan yatırım tavsiyesi almaz
Bence faize yatırmalısın, ya da altın düşerse altın alıp banka kasasına koyabilirsin.
doları etheryuma bas. yıl sonuna kadar bekle.. :) YTD. :)
İnşaat yapabilirsin mimarım az çok anlarım:)) ya da iyice araştırıp iyi bir marka ile tutacak bir dükkan açabilirsin.
inşaat işi bitti artık her yer inşaat doldu
İstanbul'da doğru düzgün evler 1.500.000 tl den başlıyor. ona gücüm yetmiyor. daha ucuz evlerin kira getirisi verdiğim parayı karşılamıyor. inşaat mantıklı değil
endüstri mühendisiyim şu an maaşım 8,500 lira ama vadeli hesaplarımla birlikte aylık kazancım 12,500 oluyor. ev yapacak kadar çok param yok. bu konuda ortaklı işler genelde patlıyor tek başıma bir şey yapmalıyım
şu anki aylık kazancım da iyi. onu bırakmadan ek birşeyler yapmak istiyorum. nasıl neden gizliyim? açık mı olmam gerekiyor
bence de öyle elimdekini de riske atmayayım
şu an işimi bırakamam düzenli gelir geliyor. altın dolara devam edeceğim aylık kazancımla
en başında da gizliyim şimdi de gizliyim. açmak zorunda mıyım anlamadım
şu an da bence bekle bir şey yapma ama kripto ya da İstanbul Borsası olabilir
o kadar parayı nasıl elde ettin peki aileden mi kaldı
Para ticarette birebir temas ettiğin dokunduğun ürün üzerinde ticaret yapacaksın. Örnek olarak şu an da tekstil sektöründe direk sıcak para var ve hızlı dönüyorsun
Tek bir yere bağlama ve sabırlı ol istersen normal den yaz konuşalım
Bilginiz varsa borsa, yoksa altın ve gayrimenkul ile degerlendirebilirsiniz
golf al bi tane full paketi 500 bin.
Faize yatır yılda 120 bin gelcek calismana bile gerenyok
Ev al 😂 kirasıyla da gül gibi geçinirsin
TL yi biraz daha azaltabilirsiniz...
Bitcoin alma (yatırım tavsiyesi değildir)
100 K bana at bereketlensin kdldkdkdkdkdjdjd
Arazi alınabilir
kendime bağış yaparım :D
Bankaya git faize yatir
TL de kalmak dışında birçok güzel seçenek var. ))
Nakitleri altına cevir altin asla değer kaybetmez
@noname1981 mesaj atar mısın lütfen
Sadece borsa..
Kopek lazim mi :d
Ev al knk değerlenir
çiftlikbank
aynen boyle bırak
Şu anki ekonomik koşullarda doğru bir karar vermişsiniz.
Öncelikle bir sepet yapmışsınız. Riski düşükten yükseğe doğru sıraladığınızda en riskli dolar ve altın oluyor. Fakat daha riskli yatırım araçları hisse senedi ve kripto yok. Ama şuanki durumda iyi ki yok. 👍
Bazen risk aldığınız paranızı büyütmek için daha çok kaybedebilirsiniz.
Çin'den başlayan krizin dünya ekonomisine yayılma ihtimali var. Tüm borsalar satış baskısı altında. Bu durumda altın ve dolar değer kazanacak. Nakit olmanız ise yatırım alternatiflerini değerlendirme imkanı verecektir. Doğru yoldasınız, bence devam edin.
Durmadan yatırım araçlarını değiştirdiğinizde bu seferde daha önceki yatırım aracındaki kazancı kaçırma ihtimaliniz doğuyor ve bekleme süresinde bekleyip kazanma süresinde yer değiştirmiş oluyorsunuz. Şu an sizin yatırım araçlarının kazanma zamanı gelmiş. Aynı kalın değiştirmeyin derim, kazanç elde ettikten sonra değişim yapın, pisayalar durulduğunda.