AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Maddi konuda sorun yok ama denklik konusunda var. Neden kendine bir doktor bulmadın ki?
Oyle bulmak isteyince bulunmuyorki
Niye? Hastaneler doktor dolu.
Sorun etmem diyen Adam yalan söyler. Erkekler bunu içten içte kabul edemez. İleride sıkıntı çıkar davul bile dengi dengine.
Aynen aç kalırsınız dikkat et maaşlarınız yetmez size
Şaka mı yapıyorsunuz yaa? Kazanç karşılaştırma yapıyorsanız evlenmeyin hiç
Eğer aklına böyle bir soru geldiyse evlenmeyin bence zaten
Neden öyle bir saçmalık olsun? Maddi kazanç yüzünden neden evlenemeyesiniz ki?
Bunu düşünüyorsan evlenme çükü bunun cebabını yanlız sen verirsin cevabı bizlere soruyorsan kendin olumlu cvp verememişsin demektir
Her şey para değil. Adam zengin olur ama belki sadakatsizdir ya da sana kötü davranabilir. Zor gününde yanında olmayabilir. O kadar kızıyorum ki bu tür yaklaşımlara. Siz aile kuracaksınız, şirket değil.
Helal be reis adamsın arkandayız
Sen şimdiden onun maaşını küçümsüyorsun olur mu sence maaşa bakan bir evlilik
Olmaz seviyorsan evlen. ama ben fazla maaş alıyorum diyede her kavgada üste cikma
Sıkıntı yapana sıkıntı, bu düşünüyorsanız olmaz zaten.
Niye yanlış olsun ne saçmalık bu? Ayrıca ikinizde okumuşsunuz ve sevdiğiniz bölümle alakalı.
Kesmiyor mu iki orta yüksek maaş doyumsuz ve şükürsüz olmayın
bence yanlış, o adamın acilen senden kurtulması gerek
Sizin icin sikinti yok olmazda fakat sadece bir sikintiniz var
Sıkıntı olacağını düşünüyorsan neden sevgili oldun neden nişanlandın?
Biraz kibir sezdim madem begenmiyorsunuz neden umut verip devam ediyorsunux anlamıs değilm
Neden yanlış olsun. Hatta olaya neden maddi kazanç tarafından bakıyorsun. Seviyorsanız okey bence
Kast sistemi her zaman vardır ama bazen istisnalar olabiliyor
Bu soru bir UZMAN DOKTORun sorusuna benzemiyor gibi geldi bana…
Bu soru eşine sorsan ben seni almam kusura bakma. Çok saçma. bi soru sormuşsun evlenme sen
dayımda doktor eşi çalışmıyor yeteri kadar para kazandığı için
Yoo neden sıkıntı olsun asgari ücretli insanlar geçiniyor bu ülkede
Sıkıntı değil tabii ki ama umarım tek derdiniz bu olur. Mutluluklar.
Maddiyat üstüne kurulan bir evlilik bir gün yıkılır.. Bu söz unutmayın yıllar sonra aklınıza gelir..
neden yanlış olsun illa erkek mi yüksek maaş almalı kafaya bak
Erkek daha fazla kazansaydı hiç sorun olmazdı bu kadarınada pes ya nasıl bir soru
Takılacak şey arıyorsunuz siz
Maddiyatçı atın bir kenara, birbirinizi yaşayın
İnan bana bu dusunce icine girdiysen kesinlikle yanlis.
Aranızda ego savaşları olmayacaksa sorun olmaz. Size bağlı bu durum.
Dini bir açıdan soruyasan eğer pek uygun değil çünkü peygamber efendimiz "denginiz ile evlenin "diye buyurmustur. Ancak karar senin ne kadar inançlı biri olduğuna göre değişir.
Yoğk artık anasını satayım yoruma bak. Peygamber efendimizin kendisi kendinden yaşça büyük olan ve kendisinden de kat kat zengin olan Hz. Hatice ile evlenmedi mi yahu, ne saçmalıyorsunuz?
Cahil insan dini nasil yorumlar görmüş olduk
Eğer eşin baskın karakter değilse sorun olmayacaktır.
Neden sıkıntı olabilir, bunu anlamadım.
Bana göre sıkıntı olmaz.
Dış göz olan herkese göre mantıksız derler ama gönül işi bu seviyorsan evlen.
böyle biseyi düsünüyosaniz Evlenmeyin
Cünki itici bi durum? yok sen az kazandin ben cok? böyle diyen bi insanla evlenmektense öleyim daha iyi
Dostum onca eğitim almışınız hala mahalle karıları gibi düşünmeyin. Üniversal olun artık
koskoca tıp okuyup kutsal olan bir mesleği icraa ediyorsun sorduğun soruya bak.
Ben'De Grafik Tasarımcıyım Yani Ben Bir Öğretmen Kadını Sevdim Ve O Ben'Den Az kazanıyor Diye Evlenmiyimmi? Ben'Ce Evlenirken Bu Sorun Teşkil Etmemeli. Ya Ozaman Karşındaki Kişiye Değil İşine Bakarak Evlenmiş Olursun.
Grafik tasarımcılar pek kazanmıyor diye duymuştum Allah allah 😂
@Skozya Yanlış Duymussun :D
Bunu sorabiliyorsan bence hiç evlenme. Olgun ve ilişkinin mantığını anlayan bireyler böyle b. ktan sorular sormaz.
Konudan uzak olacak ama tıp okumak çok mu zor acaba?
Zor ama calisinca her sey oluyor
Teşekkür ederim ♥️
Onu nişanlanmadan önce düşünmen gerekmiyormuydu? O 5bin alıyorsa sen rahat 10bin alıyorsundur 5bincik farktan bisi olmaz
Eğer sorun yapan bir kişiye benziyorsa ilerleyen zamanlarda gurur yapar ama takmıyorsa bir problem olmaz
Bence bunu kafana takacak bir durum yok. Sevgi varsa kş zaten sizin ikinizin de mesleği var. Ne problem çıkacak
Kafandan salak saçma bu düşünceleri geçiriyorsan her şeyden önce ona olan sevgini bi sorgulamalısın kendine hakikaten sevip sevmediğini sor dürüstçe cevap ver.
Bunu kafaya takıyorsan muhtemelen sorun edeceksindir yoksa umrunda olmazdı zaten
Neden bu evlilik ve aşk meselelerinde hep maddiyat gün yüzüne çıkar ki? İlginç gerçekten de. Olur mu öyle ya.
Ben öyle düşünmüyorum bu Türkiye de alışılagelmiş bir durum erkek kadından az maaş alırsa ezilir ne alaka? Önemli olan mutlu olmak değil mi sonuçta ikinizinde kazancı eviniz ve birbiriniz için olacak
Gelir farki nekadar? Yurtdisinda yasadigim icin bilmiyorum
Eee para ortak para sayılıyor bence artık evlenince. senin paran benim param olmuyor. eğer sizde benim düşüncemdeyseniz ve nişanlısınızı seviyorsanız bunun hiç bir öneminin olmadığını anlarsınız
Hani eşitlik vardı yapraaam nolmuş doktorsun diye toton mu kalktı
Bu düşünce ile zaten evlenilmez. Evlilikte kişilerin kazancı parası olmaz. Ailenin kazancı olur.
Bu Türkçe bilgisi ve sorduğunuz sorunun saçmalığıyla gerçekten nöroloji uzmanı olduğunuza canı gönülden inandık.
Sıkıntı degil ben hukuk okuyorum sevgilim uzman cavus evlencem kimene sevgi saygı oldugu sürece sıkıntı yok bu senin hayatin kimene
Niye yaratsın rakip şirket mi bu bu lanet islam coğrafyasında var sadece bu maaş takıntısı
Güzel saçmaladın kanka kusura bakma ama
İnsan olursan yanlış değil yol bende çalışıyor um moduna girersen olmaz
Maddiyat tabikide önemli ama bu derece detay gereksiz. Eğer birbirinize para için bakiyosaniz o ilişki pekte düzgün bir birliktelik getirmez
Evlilik maddiyattan ibaret değildir, eğer evlenince mutlu oluruz diyorsan evlen. Para hesabı yapmak saçma
Olmaz aman senin bir kuruşunu yemesin dikkat et mazallah
Sana göre çok az alıyorsa evet sorun
benimki de doktor ama sorun oluyo bazen, yani sorun arada olur)