Güncellemeler
+1 yıl
mk ilacı yüzünden düştüğüm hallere bak rezalet ya
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir yakınından borç al.
Bana 1 kere ver 😂😂😂
ya bi git allah askina
Bunu çok kötü espri yaptım tabi tanımadığım kişiye nasıl verelim ki.
Arkadaşım olsan eyvallah veririm
sen cansin dusunmen yeter sağol napalim kismet değilmiş
😐😐😐
Nereden sen
İstanbul sen peki?
Bende
hmm iyi bakalim
Nesi iyi kimsem Yok Koca ilde
sen de mi yalnızlar kulübündensin :(
21 senedir hemde
İnst varsa yzym
Eğer cidden durum böyleyse yardımcı olurum
Bende yok
canin sagolsun
borç falan al :(
arkdsindan falan
askim inan ki istedim kimse cevap vermedi ya da yok falan dediler gerxek dostm kalmamis
cidden ya 50tlyi bile verecek yok mu :( annen baban falan
maalesef :/
Dolandırıcı herzaman aynı xper 1 ler aynı sorular
Ne zamana lazım
Buldun mu
Akrabanız ya samimi komşunuz falan yok mu
var ama nedense iyi günümde yanimda herkes böyle kotu animda herkes sirt ceviriyor bana :( ben hep iyiligimden kaybettim bu zamana kadar karşılıksız yaptım ne yaptıysam ama dostum güvendiğim dedigim insanlar böyle zor gunumde benim icin tabi sirt çeviriyorlar bisey demiyorum artik ne denir ki sadece ya ne biliyim kotu oldum yine :(
ne alacaksın ki?
Duruma göre göndereceğim ne alacaksın?
Yalan atıyor bence inanmayın
1 kutu silnorm 100 mg kalp damar ilaci :/
@Mrsedanur inan istedigini düşünebilirsin haklisin da bisey diyemiyorum devir oyle bir devir ki sen de haklisin... :(
@Mrsedanur nerden biliyorsun cin misin sen? alim misin ya da seni zamaninda cok dolandirmislar belli herkesi öyle saniyosun dışarıdan gören de tatlı dilli biri sanir seni resmine baktim da ama sen hemen sak diye anlayıp dinlemeden yorum yapıyorsun insana
Bence dedim farkındaysanız
valla bana bu iyiligi yapacak olan bir insan ciksin karsima dua edicem yemin ederim ama yanlış anlama sana gönder de demiyorum düşünmen yeter bunu söylemen bile yüreğinin güzelliğini gösteriyor ♥️
Öyle de bir insanım ama böyle yapan kişileri çok fazla gördüm insanların duygularıyla para kazananı alim ya da cin değilim ama benim demek istediğim komşun akraban vardır burada dilini yoracapın yere onlara söylesen kim vermez ki sana? Hem seni de tanıyorlar.. Ben de kendi görüşünü söyleme de özgürüm
@Mrsedanur özgürsün evet ama insan kırılıyor iste ya bosver istedigini de de aslinda ne önemi var hak ediyorum demek ki
Aynen öyle bu devirde anne babaya bile güvenmiyoruz kaldı ki sana güvenelim yalan ya da yanlış ama benim düşünceme göre yanlış yerde para istiyorsun
@Mrsedanur haklisin canim ozur dilerim
milleti kandırma
Aynen para koparmaya çalışıyor gibi geldi
inan sana hak veriyorum böyle dusunmekle haklisin ama icimi kim bilir ki...
O zaman gidin burada değil de komşunuza bunu anlatın bence
@Mrsedanur bak şimdi canım madem durumun çok kötü git çalış milletin sana vereceği para onların alın teri dilencilik yapmaya gerek yok ihtiyacın varsa az çok demeden çalış kendi paranı kendin kazan kimseden bir sey bekleme
Kesinlikle!
@Mrsedanur ztn kimse ellemeden para vermez babanın oğlu değil ya
Ya damardan girerse inanırlar ki çok gördüm sahte hesap açıp milletten para isteyeni ama doğru mu yalan mı da bilemiyorum
@Mrsedanur ben kimseye inanamıyorum ya gözümün önünde ölüp para istese yalan derim çünkü çok gördüm
evet zaten is arıyorum böyle yasanmaz mumkun degil tavsiyeniz icin tesekkur ederim
göz devirdigine o kadar eminim ki şu an 😂
@Mrsedanur guzelim emin ol para koparmak istesem gider kendimi satardım anliyor musun beni ama 50-100 tl ye muhtac kalmisim harbi haklisin biraz da rezillik ya benim burda yardim dilenmem allah benim canımı alsin kurtulayım ya bu nedir
@Mrsedanur benim moralimi iyice yerle bir ettin be güzelim sağol
haklisin aslinda ama ne demisler yanlis insanlara verilen doğru değerler ilerde bir baskasina on yargili yapıyor doğru yani inanirim sana
kendini satmadan para kazanabilecekken neden satasin ki?
Kusura bakmayın doğru ya da yalan attığınızı bilemem ama çok büyük mevla bile dğeil ya koşu komşu size mi bilmicek ben seni tanısam etsem 50 TL 100 TL nin lafı bile olmaz anlıyor musun? Amacım kalbini kırmak değil kırdıysam da kusura bakma.. Ben sıkılsam burada değil de yabancı komşu bile olsa onlardan isterim çünkü onlar seni tanıyor ve biliyor bilmem anlatabildim mi?
@Mrsedanur heh söyle konus guzelim canimi ye. en azindan karamsar ol sen şak diye agzina geleni ilk fikri soyluyosun en azindna ikilemde kalman en iyisi ve en dogali öbür turlu guvenmemekle haklisi ama cok kırıcı emin ol ama umurunda olacağını da sanmıyorum orasi ayri...
Sıkışsam*
@Mrsedanur ikilemde değilim ki amacını biliyorum ztn sadece pek bir sey demek istemiyorum millet dolandırılmak istiyorsa dolandır yani napabilirim ki
goz devirmek ne demek bilmiyorum da?
yani birseyi takmadan yoluna devam etmek hehe diyip geçmek falan
Atim