• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Sırf mesleği için birisiyle evlenmek mantıklı mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor

Sizce mantıklı mı

Sırf mesleği için birisiyle evlenmek mantıklı mı?
Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gorucu ise mantikli. Gorucu de karar verip Nisan ve evlilik evresinde taniniyor kisi zaten. Belli kriterler karsilaniyorsa evlenilir. Artik erkekler bile yapiyor bunu. Iste ben ogretmenim karim da ogretmen olsun. Ben dis hekimiyim karimda dis hekimi olsun klinik acariz gibisinden falan. Artik kadinin da meslegi oldugu durumlarda mesleki evliliklerde yapilip mantikli gorunuyor kişilere.

Ya zaten bu ulkede iyi anlasmak diye bir sey yok. Erkeklerle iyi anlasilmaz. Az bucuk iyi gecin, fiziksel, ekonomik, psikolojik siddeti olmasin, aldatmasin yeter gibi zaten. Bu ulkede turk erkegi ve kadini evlenipte super eslesme olan cok nadir. 10 yil tanisip evlenen de,3 ay tanisip evlenen de hemen hemen benzer evlilikler yurutuyorlar. Gunumuzde millet teknoloji bagimlisi ve esiri zaten. Eve gelen erkekler telefonda falan vakit geciriyor hangi meslegi yaparsa yapsin.

Kadin calissa da, eve gelen erkek yorgunum ayagina 2 80 yatip keyfine bakiyor. Asgari ucretlisi de boyle, iyi para kazanani da boyle. Bizim erkekler biraz cogunluk olarak hoduk zaten. Hani şoyle romantic boy anca bulunur. Bunlarda yoksa zaten bir de gecim zorlugu cekmeye gerek yok.

Eger mantik evliligi yapiliyorsa gayet mantikli, meslegi icin evlenilir. Ama sadece buna da bakilmamali. Ekonomik siddet uygularsa görürsün parayi, meslegi. Seni, evi gecindirir mi buna bak, konus gerekirse. Ofke siddet problemi var mi bunlara bak, emin ol vs. Kadin gecimsiz ve ofkeliyse cok sorun olmaz da erkek gecimsiz ve ofkeliyse bunun bedelini kadin psikolojisi, sagligiyla falan oduyor. Ofke siddet sorunu varsa artik Allah korusun haberlere cikar.

Bu ulkede evlenmek iki ucu b**lu degnek zaten. Bu karara vardiysan kadin olarak en iyisini, en iyi sekilde degerlendir. Erkeklerde artik mesleki olarak evleniyor. Ya da evde duzen olsun, arkami toplasin, annemden bayragi devralsin, yemek temizlik islerine artik karim baksin diye evleniyor erkeklerde. Yoksa kadinlarinda has yuzune hayran degiller. Kadin tribi, dır dırı hayrina cekmiyorlar yani, yemek hizmet vs bekliyorlar ki nikah masasina oturuyorlar. Hayrina yapmiyorlar yani.

E kadinda hakli olarak hayrina evlenmeyecek. Kadinlarda erkeklerin has yuzune, egosuna, erkek kahri cekmeye hevesli degiller. Kadinda belli seyler durumunda oturacak o nikah masasina. Kadinda bu mezara kadar cocuk bakimi, erkegin onune yemek, dolabina hazir utulenmis camasirlari vs hayrina yapmayacak. Kadin da meslege kazanca illaki bakacak. Bizim ulkede kadininda, erkeginde cikarina olmadan, evlilik olmaz.

Eger adam az bucuk iyiyse huyu suyu, karakteri, mutlu da olabilme ihtimaliniz varsa meslege de bakilip evlenilir. Ha bazen boyle evliliklerde cok iyi eslesme de olabiliyor. Nasip kismet belli olmaz.

1
    4 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

15 yıllık Mühendisim, evlilik için yeterli mi sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Freddy1616 bilmem. Muhendislikle ilfili ilgili pek bilgim yok. Ne kadar kazanırlar, ne kadar mesai yaparlar, özel mi devlet mi? Bazi kizlar erkeksi meslekleri cok seviyor. Muhendislik, polis, asker, pilot vs gibi. Hayrani olan icin ya da kazanci da iyiyse iyidir. Ig te maaşlarla ilgili sayfa takip ediyorum. Eger gelen cevaplar dogruysa Kimi Muhendis cok para kazaniyor 3 basamakli. Kimi de 60 ve uzeri kazaniyor. Galiba biraz bransa da bagli. Muhendislik benim ilgimi pek cekmiyor ama ceken kizlar olur. Kazancta iyiyse arti puan yazar. Ama tamamiyla da yeterli demek olmaz. Yani sadece meslekle olmaz ama bazi kadinlar acisindan olayin cogunu karsilamis olur. Geriye iste bazi seylere daha bakilir.

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Ama kadınlara zırnık koklatmam.
      Annem bile zamanında paranı kızlara yedirme demişti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Freddy1616 sen bilirsin. Ona buna anlarim da eşinde mi dahil buna? Eşinin, paranda hakki oldugunu biliyorsundur umarim. O da dahil dersen evlenipte yorma kadini

Yorumla

En İyi Cevaplar

• 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl

Mantıklı ama eksik kalabilirsin. Cinsel uyum yani ten uyumu da çok önemli evlilikte. Hatta ten uyumuyla beraber ruh uyumu ve kalp uyumu da lazım. Sadece akıl uyumu mantık uyumu yetmiyor. Sen açsın doymuyorsun çok isteklisin ama o yeter tamam ben istediğimi aldım diyor, ayda bir yeter diyor. Oysa sen her gün ya da gün aşırı istiyordun. O olmaz al istediğini yap istersen diyor ilgisiz ruhsuz karşında yatıyor. Sen yeterince tatmin olamıyorsun, renksiz solgun basit bir hayatın oluyor. Her şey iş meslek kariyer statü para değil bence. Daha önemli şeyler var. Aşk sevgi tatmin edici cinsel ilişki heyecan fantezi insanın ömrünü uzatır. 😎🔥👍

0
    0 Yorumla
  • Birkalptekatış
    Birkalptekatış Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Geçen gün bir tanesiyle beni tanıştırdılar. Kız daha adımı sanımı sormadan meslegimi maaşımı ve kadromun olup olmadığını sordu. Ben de kibarca zittirettim. Yahu pek ala aylık kazancım ücyüzbin tl olabilir. Ama ne malum geceleri bodrum katta kadınları canlı canlı kesmediğim! Biraz akıllı olun akıllı. Açlık korkusu bu kadar mı içinize işledi?

0
    0 Yorumla
  • ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kısmen mantıklı eksik yönleri şu mesleği iyi olabilir ama zengin olmayabilir her mesleği iyi olan zengin olacak diye bir şey yok ayrıca cinsel anlamda uyumda evet önemli karakteri kendini yetiştirmesi zaten üniversite zamanlarında daha bunun belli olması lazım ayrıca denklik için seninde böyle olman lazım sen nesin ne istiyorsun

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah merhaba, böyle bir soruyu sorduğuna göre önemli bir dönemeçtesin! 😇 Meslek seçimiyle evlilik gibi çok kişisel, yaşam boyu etkisi olan konular birbirine karışınca kafa karışıklığı da normal. Sadece mesleği için biriyle evlenmek kulağa mantıklı gibi gelsede hayat sadece statüyle ve parayla dönmüyor; samimiyet, güven, birlikte huzurlu hissetmek ve dostluk çok önemli. 🫶 Mutluluğun formülü bir başkasının unvanında değil, birlikte geçirdiğin anlarda ve paylaşılan değerlerde gizli. Kendine ve kalbine dürüst ol; gerçek bağlar her zaman daha kıymetli. Unutma, hayattaki en güzel seçimler kalpten olur! ✨ Sen kendi değerlerinin izinden git ki, mutluluğun gerçek adresine ulaş.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

59

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Merhaba, bir kişinin ne iş yaptığı elbette önemli ama iyi maaş alıyor veya mesleği çok saygın diye evlenmem. Diğer özelliklerine de bakarım yani tek o açıdan bakmam.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.

mantıklı değil..

0
    0 Yorumla
  • Mezduka
    Mezduka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Eli yüzü düzgünse kötü işlere bulaşmıyorsa mantık evliliği olarak evlenebilirsin zaten adam iyi huyluysa zamanla seversin bağlanırsın

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence de

Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.

yok ya bi tane röntgenci vardi Allah kahretmesin onu ya hahahshsha icime bakar , kemiklerime bakar diye bi dusundum meslegide iyi diye.
    cocuk sonra bana cilve yapmiyorsun diye benden ayrilmisti saka gibi halbuki cok iyi cilve yaparim ama bilmiyorum yani hahshshdhs mantıklı degeel.

0
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@bsrtpl
      Sadece mesleğine değil boyuna ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.

Mesleği için yani kazandığı para için birisiyle evlenmek insanı mutlu etmez.

Parası olup sevdiğiyle paylaşmadiktan sonra ne yapacan onun mesleğini ya da parasını yani sana hayır gelmeyen bir insan için para için ya da meslek için evlenilmez ya da zamanını harcamaya deymez..

0
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.

Mantıklı önce parasını yersin birikim yaparsın sonra boşanıp nafaka maaş bağlatırsın. Kadın olacaksın bu ülkede.

2
    2 Yorumla
    • lylyth
      lylyth
      1 yıl

iyi ki kadın yaratılmamışsın

Yorumla
    • ErenEngin22
      ErenEngin22
      1 yıl

@lylyth bu karakterle alakalı bir şey dış görünüşün vesaire zaten bu zamanda önemi olmadı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Benim hayatımın hatasıydı. Sırf kariyeri bana denk olsun diye bir doktor ile evlendim ama gençliğim ve yıllarım zehir oldu. Amacım para değildi, kültürlü ve akıllı olur dedim ama kültür ve akıl sırf kariyerle olmuyor. Maddi olarak çok iyiydik ama onsuz maddi durumum daha iyi olabilirdi gerçekten

0
    13 Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Ona sorsanız belki o da aynı şeyleri soyleyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hiccgerekyok işin detaylarını bilseniz hiç öyle düşünmezsiniz

Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Tabiki detayları bilmiyorum. O yüzden öyle dedim. Yani karşı tarafa da söz hakkı doğduğu için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hiccgerekyok bir konu hakkında fikir sahibi olmak için en azından tek taraftan dinlemekte fayda var.

Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Katılmıyorum. Her taraf kendi açısından anlatır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hiccgerekyok herkes kendince haklıysa hiç hatalı taraf yok o zaman… özelden mesaj atayım dedim ama olmadı

Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Özel mesaj kapalı. Mesaj olayına girmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hiccgerekyok neden? sakıncası nedir

Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Yani sanal sonuçta. Derdim olduğunda vs paylaşıyorum. ya da sorunu olan varsa fikrimi söylüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hiccgerekyok şu an büyük oranda sanal bir dünyada yaşıyoruz. internet, sosyal medya vs insanlar buralardan etkileşime giriyor. Bende ilk olarak evliliğimle ilgili çaresz hissettiğim anda insanların fikrini almak için yazmıştım buraya. Sonradan farkettim msjlaşıldığını. Ama bence sakıncası yok karşıdaki saçmalamadığı sürece. Saçmalarsada engellersin biter :)

Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Ben uzun yıllardır canım sıkıldığında geliyorum buraya. Yazıyorum çiziyorum sildigim oluyor. Gerçek hayatta soyleyemediklerim haykıramadiklarimi döküyorum burada. Kimse kimseyi hatırlamadığı ya da bilmedigi için unutulup gidiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hiccgerekyok evet gerçek hayatta söyleyemediklerini cvbını bulamadıklarını paylaşamadıklarını bazen sanaldaki biri ile paylaşabilirsin. Belki bir fikir bir ışık olur bir çare olur. Yani nerden ne geleceği belli olmaz. Herneyse. Başlığı daha fazla meşgul etmemek için tekrar sorayım, atayım mı mesaj?

Yorumla
    • hiccgerekyok
      hiccgerekyok
      1 yıl

Atın

Yorumla
  • tgczkr
    tgczkr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    11 ay

Biraz mantık evliliği gibi geldi yani bu değişkenlik gösterir

1
    0 Yorumla
  • sebepsizea
    sebepsizea Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl

Tek sebep mesleği olmamalı. Mesleği iyi ve karakteri de düzgünse o zaman evlenilmeli.

1
    19 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Sadece mesleğine değil boyunun 1.80 den kısa olmamasına ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Bu kişiden kişiye değişir.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Bu üç sınır hiçbir kadında değişmez

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

😂😂 büyük konuşuyorsun

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Büyük değil gerçekleri konuşuyorum. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Yanlış. 1.80 üstü de vardı. Altı da. Eski eşimde 1.75 falandı. Hiç boya bakarak değerlendirmedim kimseyi.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

1.80 üzeri olsa asla boşamazdın değil mi

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Çok gereksizsin @lazjoker

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      1.80 den kısa olduğum için değil mi? 1.80 üzeri olsam gayet çekici olurdum ve kızlar kendileri yazarlardı

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Banane senden ve sanane benden

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Gerçekler acıdır

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Senin psikolojik sorunların var belli. Kim ne yapsın seni.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      1.80 üzeri olsam gayet sevgili olurdu kızlar. Malum prenses fiona prensle evlenmek yerine dev shrekle evlendi. Tıp fakültesi mezunu Harley Quinn bile deli Jokerle uzun boylu olduğu için sevgili oldu. Ama gel görki Lazjoker kısa boylu olduğu için önüne gelen kızdan red yedi

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

İyi de kardeşim ben ne yapayım bu durumda😂😂

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Demek istiyorum ki 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkeklerle hiçbir kız sevgili olmaz

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Sen bu kafayla zaten sevgili bulamazsın ya da herkes seni reddeder.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Geçmişte bu kafada değilken neden bulamıyordum.

Yorumla
    • sebepsizea
      sebepsizea
      1 yıl

Ben nerden bilebilirim. Vardır bir sıkıntın.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sebepsizea
      Ben sana söyleyeyim. Sıkıntı boyumun 1.80 den kısa olması. Bu yüzden hep kızlardan red yedim.

Yorumla
  • isimsiz838484
    isimsiz838484 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Evet başıma geldi eski sevgilim benimle konuşmak için çok kişiyi araya sokmuştu kendisi muhasebe bölümü okuyordu bende elektrik elektronik mühendisliği okuyordum işte kod yazıp sattım vs vs yani okul zamanında paramı kazanıyordum başkasının yanında demiş ki ben geleceğe yatırım olarak görüyorum onu 😂

0
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Çok saçma mantıklı değil tamam meslek de önemli elbette ki fakat huyu karakteri daha da önemli ikisi de olmalı hem efendi düzgün biri hem de mesleği iyi olsun

0
    0 Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ne iş yapıyor. Mantıklı değil tabiki para için yapamayacağınız iş yok ya şaka gibi insanlarsiniz

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doktor

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Drlar zengin değil ki ticaret ile uğraşan bul zengin istiyorsan

Yorumla
    • BJK_67
      BJK_67
      1 yıl

Doktormu ben olsam imamı tercih ederdim hem rahat hep evde kira derdi yok geliri doktordan yüksek

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@tukendimcok2
      Sadece mesleğine değil boyunun 1.80 den kısa olmamasına ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.

Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    1 yıl

Bana göre mantıklı değil tabii ki de. Ama saygı duymak gerekir. Kişisel tercih meselesidir sonuçta.

0
    0 Yorumla
  • evalindaa3
    evalindaa3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Değil tabii ki. Ama mantik evliliği yapacaksan diğer kriterlerinle birlikte degerlendirdiginde olabilir

0
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@evalindaa3

Yorumla
  • Majeste41
    Majeste41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 102%
    1 yıl

Kadınlar yapar bunu. Hemde aşık olduğu sevdiği sevildiği biri olsa bile onu bırakır hiç olmamış gibi diğer adama geçer

0
    0 Yorumla
  • salamsucuksosis666
    salamsucuksosis666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

kizlar zaten basta onlari çekici bulup iliskiye basliyo. sonra devam ederse ediyo etmezse etmiyo. olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 721 cevap paylaştı.

Şimdi evrimsel psikolojide bu husus var..

Tip, statü veya para önemli seçim nedenleridir.. Meslek çok anormal değilse olabilir.

0
    0 Yorumla
  • GaryR
    GaryR Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Tr deki kadınların zaten çoğunluğu meslek ve maddiyata bakar bu nedenle mantıksız olsada değişen bir şeyi yok

0
    0 Yorumla
  • Özünincisiyim
    Özünincisiyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hiç mantıklı değil, mantiığın olduğu yerde sevgi olmaz ne anladık o işten

1
    3 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

T. akıpp atar mısın lütfen

Yorumla
    • Özünincisiyim
      Özünincisiyim
      1 yıl

@Hassas_Dokunuşlar hayır

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@özünincisiyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Mantıklı ama eğer kadın vasıfsız biriyse erkeğin yanında çok ezik hisseder

1
    18 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben dört dörtlük değilim, bu yüzden mesleği umurumda değil, boyu da keza öyle, ama biraz tipi olmalı. Erkek güzel kadın istiyorsa kadının da tipli adam istemeye hakkı var. Kadınları genellemeyi bırak artık bence, sürekli bunları yazmaktan hiç yorulmuyor musun?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Yooo en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama kızlar 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekleri direkt reddediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yazmayın siz de, çirkin kıza kadar düştünüz mü? Bu kadar çok ilgi gösterdiğiniz için hep seçici davranıyor ve uzun boylu erkek istiyorlar.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Güzel kıza yazsak dünden reddediyorlar. Çirkin kızda reddediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şansınızı yabancı kızda deneyin?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Onlarda zengin erkek arıyorlar. Zengin derken şirket, holding sahibi. Oradaki refahı bırakıp buraya mı gelecekler. Orada da yine 1.80 üzeri yakışıklı erkek arıyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Güldürdün beni. O yüzden mi ruslar hep türkiyede koca buluyor. Zengin, 1.80 üzeri, yakışıklı rus erkekleri bile kendi kadınlarına bakmıyor, yani öyle sandığın gibi kolay değil bu tip erkekleri bulmak.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Rusyada ve Ukrayna'da erkek nüfusu az. O yüzden o kadar bekar kadın var. Ayrıca Ruslarla evlenen Türk erkekleri daima zengin oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Geçen yıl facebookta bi paylaşımda gördüydüm maraşta mıydı neydi fakir garson bi oğlan bi rusla evlenmişti. Hem senin ne eksiğin var sen de zenginleşip bi rus buluver. Çok mu zor?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Ben muhafazakar sayılırım. Ayrıca o garson çocuk 1.80 den kısa değildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Muhafazakarlıkla ne ilgisi var? Muhafazakarlar zengin olamaz mı? Kısa mı uzun mu boyunu bilmiyorum ama hiç yakışıklı değildi, rusların göz zevki yok zaten, yeter ki koca olsun onlar için.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Erkek nüfusu az olduğu için işte. Ayrıca muhafazakar olduğum için kapalı namaz kılan bir kızla evlenmek istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkek nüfusu az anladık da bi tek türk erkeği mi var? Bi sürü eli yüzü düzgün yakışıklı karizmatik Avrupalı erkek var onları niye tercih etmiyorlar? Onun da kolayı var bazı yabancı gelinler aileye uyum sağlayıp müslüman ismi alıyor kapanıyor namaz kılıyor. Sen de böyle yaptırabilirsin.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Türkiye coğrafi olarak yakında o yüzden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama türk erkekleri yakışıklı değil, neden kendilerine bu cezayı veriyor ruslar, kendilerini nasıl yakıştırıyor türk erkeklerine? Aslında rusyaya coğrafi olarak kuzey kore, çin, moğolistan, kazakistan, azerbaycan, gürcistan, norveç, finlandiya, estonya, letonya, litvanya, belarus ve ukrayna daha yakın olmasına rağmen türkiye mi coğrafi olarak yakın oluyor yoksa türk erkekleri mi söğüşlenmesi daha kolay enayi bilemedim.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Sıcak deniz isteğide olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Haklısın olabilir, rusların antalyada muğlada gözleri var gözleri çıkasıcalar

Yorumla
  • greenflaghayalurunu
    greenflaghayalurunu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yakışıklı olması ve boy daha önemli

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Üçü bir arada zor bulunuyor bacım 😂

Yorumla
    • greenflaghayalurunu
      greenflaghayalurunu
      1 yıl

bize killi bodur kro gelir zaten

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@greenflaghayalurunu

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Türkiye de genelde mesleği iyi olan erkek tercih sebebidir

0
    0 Yorumla
  • İkbal3406
    İkbal3406 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 95%
    1 yıl

Hayır, mesleği elinden gitse de boşanma durumuna gelir o zaman

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.

Kadınlar için Evet. Onunla birlikteyken Nasıl olsa aldatıyorlar!

0
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, yarın öbür gün o mesleğini kaybederse kalırsın ortada.

0
    0 Yorumla
  • Ursus
    Ursus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

şimdi hem yazlığı hem yaylada evi hem de şehir de evi ve arabası varsa idare edilir ya

0
    0 Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl

Valla her özelliğe bakmak lazım sadece işi güzel parası güzelle olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • Baydiyeceksiniz
    Baydiyeceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Sırf meslek olarak bakmamak lazım her şey mesleğe ya da paraya bağlı değil

0
    0 Yorumla
  • kapasitörr
    kapasitörr Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Eğer gönül bağı kuramıyorsan çok zor. Ayrılık olur sonu. Ayrılık olmasa da ömür boyu hüsran

0
    0 Yorumla
  • şairruhlu_man
    şairruhlu_man Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Geçinemeyeceksen , iletişim kuramayacaksan sıkıntı..

0
    0 Yorumla
  • Sevimsiz1akrep
    Sevimsiz1akrep Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Çok şey önemli sadece bu değil. Ama bu mesleğin önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Hele ki kız okumuş çalışan eli ekmek tutan hayata atılmış bir kızsa gerçekten bugün değilse bile ileride bu anlamda beklentisi oluyor. Denk olmaları önemli

1
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@sevimsiz1akrep

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sadece mesleğine değil boyuna ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.

0
    0 Yorumla
  • ilksaygı
    ilksaygı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Sakın melek beklersin ama meleklerinde kötüleri var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayır. Ama plastik cerrah olursa sanki yok demem :)

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim ki de doktor plastik alanı

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker evet haklısın. Bende bakıyorum buna. Diğerleride. Benim bulamadığıma bakma bulanlar buluyor. Arkadaslardan bı tanesi doktor olmazsa evlenmem derdi. Bekledi. 30 küsur yaşındaydi doktor geldiginde. Evlendi. Diğeri uzun boylu kaslı kariyerli zengin istiyordu. O da buldu yıllar sonra. Yani demem o ki arayan buluyor

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Ama 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekler asla bulamaz değil mi? Keza hiçbir kız 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkeklerle sevgili olmazlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker olan vardır ya haksızlık etme şimdi. Sende 180 olsan 150 160 bakmazdin dürüst ol. Tabiri caizse her malın bir alicisi oluyor. Vardır bı yerlerde seninkide

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

En çirkin en kısa kızlara bile binlerce erkek yazar ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddederler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker çünkü erkekler nefes alsın yeter modundalar 😉 hemcinslerim öyle değil tabi seçici

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker valla kusura bakmican artık. Erkek dediğin kadını koruyup kollamali omuz vermeli sarmalı. Yani bana göre de böyle

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Demek ki feminizm masalmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizm uçak sallanıncaya kadardır😉

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • evlimutsuz33
    evlimutsuz33 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    1 yıl

Mantıksız sevgi yoksa mesleği seni pişman ettirebilir evlendikten sonra

1
    0 Yorumla
  • leylahazin
    leylahazin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Evet meslek insanı cezbediyor ama illa da karakter, vicdan. Hele ki bir sürü köpeğe cinsel istismarda bulunup öldüren doktor haberinden sonra meslek kutsallığı vs yok

0
    7 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@leylahazin

Yorumla
    • leylahazin
      leylahazin
      1 yıl

@Lazjoker erkekler çok mu farklı?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@leylahazin
      Evet. En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri kızlar direkt reddediyorlar

Yorumla
    • leylahazin
      leylahazin
      1 yıl

@Lazjoker seni hep reddetmişler ve bunu genellemişsin. Kişisel mevzuları çözersen bu tarz genellemelerle kendini avutmak yerine mutlu olursun

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@leylahazin
      1.80 den kısa erkeği reddetmeyen kız var mı ki? Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır. 1.80 den kısa diye bir çok erkeği reddetmişsindir

Yorumla
    • leylahazin
      leylahazin
      1 yıl

@Lazjoker ben de belki reddetmediğim için hata yapmışımdır

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@leylahazin
      Öyle birde reddetmişsindir ki

Yorumla
  • stayinalivee
    stayinalivee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 yıl

Türk toplumunun olumsuz etkileri. Sonra evlenip maneviyat bulamayınca yoldan çıkanı mı ararsın boşananını mı...

0
    0 Yorumla
  • BerkAdalı
    BerkAdalı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Önemli olan karakterdir. Meslek, para, koltuk hepsi gider karakter kalır. Karakter ise herşeyi tekrardan kazandırabilir.

0
    0 Yorumla
  • myphonex
    myphonex Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Eğer mantıkla başlayıp sevgiye dönecekse mantıklı

1
    0 Yorumla
  • Gvzmhlk
    Gvzmhlk Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Makam mevki konum statü seviyorsa neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Ak1333
    Ak1333 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    1 yıl

Yani tabiki mesleğe bakılır ama bu önemli bir kriter değil bencee

0
    0 Yorumla
  • Fidann345
    Fidann345 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Meslek geçici bişey sırf bu yüzden evlenilmez

0
    9 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Fidann345

Yorumla
    • Fidann345
      Fidann345
      1 yıl

@Lazjoker kendi kuyruk acinizi benden çıkarmayin. Sizin bahsettiğiniz kriterlere bakarak evlenmedim ben

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Fidann345
      Ama eşin 1.80 den uzun ve yakışıklı

Yorumla
    • Fidann345
      Fidann345
      1 yıl

@Lazjoker eşim uzun değil. ben onu beğendim bana göre evet en yakışıklı o.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Fidann345
      Uzun değil derken. Demek ki sen 1.80 i orta boy 1.85 ve üzerini uzun boy kabul ediyorsun. Ama mesela 1.80 altını kısa kabul ediyorsun. Ve eşin 1.80

Yorumla
    • Fidann345
      Fidann345
      1 yıl

@Lazjoker tamam abicim.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Fidann345
      Gerçeği itiraf ettin demek ki

Yorumla
    • Fidann345
      Fidann345
      1 yıl

@Lazjoker yok muhabbeti kestim

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Fidann345
      Gerçeği itiraf ettin gerçeği

Yorumla
  • Aybükee22
    Aybükee22 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Ne iş yaptığı elbette önemli ama sadece mesleği için de evlenilmez

0
    2 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@aybukee22

Yorumla
    • Aybükee22
      Aybükee22
      1 yıl

Herkes aynı kritelerlere bakmaz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

iyi biriyse evlenilir

1
    5 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker evet doğru

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker boyla eşitliğin ne ilgisi var? Ne zırvalıyosun?

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Çok alakası var. Hani erkeklere muhtaç değildiniz. Erkeğin boyuna, kasınave gücüne mi muhtaçsınız?

Yorumla
  • doktorbirüyee
    doktorbirüyee Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 94%
    1 yıl

Kadınlar doktor buldu mu evleniyorlar

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 583 cevap paylaştı.

Parayı ilah bilmeyin kızlar

0
    0 Yorumla
  • ariaa34
    ariaa34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

O da önemli bir kriter tabii ki ama tek o yetmez

0
    0 Yorumla
  • elmassım
    elmassım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 97%
    1 yıl

kendıne saygını yıtırdıysen neden olmasın

0
    9 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@elmassim
      Sadece mesleğine değil boyunun 1.80 den kısa olmamasına ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz

Yorumla
    • elmassım
      elmassım
      1 yıl

@Lazjoker yani fakir olsada tipsiz olsada ben sevdikten sonra anlami kalmiyo bunlarin cunku zaten yaslaninca tiipi gidicek bi omur gecircegim kisiyi tipine malina gore sevmem

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@elmassım
      Dedi ve 1.80 den kısa, fakir ve tipsiz erkeği reddetti.

Yorumla
    • elmassım
      elmassım
      1 yıl

@Lazjoker aynen

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@elmassım
      Gerçekleri itiraf ettin demek ki sonunda

Yorumla
    • elmassım
      elmassım
      1 yıl

@Lazjoker mnbhgfghujkijhugytft yok tartisicak havada degilim bi ara hatirlarsamtartisirim

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@elmassım
      Tartısamazsında. Keza söylediklerimin doğru olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun

Yorumla
    • elmassım
      elmassım
      1 yıl

@Lazjoker degil dogru filan yuzde 30 unu filan etkiliyo dediklerin onemli olan o yuzde 70 tamsa bunlar otomatik doluyo

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@elmassım
      Gayette doğru dediklerim. Keza dediklerim bir kadının bir erkeği seçmesi için 100 de 100 dür. Gerisine kadınlar bakmaz.

Yorumla
  • m02p00001
    m02p00001 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 406 cevap paylaştı.

Mantıklı ama duygusuz olur.

0
    0 Yorumla
  • yakamoz1996
    yakamoz1996 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Mantıklı değil.

0
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@yakamoz1996

Yorumla
  • onnumara_
    onnumara_ Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Mantıklı mantık evliliği

0
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılışş
    Parlayanyıkılışş Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır eve gelecek elbet kavga olur anlaşılmıyorsa

0
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@parlayanyikilisş

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Yanii düşünülebilir bence

0
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl

Keşke öyle yapsaydım

0
    35 Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

İşsiz birinden iyidir

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Sen nasıl yaptın peki? @Grbryrb

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut sevdim gözü kapalı

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Çok mu sevdin?
      Severken işi varmıydı?
      Sen çalışıyormusun?
      @Grbryrb

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut çalışıyorum
      O da çalıyordu bıraktı sabit bir işi yok

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Erkeğin çalışmaması çalışma konusunda isteksiz olması 2-3 konuda çok sıkıntılı.

1-Aileyi maddi sıkıntıya sokar
      2-Alçaklık kompleksi oluşturur ve kadını huzursuz eder, aradaki sevgi ve saygıyı bitirir
      3-Boş erkek, gereksiz, tehlikeli şeyler yapmaya başlar

Nereden bakarsan bak, aile yapısını zora sokar, karşısındakinde bıkkınlık oluşturur.

Tahminimce bunları yaşıyorsun. Umarım çocuk yoktur. Sizin gidişadınız çok iyi değil. Birşeyler bitti mi bitiyor , biten şeylerin tekrar yeşermesi de çok zor.

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut çocuk var

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Yapma yaaa. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Bu durumdan bir çıkış planın var mı?

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut maalesef böyle devam edicem

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Allah kolaylık versin. Zor.

Hangi şehirdesiniz, kocan ne iş yapabilir, iş verilse çalışma isteği var mı?

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut iş beğenmiyo;))

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Belli ya. Karısı olan , çocuğu olan adam taşı sıkar , suyunu çıkartır evinin ekmeğini eksik etmez.

Birazda senin gelirine güveniyor.

Umarım değişir ve seni mutlu eder, çocuğunuza iyi bir gelecek hazırlar.

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut umarım tek isteğim.

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

İnşallah. Seni tanımıyorum ama mutluluğu sonuna kadar hakeden özel bir kadın olduğunu düşünüyorum. Bunca sıkıntıya rağmen aileni dağıtmamaya uğraşıyorsun.

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut 8 senedir çok uğraştım. Çok şeyin üstündesinden geldim. Şiddet gördüm. Aldatıldım. Yokluk gördüm. İftiraya da uğradım. Ama bilmiyorum bunların birikintisi olamaz ya. Bu son nokta diye düşünüyorum

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Oooof yaaa. Gerçekten üzücü. Bu kadar severken bu duruma düşmek. Yanlış anlama ama buna katlanma.

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut zor çok zor

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Çünkü kocan değişmez ve sen hep kendinden vere vere çıkmaza girersin.

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut elimden bişey gelmiyor bu konuda

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Senin için yapabileceğim bir şey var mı?

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Ailen nerede?

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut memlekette

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut teşekkür ederim dinlemeniz yeterli 🌸

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Sakın çaresizliğe kapılma.

Üzüntüler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça artar.

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Çok sıkılır içini açmak, fikir almak istediğin bir şey olursa her zaman burada olduğumu hatırla.

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Lütfen önce kendini, çocuğunu düşün ve kararlarını ona göre ver. Bu dünyada kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin.

Yorumla
    • Timut
      Timut
      1 yıl

Yüzünden gülücük, kalbinden mutluluk, ruhundan huzur eksik olmaması dileği ile iyi geceler.
      🌺🌹💐

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut teşekkür ederim 🥹

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut iyi geceler 🌸

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Timut umarım sağlıklı bir karar verebilirim 🌸

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Grbryrb

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      1 yıl

@Lazjoker valla benimkinin ne boyu var ne mesleği var ne de aileden kalma zenginliği 😂😂😂 ben neyine bakmışım hiç bilmiyorum

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Grbryrb
      Boyu 1.80 üzeridir. Beni teselli için kısa diyorsundur

Yorumla
    • Grbryrb
      Grbryrb
      11 ay

@Lazjoker ne için anlamadım

Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Hayır değil her şey bir bütün…

0
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@_queenn_

Yorumla
  • Tinkerbellll_
    Tinkerbellll_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Hayır sadece mesleğe bakmak yetersiz

0
    3 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@tinkerbellll_

Yorumla
    • Tinkerbellll_
      Tinkerbellll_
      1 yıl

@Lazjoker cidden sana açıklama yapmicam nasıl inanmak istiyorsan öyle

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@tinkerbellll_
      Çünkü gerçekleri söylüyorum

Yorumla
  • blnmyorkim
    blnmyorkim Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır mutluluk para mal mülk ile olmaz

0
    1 Yorumla
    • blnmyorkim
      blnmyorkim
      1 yıl

Yaşlarınız kaç

Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hayır gerçek mutluluğu bu şekilde bulamazsın

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl

Yok bence parası varsa evlenin 🤣

0
    0 Yorumla
  • Adanaaşk
    Adanaaşk Takip Et
    Master Yaş: 47
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 495 cevap paylaştı.

ondan hoşlanmadıysan bence mantıksız.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sırf mesleği için birisiyle evlenmek mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aynı meslekten biriyle evlenmek daha mı mantıklı? 33 cevap verildi
Egitim ve meslek açısından kendine denk biriyle evlenmemek enayilik midir? 9 cevap verildi
Sadece mesleği için biri ile evlenilir mi? 15 cevap verildi
Nafaka için evlenmek mantıklı mı? 12 cevap verildi
Nafaka için evlenmek mantıklı mı? 65 cevap verildi
Ayak seven biriyle evlenmek ne kadar mantıklı? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨