Para & Ekonomi Acil nerden para bulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Senet sepetle ödeme veren yerlerde olur. Şu banka rahat kredi veriyor dediğiniz yerler de olur. İzmir için akıl verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Şu an çalışmıyorum çalışsam avans falan isterim zaten. Acil nerden para bulabilirim? Cevapla Banka Soruları Ödeme Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl ziraat veriyor netten mobil uzerinden basvurmalisin 🙂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sgkm yok Yorumla senbennn34 +1 yıl hesabin olmasi yeterli bence Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum ama deneyeyım Yorumla senbennn34 +1 yıl aynenn bi dene insallah olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana yardımcı olurum ama benimde senden yardım almam gerek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yardım? Saçma istekler olmadığı sürece dinlşyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım anlaşabilirsek ikimizde bu yardımlaşmadan büyük keyif alırız diye umuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla açık yazamıyorum anladın sen Yorumla Soran +1 yıl Anladım istemiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstememendeki sebep neydi bilmiyorum ama sen bilirsin. Aramızdada 7 saatlik mesafe vardı da neyse. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ulan dunya kadar aklin olcagina findik kadar... n olsun harbiden ben yardim edebikirim yazmis herkes fhdhsjjwjs bu erkekler sığır awe 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Donus yapmıyorum onkara sakin olun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum bebegim sana lafim yoksığır bu erkekler yazdim yukarida Yorumla
Gürlevik__ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Bu parayi icat edenin... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benden de Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Öyle yerlere bulaşma nekadara ihtiyacın var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Fatura ödeyıp alışverıs yapacqgım. Yorumla Figog +1 yıl İzmir’e 2 saat yakınım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç? Yorumla Figog +1 yıl Nasıl bi sonuç bekliyorsun gizliden Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani 2 saat ya da 20 saat uzakta olmanın ne önemi var. Görüşüp para alacakmışım izlenimi oluşmasın. Yorumla Figog +1 yıl Öyle bir şey olsada tanışma amacıyla olurdu öyle para karşılığında görüşmeye ihtiyacı olan biri değilim Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Iş Bankası 100.000TLye kadar kresi veriyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Onlar reklam iş bankaso benı reddetti Yorumla AgentKid +1 yıl Maaş bordrosu sunduğunuzda veriyorlar arkadaşım aldı kredi. Yorumla Soran +1 yıl Sgk m yok çalışmıyorum au an maaleaef Yorumla AgentKid +1 yıl Gelir belgesi sunmadan alamazsın. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nerdesin İzmir'de sana iş bulalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İzmirin her yerinde çalılırım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar para seni idare eder bir ay peki Yorumla Soran +1 yıl Faturam7 odeyecegım su an bırde yıtecek bısey yok evde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ne kadsr Yorumla Soran +1 yıl 500 600 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Akbank üyeliğin yoksa onu dene 7.500 TL veriyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Deneyeyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene olmazsa denizbank dene Yorumla Soran +1 yıl İkiside olumsuzö Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kredi notun düşük sanırım Yorumla Soran +1 yıl Sgkm yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kredi kartın var mı peki Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İddea üzeri 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne? Yorumla Tolga2021 +1 yıl Maçlar üzerine Yorumla Soran +1 yıl Yani sonuç parayı nasıl kazanıyorum? Tek kelımeyle anlasılacagını dusunme 2 yasında bıtıyor genelde. Sende takılı kalmıs sanırım. Yorumla Tolga2021 +1 yıl Yoooo Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne kadar lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belli bi rakam yok ama acil işte Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl evkur tarzı yerler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzun zaman gerekşyor. Yorumla
sezgin3159 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ne kadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fatura ve yıyecek kadad Yorumla sezgin3159 +1 yıl Knk Akbank Kredi veriyor 7500 TL sıfır faiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ziraat veriyor netten mobil uzerinden basvurmalisin 🙂
Sgkm yok
hesabin olmasi yeterli bence
Sanmıyorum ama deneyeyım
aynenn bi dene insallah olur
Sana yardımcı olurum ama benimde senden yardım almam gerek
Yardım? Saçma istekler olmadığı sürece dinlşyorum
Hım anlaşabilirsek ikimizde bu yardımlaşmadan büyük keyif alırız diye umuyorum
Fazla açık yazamıyorum anladın sen
Anladım istemiyorum.
İstememendeki sebep neydi bilmiyorum ama sen bilirsin. Aramızdada 7 saatlik mesafe vardı da neyse.
Ulan dunya kadar aklin olcagina findik kadar... n olsun harbiden ben yardim edebikirim yazmis herkes fhdhsjjwjs bu erkekler sığır awe
Donus yapmıyorum onkara sakin olun
Biliyorum bebegim sana lafim yoksığır bu erkekler yazdim yukarida
Bu parayi icat edenin...
Benden de
Öyle yerlere bulaşma nekadara ihtiyacın var
Fatura ödeyıp alışverıs yapacqgım.
İzmir’e 2 saat yakınım 😀
Sonuç?
Nasıl bi sonuç bekliyorsun gizliden
Hayır yani 2 saat ya da 20 saat uzakta olmanın ne önemi var. Görüşüp para alacakmışım izlenimi oluşmasın.
Öyle bir şey olsada tanışma amacıyla olurdu öyle para karşılığında görüşmeye ihtiyacı olan biri değilim
Iş Bankası 100.000TLye kadar kresi veriyor.
Onlar reklam iş bankaso benı reddetti
Maaş bordrosu sunduğunuzda veriyorlar arkadaşım aldı kredi.
Sgk m yok çalışmıyorum au an maaleaef
Gelir belgesi sunmadan alamazsın.
Nerdesin İzmir'de sana iş bulalım
İzmirin her yerinde çalılırım.
Ne kadar para seni idare eder bir ay peki
Faturam7 odeyecegım su an bırde yıtecek bısey yok evde
Yani ne kadsr
500 600
Akbank üyeliğin yoksa onu dene 7.500 TL veriyor
Deneyeyım
Dene olmazsa denizbank dene
İkiside olumsuzö
Kredi notun düşük sanırım
Sgkm yok
Kredi kartın var mı peki
kaç tl ye ihtiyacınız varki
İddea üzeri
O ne?
Maçlar üzerine
Yani sonuç parayı nasıl kazanıyorum? Tek kelımeyle anlasılacagını dusunme 2 yasında bıtıyor genelde. Sende takılı kalmıs sanırım.
Yoooo
Ne kadar lazım
Belli bi rakam yok ama acil işte
evkur tarzı yerler.
Çok uzun zaman gerekşyor.
Ne kadar
Fatura ve yıyecek kadad
Knk Akbank Kredi veriyor 7500 TL sıfır faiz
benden
Ne kadar lazım