bir yere yolculuk için yaklaşık 200 tl'ye ihtiyacım var ve cumartesiye kadar bu parayı toplamam gerek. hiç birikmişim yok nolur yardım edin parayı nerden karşılayablirim akıl verin.
Çok acil paraya ihtiyacım var, bu parayı nereden bulabilirim?

burdan herkese selamlar olsun sizden ALLAH rızası için bir isteğim olacak ben ankarada yasamaktayım bir dükkanım vardı battım şu an 100 bin tl kadar borcum var hayattan düşesiye kadar dostum çoktu düştükten sonra insanın ne akrabası nede dostu oluyormuş örendim ALLAH rızası için bundan yardım severlere sesleniyorum çok zor durumdayım evli iki çoçuk babasıyım ne yapacamı bilemiyorum her şeyi denedim devletin kapısını dahi çaldım anladımki öyle birşeyde yok gerçekten düşenin kimsesi olmazmış birzamanlar yardım etmesini seven birisiydim şimdi ise çok ihtiyacım var lütfen yardım severler çok zor durumdayım ne yapacağımı artık bilemiyorum vursam bir dert vurulsam bir dert önce RABBİMDEN sonra sizden yardım istiyoırum beni yanlış anlamayın çok zordumda olmasam yazmazdım iyi günler
1 yıl olmuş ne yaptın işler yoluna girdimi?
Böyle durumlarda dostlar belli olur.
Ailenden isteyebilirsin.
Kaldı ki bu siteye bunu yazacak kadar çaresiz olduğuna göre ailenin bu durumdan haberi yok.
Çalışıyorsan iş yerinden avans alabilirsin.
Yok çalışmıyorsan şunu kendine kabul ettir."HER ZAMAN İSTEDİĞİM OLAMAZ. BU YÜZDEN BU SEFERLİK BU YOLCUKTAN VAZGEÇMEYİLİM."
en doğrusu bu olacaktır.
Finansal hizmetlerde uzmanlaşmış, yerel / uluslararası krediler sunuyoruz, bireylere ve kurumlara çok rekabetçi bir kredi oranlarında ve esnek şartlarda güvenli ve teminatsız borçlanma seçenekleri sunuyoruz. Kredi puanınız düşükse farketmez, beklenmedik şeyler için size hala hızlı nakit para sağlayabiliriz Tüm bütçelere ve gereksinimlere uyacak hızlı ve uygun fiyatlı krediler için şimdi bize ulaşın: [privatefinanceloanfirm@gmail. com]
Tefeci :D
en mantıklısı büyüğünden borç para istemen onlara geri ödersin olmadı arkadaş akraba 10-20 topla evden gizlice bişey satmaya falan kalkma değerinin hem çok altında satarsın hem de ailenden bile alsan hırsızlık hırsızlıktır.
bir de tabi şu yolculuk işi gerçekten gerekli mi çekeceğim bu kadar sıkıntıya değer mi diye düşün. eğer biri için yapıyorsan yolculuğu o benim için aynı fedakarlığı yapar mıydı diye düşün.
Cevap
30Cevap
Sky deneyimi, 5000 € ile 50000 € arasında nakit krediler sağlar ve ayrıca krediye ihtiyacı olan herhangi bir kişi veya şirketin yıllık oranında 50000 € ila 300.000 € arasındaki projeleri finanse ederiz. bazı ihtiyaçlarını karşılamak için para
Yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bize ne kadar ihtiyacınız olduğunu ve istediğinizi söyleyin.
geri ödeme dönemi. Hızlı kredi ve sonsuz ödeme stresi.
web sitemizi ziyaret edin (https://skyexperienceloan. com) veya contact@skyexperienceloan. com adresine e-posta gönderin
iyi günler bay/bayan
Özel ve Ticari kuruluşlara çok düşük yıllık %3 faiz oranı ile 1 yıldan 25 yıla kadar geri ödemeli Krediler sunuyoruz. 5.000 ila 500.000.000 aralığında kredi veriyoruz. Bu, Bad Credit'in büyüyen tarihini ortadan kaldırmak ve aynı zamanda hem şirketimize hem de müşterilerimize istikrarlı bir kâr getirmektir.
Nasıl Kredi alacağınızı düşünerek geceleri uykunuzu mu kaçırıyorsunuz? İletişim: Paul Loan Agency şimdi E-posta yoluyla: paulhelpfund@yahoo. com veya WhatsApp: +91 638 496 0273
%3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz ve sunuyoruz.
*Kişisel krediler
*Borç konsolidasyonu kredileri
* Risk sermayesi
*Ticari krediler
*Eğitim kredileri
*Ev kredileri
*Herhangi bir nedenle kredi
Daha Acil Bilgi İçin Hemen Bize Geri Dönün. paulhelpfund@yahoo. com veya WhatsApp: +91 638 496 0273
Saygılarımızla
Bay Paul Moritz
Krediye mi ihtiyacınız var? Cevabınız evet ise WhatsApp ile iletişime geçin: +91 638 496 0273 veya E-posta: paulhelpfund@yahoo. com
Herkese merhaba, Steve Wilson Kredi firmasından kredi almış insanlardan yorumlar gördüm. Dürüst olmak gerekirse ben bir aldatmaca olduğunu düşündüm ve sonra onların önerilerine göre bir istek yapmaya karar verdi. Birkaç gün önce, kişisel banka hesabımda iş için talep ettiğim 750.000 dolar tutarında teyit ettim. Bu gerçekten iyi bir haber ve gerçek bir krediye ihtiyaç duyan ve e-posta yoluyla başvurmak için geri ödeme yapacağından emin olan herkese tavsiye etmekten çok mutluyum (WhatsApp) +16673078785 Samimi kredi borç verenler var! Size kredi verebilirler. Bay Steve Wilson ile iletişime geçin. E-posta: stevewilsonloanfirm@gmail. comWhatAapp: +16673078785
Çok acilse eğer...Kredi Kartından nakit avans çekebilirsin..1 Ay içinde 30 TL fazlasını ödersin...
Olmadı arkadaşlarından temin edebilşirsin geçici olarak...Ama sen sen ol Ayağını her zaman yorganına göre uzat bence...
kredi kartım yok arkadaşlarımdan borç istemem gerek artık
Gerçekten dünyanın bu Great Man Paco Kredi Şirketi hakkında bilgi sahibi olmasını istiyorum, Bankanız tarafından reddedildiniz mi veya kredi almakta zorluk mu yaşıyorsunuz? İşte 24 saat içinde kredi alma fırsatı ve bu inanılmaz. Yaptığı her şeyde çok uzman olan Paco Loan Company'den banka hesabımdan 39.000 $ aldım, ona e-postayla e-posta gönderin: pacoloancompany@gmail. com Paco Loan şirketi iyi, onları orijinal olarak tavsiye ederim veya Whats-app onu + 18172866412 veya web sitesi aracılığıyla:
nurdunyasi.com yardımlaşma sayfasında yardım talep formu far eğer sitede aktif üye iseniz başvuru formunu doldurarak başvuruyorsunuz . onlar sizi arastırıyorlar uygun görürlerse karsılıksız veriyorlar uygun gorulmesse yinede veriyorlar fakat borç olarak
Aramızda toplayalım. İnsanlık öldü mü? Herkes 5, 10 gönlünden ne koparsa.. bu kızı otobüse bindirelim. Yolda kalmışlara, yola çıkacaklara yardım etmek çok sevaptır. :)
eger bu parayi verebilecek bir arkadasin yada aileden birisi varsa bence önce hiç çekinmeden onlardan yardim iste olmaz dersende yanlis anlama ama bence en kolay yolu sahibelik yapman olur en kisa sürede ancak bu yöntemle bulabilirsin ve herhangi bir cinsel olaya karismadan kendine zarar vermeden sadece ayaklarini kullanarak yapabileceğin bence en iyi bu yine kendin bilirsin benim önerim bu düşün derim.
Hangilerini olduğunu bilmiyorum ama bazı bankalar mini kredi veriyor. İnternetten tel numaralarını öğrenip bir ara derim. 200 alıp tahminimce en fazla 230 olarak geri ödersin.
Nasıl veriaolar başvurunnasıl oluyo bilgi verrmsnz
Cumartesi'ye kadar çok var, para da büyük para değil. Önce anne-baba yardımcı olur bu konuda, olmazsa samimi olduğun arkadaşlarından ödünç isteyebilirsin.
Arkadaş yardımı yetersiz kalırsa kitap ya da elektronik aletlerinden birkaçını gözden çıkar.
kitaplarımı nerde satabilirim? 0 kitaplarım var.
Acil ihtiyac diye bişi yok
Kendini kandırmacaya geçirme...
Alacagın 200 Tl çok büyük para değil... Ödeme konusunda daha büyük sıkıntılara da düşübelirsin.. Gerek yokken fazla açılma..
Yolculuğumu ertelerim 200lira için madara olmaya gerek yok.
Sayısal loto oyna cumartesi çekiliyor çıkarsa of of
bana çıkmaz ya
Çıkarsa 200 değil 2bin veririm :)
Ücretli Günlük Krediler, Kısa Vadeli Kişisel Krediler ve Uzun Vadeli Kişisel Krediler sunuyoruz.
E-posta: contact. esselgroup@gmail. com
NELER APP: +918792793265
Banada bi 100TL lazım.. Ben napım avasıma 10 gün var..
Benimde yeni bi şehire yerleşip işe girebilmem icin 10 15k arasında bi miktar paraya ihtiyacım var ailemle konuşmadığım için zor durumdayım :(
Acil 500 TL ye ihtiyacım var avans çekemiyorum maaşıma 20 gün var yardımcı olabilecek var mı
@zekiaslan691:TR49 0004 6005 5088 8000 1083 34 50bintl borcumuz var lütfen yardım edin
sahte paraya ihtiyacı olanlar whatsap üzerinden yazabilir 0552 571 3828
En İyi Cevaplar