Para & Ekonomi Altına yatırım yapsam nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şu an elimde bir miktar para var altına yatırım yapsam nasıl olur? Güncellemeler+1 yıl Su an altinin fiyati yuksek ama daha da yukselebilir Altına yatırım yapsam nasıl olur? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı. Ben altına yatırım yapıyorum bence seneler geçtikçe hele bu zmaanda çok daha değerli olacak 250 TL den gram aldık şimdi 1070 falan 1 0 Yorumla
zitronelila Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey bilmiyorsan altına yatırım yap diye bir laf var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu tabire uyuyorum tamamdir Yorumla zitronelila +1 yıl Kesinlikle pişman olmazsanız uzun vadede. Beğenmezseniz paranız iade hahahah Yorumla
u Pan_Zehir Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Uzun zaman bekleyeceksen altın karlı bjr yatırım. Fakat kısa zamanda zarar ettirebilir. Dünden bugüne gram 15 lira düşüş yaşadı mesela. 0 0 Yorumla
DentexXx Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Altın her zaman güvenli liman. Aldığın altın düşse bile yatırdığın para alım gücünü korur. O yüzden uzun vadeli yatırımlar için altın her zaman en doğru tercih 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bencede Yorumla
Modern-Celebi Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Altina yatirim kaybettirmez ozellikle orta uzun vadede guzel kazandirir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben altına yatırım yapıyorum bence seneler geçtikçe hele bu zmaanda çok daha değerli olacak 250 TL den gram aldık şimdi 1070 falan
Hiçbir şey bilmiyorsan altına yatırım yap diye bir laf var
Bu tabire uyuyorum tamamdir
Kesinlikle pişman olmazsanız uzun vadede. Beğenmezseniz paranız iade hahahah
Uzun zaman bekleyeceksen altın karlı bjr yatırım. Fakat kısa zamanda zarar ettirebilir. Dünden bugüne gram 15 lira düşüş yaşadı mesela.
Altın her zaman güvenli liman. Aldığın altın düşse bile yatırdığın para alım gücünü korur. O yüzden uzun vadeli yatırımlar için altın her zaman en doğru tercih
Evet bencede
Altina yatirim kaybettirmez ozellikle orta uzun vadede guzel kazandirir.
Mayıs'a kadar beklesen bence tavan yapacak
Alınır
İyi olur
alınır
Gümüş al