Gizli Üye(30-35)1 yılGorucu ise mantikli. Gorucu de karar verip Nisan ve evlilik evresinde taniniyor kisi zaten. Belli kriterler karsilaniyorsa evlenilir. Artik erkekler bile yapiyor bunu. Iste ben ogretmenim karim da ogretmen olsun. Ben dis hekimiyim karimda dis hekimi olsun klinik acariz gibisinden falan. Artik kadinin da meslegi oldugu durumlarda mesleki evliliklerde yapilip mantikli gorunuyor kişilere.
Ya zaten bu ulkede iyi anlasmak diye bir sey yok. Erkeklerle iyi anlasilmaz. Az bucuk iyi gecin, fiziksel, ekonomik, psikolojik siddeti olmasin, aldatmasin yeter gibi zaten. Bu ulkede turk erkegi ve kadini evlenipte super eslesme olan cok nadir. 10 yil tanisip evlenen de,3 ay tanisip evlenen de hemen hemen benzer evlilikler yurutuyorlar. Gunumuzde millet teknoloji bagimlisi ve esiri zaten. Eve gelen erkekler telefonda falan vakit geciriyor hangi meslegi yaparsa yapsin.
Kadin calissa da, eve gelen erkek yorgunum ayagina 2 80 yatip keyfine bakiyor. Asgari ucretlisi de boyle, iyi para kazanani da boyle. Bizim erkekler biraz cogunluk olarak hoduk zaten. Hani şoyle romantic boy anca bulunur. Bunlarda yoksa zaten bir de gecim zorlugu cekmeye gerek yok.
Eger mantik evliligi yapiliyorsa gayet mantikli, meslegi icin evlenilir. Ama sadece buna da bakilmamali. Ekonomik siddet uygularsa görürsün parayi, meslegi. Seni, evi gecindirir mi buna bak, konus gerekirse. Ofke siddet problemi var mi bunlara bak, emin ol vs. Kadin gecimsiz ve ofkeliyse cok sorun olmaz da erkek gecimsiz ve ofkeliyse bunun bedelini kadin psikolojisi, sagligiyla falan oduyor. Ofke siddet sorunu varsa artik Allah korusun haberlere cikar.
Bu ulkede evlenmek iki ucu b**lu degnek zaten. Bu karara vardiysan kadin olarak en iyisini, en iyi sekilde degerlendir. Erkeklerde artik mesleki olarak evleniyor. Ya da evde duzen olsun, arkami toplasin, annemden bayragi devralsin, yemek temizlik islerine artik karim baksin diye evleniyor erkeklerde. Yoksa kadinlarinda has yuzune hayran degiller. Kadin tribi, dır dırı hayrina cekmiyorlar yani, yemek hizmet vs bekliyorlar ki nikah masasina oturuyorlar. Hayrina yapmiyorlar yani.
E kadinda hakli olarak hayrina evlenmeyecek. Kadinlarda erkeklerin has yuzune, egosuna, erkek kahri cekmeye hevesli degiller. Kadinda belli seyler durumunda oturacak o nikah masasina. Kadinda bu mezara kadar cocuk bakimi, erkegin onune yemek, dolabina hazir utulenmis camasirlari vs hayrina yapmayacak. Kadin da meslege kazanca illaki bakacak. Bizim ulkede kadininda, erkeginde cikarina olmadan, evlilik olmaz.
Eger adam az bucuk iyiyse huyu suyu, karakteri, mutlu da olabilme ihtimaliniz varsa meslege de bakilip evlenilir. Ha bazen boyle evliliklerde cok iyi eslesme de olabiliyor. Nasip kismet belli olmaz.
14 Yorumla- 1 yıl
15 yıllık Mühendisim, evlilik için yeterli mi sence?
Cevap sahibi1 yıl@Freddy1616 bilmem. Muhendislikle ilfili ilgili pek bilgim yok. Ne kadar kazanırlar, ne kadar mesai yaparlar, özel mi devlet mi? Bazi kizlar erkeksi meslekleri cok seviyor. Muhendislik, polis, asker, pilot vs gibi. Hayrani olan icin ya da kazanci da iyiyse iyidir. Ig te maaşlarla ilgili sayfa takip ediyorum. Eger gelen cevaplar dogruysa Kimi Muhendis cok para kazaniyor 3 basamakli. Kimi de 60 ve uzeri kazaniyor. Galiba biraz bransa da bagli. Muhendislik benim ilgimi pek cekmiyor ama ceken kizlar olur. Kazancta iyiyse arti puan yazar. Ama tamamiyla da yeterli demek olmaz. Yani sadece meslekle olmaz ama bazi kadinlar acisindan olayin cogunu karsilamis olur. Geriye iste bazi seylere daha bakilir.
- 1 yıl
Ama kadınlara zırnık koklatmam.
Annem bile zamanında paranı kızlara yedirme demişti
Cevap sahibi1 yıl@Freddy1616 sen bilirsin. Ona buna anlarim da eşinde mi dahil buna? Eşinin, paranda hakki oldugunu biliyorsundur umarim. O da dahil dersen evlenipte yorma kadini
En İyi Cevaplar
Mantıklı ama eksik kalabilirsin. Cinsel uyum yani ten uyumu da çok önemli evlilikte. Hatta ten uyumuyla beraber ruh uyumu ve kalp uyumu da lazım. Sadece akıl uyumu mantık uyumu yetmiyor. Sen açsın doymuyorsun çok isteklisin ama o yeter tamam ben istediğimi aldım diyor, ayda bir yeter diyor. Oysa sen her gün ya da gün aşırı istiyordun. O olmaz al istediğini yap istersen diyor ilgisiz ruhsuz karşında yatıyor. Sen yeterince tatmin olamıyorsun, renksiz solgun basit bir hayatın oluyor. Her şey iş meslek kariyer statü para değil bence. Daha önemli şeyler var. Aşk sevgi tatmin edici cinsel ilişki heyecan fantezi insanın ömrünü uzatır. 😎🔥👍
00 Yorumla
1 yılGeçen gün bir tanesiyle beni tanıştırdılar. Kız daha adımı sanımı sormadan meslegimi maaşımı ve kadromun olup olmadığını sordu. Ben de kibarca zittirettim. Yahu pek ala aylık kazancım ücyüzbin tl olabilir. Ama ne malum geceleri bodrum katta kadınları canlı canlı kesmediğim! Biraz akıllı olun akıllı. Açlık korkusu bu kadar mı içinize işledi?
00 Yorumla
1 yılKısmen mantıklı eksik yönleri şu mesleği iyi olabilir ama zengin olmayabilir her mesleği iyi olan zengin olacak diye bir şey yok ayrıca cinsel anlamda uyumda evet önemli karakteri kendini yetiştirmesi zaten üniversite zamanlarında daha bunun belli olması lazım ayrıca denklik için seninde böyle olman lazım sen nesin ne istiyorsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah merhaba, böyle bir soruyu sorduğuna göre önemli bir dönemeçtesin! 😇 Meslek seçimiyle evlilik gibi çok kişisel, yaşam boyu etkisi olan konular birbirine karışınca kafa karışıklığı da normal. Sadece mesleği için biriyle evlenmek kulağa mantıklı gibi gelsede hayat sadece statüyle ve parayla dönmüyor; samimiyet, güven, birlikte huzurlu hissetmek ve dostluk çok önemli. 🫶 Mutluluğun formülü bir başkasının unvanında değil, birlikte geçirdiğin anlarda ve paylaşılan değerlerde gizli. Kendine ve kalbine dürüst ol; gerçek bağlar her zaman daha kıymetli. Unutma, hayattaki en güzel seçimler kalpten olur! ✨ Sen kendi değerlerinin izinden git ki, mutluluğun gerçek adresine ulaş.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bir kişinin ne iş yaptığı elbette önemli ama iyi maaş alıyor veya mesleği çok saygın diye evlenmem. Diğer özelliklerine de bakarım yani tek o açıdan bakmam.
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u 1 yılmantıklı değil..
00 Yorumla Eli yüzü düzgünse kötü işlere bulaşmıyorsa mantık evliliği olarak evlenebilirsin zaten adam iyi huyluysa zamanla seversin bağlanırsın
21 Yorumla
Soran1 yılBence de
Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. yok ya bi tane röntgenci vardi Allah kahretmesin onu ya hahahshsha icime bakar , kemiklerime bakar diye bi dusundum meslegide iyi diye.
cocuk sonra bana cilve yapmiyorsun diye benden ayrilmisti saka gibi halbuki cok iyi cilve yaparim ama bilmiyorum yani hahshshdhs mantıklı degeel.01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılMesleği için yani kazandığı para için birisiyle evlenmek insanı mutlu etmez.
Parası olup sevdiğiyle paylaşmadiktan sonra ne yapacan onun mesleğini ya da parasını yani sana hayır gelmeyen bir insan için para için ya da meslek için evlenilmez ya da zamanını harcamaya deymez..
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı. Mantıklı önce parasını yersin birikim yaparsın sonra boşanıp nafaka maaş bağlatırsın. Kadın olacaksın bu ülkede.
22 Yorumla- 1 yıl
@lylyth bu karakterle alakalı bir şey dış görünüşün vesaire zaten bu zamanda önemi olmadı
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim hayatımın hatasıydı. Sırf kariyeri bana denk olsun diye bir doktor ile evlendim ama gençliğim ve yıllarım zehir oldu. Amacım para değildi, kültürlü ve akıllı olur dedim ama kültür ve akıl sırf kariyerle olmuyor. Maddi olarak çok iyiydik ama onsuz maddi durumum daha iyi olabilirdi gerçekten
013 Yorumla- 1 yıl
Ona sorsanız belki o da aynı şeyleri soyleyecek
Cevap sahibi1 yıl@hiccgerekyok işin detaylarını bilseniz hiç öyle düşünmezsiniz
- 1 yıl
Tabiki detayları bilmiyorum. O yüzden öyle dedim. Yani karşı tarafa da söz hakkı doğduğu için.
Cevap sahibi1 yıl@hiccgerekyok bir konu hakkında fikir sahibi olmak için en azından tek taraftan dinlemekte fayda var.
- 1 yıl
Katılmıyorum. Her taraf kendi açısından anlatır
Cevap sahibi1 yıl@hiccgerekyok herkes kendince haklıysa hiç hatalı taraf yok o zaman… özelden mesaj atayım dedim ama olmadı
- 1 yıl
Özel mesaj kapalı. Mesaj olayına girmiyorum
Cevap sahibi1 yıl@hiccgerekyok neden? sakıncası nedir
- 1 yıl
Yani sanal sonuçta. Derdim olduğunda vs paylaşıyorum. ya da sorunu olan varsa fikrimi söylüyorum.
Cevap sahibi1 yıl@hiccgerekyok şu an büyük oranda sanal bir dünyada yaşıyoruz. internet, sosyal medya vs insanlar buralardan etkileşime giriyor. Bende ilk olarak evliliğimle ilgili çaresz hissettiğim anda insanların fikrini almak için yazmıştım buraya. Sonradan farkettim msjlaşıldığını. Ama bence sakıncası yok karşıdaki saçmalamadığı sürece. Saçmalarsada engellersin biter :)
- 1 yıl
Ben uzun yıllardır canım sıkıldığında geliyorum buraya. Yazıyorum çiziyorum sildigim oluyor. Gerçek hayatta soyleyemediklerim haykıramadiklarimi döküyorum burada. Kimse kimseyi hatırlamadığı ya da bilmedigi için unutulup gidiyor
Cevap sahibi1 yıl@hiccgerekyok evet gerçek hayatta söyleyemediklerini cvbını bulamadıklarını paylaşamadıklarını bazen sanaldaki biri ile paylaşabilirsin. Belki bir fikir bir ışık olur bir çare olur. Yani nerden ne geleceği belli olmaz. Herneyse. Başlığı daha fazla meşgul etmemek için tekrar sorayım, atayım mı mesaj?
- 1 yıl
Atın
Biraz mantık evliliği gibi geldi yani bu değişkenlik gösterir
10 Yorumla
1 yılTek sebep mesleği olmamalı. Mesleği iyi ve karakteri de düzgünse o zaman evlenilmeli.
119 Yorumla- 1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir.
- 1 yıl
😂😂 büyük konuşuyorsun
- 1 yıl
Yanlış. 1.80 üstü de vardı. Altı da. Eski eşimde 1.75 falandı. Hiç boya bakarak değerlendirmedim kimseyi.
- 1 yıl
Çok gereksizsin @lazjoker
- 1 yıl
Banane senden ve sanane benden
- 1 yıl
Senin psikolojik sorunların var belli. Kim ne yapsın seni.
- 1 yıl
@sebepsizea
1.80 üzeri olsam gayet sevgili olurdu kızlar. Malum prenses fiona prensle evlenmek yerine dev shrekle evlendi. Tıp fakültesi mezunu Harley Quinn bile deli Jokerle uzun boylu olduğu için sevgili oldu. Ama gel görki Lazjoker kısa boylu olduğu için önüne gelen kızdan red yedi - 1 yıl
İyi de kardeşim ben ne yapayım bu durumda😂😂
- 1 yıl
Sen bu kafayla zaten sevgili bulamazsın ya da herkes seni reddeder.
- 1 yıl
Ben nerden bilebilirim. Vardır bir sıkıntın.
1 yılEvet başıma geldi eski sevgilim benimle konuşmak için çok kişiyi araya sokmuştu kendisi muhasebe bölümü okuyordu bende elektrik elektronik mühendisliği okuyordum işte kod yazıp sattım vs vs yani okul zamanında paramı kazanıyordum başkasının yanında demiş ki ben geleceğe yatırım olarak görüyorum onu 😂
00 YorumlaÇok saçma mantıklı değil tamam meslek de önemli elbette ki fakat huyu karakteri daha da önemli ikisi de olmalı hem efendi düzgün biri hem de mesleği iyi olsun
00 Yorumla
1 yılNe iş yapıyor. Mantıklı değil tabiki para için yapamayacağınız iş yok ya şaka gibi insanlarsiniz
04 Yorumla
Soran1 yılDoktor
- 1 yıl
Drlar zengin değil ki ticaret ile uğraşan bul zengin istiyorsan
Bana göre mantıklı değil tabii ki de. Ama saygı duymak gerekir. Kişisel tercih meselesidir sonuçta.
00 Yorumla
1 yılDeğil tabii ki. Ama mantik evliliği yapacaksan diğer kriterlerinle birlikte degerlendirdiginde olabilir
01 YorumlaKadınlar yapar bunu. Hemde aşık olduğu sevdiği sevildiği biri olsa bile onu bırakır hiç olmamış gibi diğer adama geçer
00 Yorumla
1 yılkizlar zaten basta onlari çekici bulup iliskiye basliyo. sonra devam ederse ediyo etmezse etmiyo. olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 721 cevap paylaştı. Şimdi evrimsel psikolojide bu husus var..
Tip, statü veya para önemli seçim nedenleridir.. Meslek çok anormal değilse olabilir.
00 YorumlaTr deki kadınların zaten çoğunluğu meslek ve maddiyata bakar bu nedenle mantıksız olsada değişen bir şeyi yok
00 Yorumla
1 yılHiç mantıklı değil, mantiığın olduğu yerde sevgi olmaz ne anladık o işten
13 Yorumla- 1 yıl
T. akıpp atar mısın lütfen
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar hayır
Gizli Üye(25-29)1 yılMantıklı ama eğer kadın vasıfsız biriyse erkeğin yanında çok ezik hisseder
118 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen dört dörtlük değilim, bu yüzden mesleği umurumda değil, boyu da keza öyle, ama biraz tipi olmalı. Erkek güzel kadın istiyorsa kadının da tipli adam istemeye hakkı var. Kadınları genellemeyi bırak artık bence, sürekli bunları yazmaktan hiç yorulmuyor musun?
Cevap sahibi1 yılYazmayın siz de, çirkin kıza kadar düştünüz mü? Bu kadar çok ilgi gösterdiğiniz için hep seçici davranıyor ve uzun boylu erkek istiyorlar.
Cevap sahibi1 yılŞansınızı yabancı kızda deneyin?
Cevap sahibi1 yılGüldürdün beni. O yüzden mi ruslar hep türkiyede koca buluyor. Zengin, 1.80 üzeri, yakışıklı rus erkekleri bile kendi kadınlarına bakmıyor, yani öyle sandığın gibi kolay değil bu tip erkekleri bulmak.
Cevap sahibi1 yılGeçen yıl facebookta bi paylaşımda gördüydüm maraşta mıydı neydi fakir garson bi oğlan bi rusla evlenmişti. Hem senin ne eksiğin var sen de zenginleşip bi rus buluver. Çok mu zor?
Cevap sahibi1 yılMuhafazakarlıkla ne ilgisi var? Muhafazakarlar zengin olamaz mı? Kısa mı uzun mu boyunu bilmiyorum ama hiç yakışıklı değildi, rusların göz zevki yok zaten, yeter ki koca olsun onlar için.
Cevap sahibi1 yılErkek nüfusu az anladık da bi tek türk erkeği mi var? Bi sürü eli yüzü düzgün yakışıklı karizmatik Avrupalı erkek var onları niye tercih etmiyorlar? Onun da kolayı var bazı yabancı gelinler aileye uyum sağlayıp müslüman ismi alıyor kapanıyor namaz kılıyor. Sen de böyle yaptırabilirsin.
Cevap sahibi1 yılAma türk erkekleri yakışıklı değil, neden kendilerine bu cezayı veriyor ruslar, kendilerini nasıl yakıştırıyor türk erkeklerine? Aslında rusyaya coğrafi olarak kuzey kore, çin, moğolistan, kazakistan, azerbaycan, gürcistan, norveç, finlandiya, estonya, letonya, litvanya, belarus ve ukrayna daha yakın olmasına rağmen türkiye mi coğrafi olarak yakın oluyor yoksa türk erkekleri mi söğüşlenmesi daha kolay enayi bilemedim.
Cevap sahibi1 yılHaklısın olabilir, rusların antalyada muğlada gözleri var gözleri çıkasıcalar
1 yılYakışıklı olması ve boy daha önemli
23 Yorumla
Soran1 yılÜçü bir arada zor bulunuyor bacım 😂
- 1 yıl
bize killi bodur kro gelir zaten
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTürkiye de genelde mesleği iyi olan erkek tercih sebebidir
00 Yorumla Hayır, mesleği elinden gitse de boşanma durumuna gelir o zaman
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Kadınlar için Evet. Onunla birlikteyken Nasıl olsa aldatıyorlar!
00 YorumlaHayır, yarın öbür gün o mesleğini kaybederse kalırsın ortada.
00 Yorumlaşimdi hem yazlığı hem yaylada evi hem de şehir de evi ve arabası varsa idare edilir ya
00 YorumlaValla her özelliğe bakmak lazım sadece işi güzel parası güzelle olmuyor.
00 Yorumla
1 yılSırf meslek olarak bakmamak lazım her şey mesleğe ya da paraya bağlı değil
00 Yorumla
1 yılEğer gönül bağı kuramıyorsan çok zor. Ayrılık olur sonu. Ayrılık olmasa da ömür boyu hüsran
00 Yorumla
1 yılGeçinemeyeceksen , iletişim kuramayacaksan sıkıntı..
00 Yorumla
1 yılÇok şey önemli sadece bu değil. Ama bu mesleğin önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Hele ki kız okumuş çalışan eli ekmek tutan hayata atılmış bir kızsa gerçekten bugün değilse bile ileride bu anlamda beklentisi oluyor. Denk olmaları önemli
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece mesleğine değil boyuna ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.
00 YorumlaSakın melek beklersin ama meleklerinde kötüleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır. Ama plastik cerrah olursa sanki yok demem :)
012 Yorumla
Soran1 yılBenim ki de doktor plastik alanı
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker evet haklısın. Bende bakıyorum buna. Diğerleride. Benim bulamadığıma bakma bulanlar buluyor. Arkadaslardan bı tanesi doktor olmazsa evlenmem derdi. Bekledi. 30 küsur yaşındaydi doktor geldiginde. Evlendi. Diğeri uzun boylu kaslı kariyerli zengin istiyordu. O da buldu yıllar sonra. Yani demem o ki arayan buluyor
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker olan vardır ya haksızlık etme şimdi. Sende 180 olsan 150 160 bakmazdin dürüst ol. Tabiri caizse her malın bir alicisi oluyor. Vardır bı yerlerde seninkide
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker çünkü erkekler nefes alsın yeter modundalar 😉 hemcinslerim öyle değil tabi seçici
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker valla kusura bakmican artık. Erkek dediğin kadını koruyup kollamali omuz vermeli sarmalı. Yani bana göre de böyle
Cevap sahibi1 yılFeminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizm uçak sallanıncaya kadardır😉
1 yılMantıksız sevgi yoksa mesleği seni pişman ettirebilir evlendikten sonra
10 Yorumla
1 yılEvet meslek insanı cezbediyor ama illa da karakter, vicdan. Hele ki bir sürü köpeğe cinsel istismarda bulunup öldüren doktor haberinden sonra meslek kutsallığı vs yok
07 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker erkekler çok mu farklı?
- 1 yıl
@Lazjoker seni hep reddetmişler ve bunu genellemişsin. Kişisel mevzuları çözersen bu tarz genellemelerle kendini avutmak yerine mutlu olursun
- 1 yıl
@Lazjoker ben de belki reddetmediğim için hata yapmışımdır
1 yılTürk toplumunun olumsuz etkileri. Sonra evlenip maneviyat bulamayınca yoldan çıkanı mı ararsın boşananını mı...
00 YorumlaÖnemli olan karakterdir. Meslek, para, koltuk hepsi gider karakter kalır. Karakter ise herşeyi tekrardan kazandırabilir.
00 YorumlaEğer mantıkla başlayıp sevgiye dönecekse mantıklı
10 YorumlaMakam mevki konum statü seviyorsa neden olmasın
10 YorumlaYani tabiki mesleğe bakılır ama bu önemli bir kriter değil bencee
00 YorumlaMeslek geçici bişey sırf bu yüzden evlenilmez
09 Yorumla- 1 yıl
@Fidann345
Sadece mesleğine değil boyunun 1.80 den kısa olmamasına ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.
- 1 yıl
@Fidann345
Ama eşin 1.80 den uzun ve yakışıklı - 1 yıl
@Fidann345
Uzun değil derken. Demek ki sen 1.80 i orta boy 1.85 ve üzerini uzun boy kabul ediyorsun. Ama mesela 1.80 altını kısa kabul ediyorsun. Ve eşin 1.80 - 1 yıl
@Fidann345
Gerçeği itiraf ettin demek ki - 1 yıl
@Fidann345
Gerçeği itiraf ettin gerçeği
Ne iş yaptığı elbette önemli ama sadece mesleği için de evlenilmez
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıliyi biriyse evlenilir
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker evet doğru
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker boyla eşitliğin ne ilgisi var? Ne zırvalıyosun?
1 yılKadınlar doktor buldu mu evleniyorlar
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılParayı ilah bilmeyin kızlar
00 Yorumla O da önemli bir kriter tabii ki ama tek o yetmez
00 Yorumlakendıne saygını yıtırdıysen neden olmasın
09 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 406 cevap paylaştı. Mantıklı ama duygusuz olur.
00 Yorumla
1 yılMantıklı değil.
01 Yorumla- 1 yıl
@yakamoz1996
Sadece mesleğine değil boyunun 1.80 den kısa olmamasına ve tipinede bakarsınız. Ama bu 3 ü yoksa hiçbir erkekle evlenmezsiniz.
Mantıklı mantık evliliği
00 Yorumla
1 yılHayır eve gelecek elbet kavga olur anlaşılmıyorsa
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYanii düşünülebilir bence
00 Yorumla Keşke öyle yapsaydım
035 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin çalışmaması çalışma konusunda isteksiz olması 2-3 konuda çok sıkıntılı.
1-Aileyi maddi sıkıntıya sokar
2-Alçaklık kompleksi oluşturur ve kadını huzursuz eder, aradaki sevgi ve saygıyı bitirir
3-Boş erkek, gereksiz, tehlikeli şeyler yapmaya başlar
Nereden bakarsan bak, aile yapısını zora sokar, karşısındakinde bıkkınlık oluşturur.
Tahminimce bunları yaşıyorsun. Umarım çocuk yoktur. Sizin gidişadınız çok iyi değil. Birşeyler bitti mi bitiyor , biten şeylerin tekrar yeşermesi de çok zor.
Hayır değil her şey bir bütün…
01 Yorumla
1 yılHayır sadece mesleğe bakmak yetersiz
03 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker cidden sana açıklama yapmicam nasıl inanmak istiyorsan öyle
1 yılHayır mutluluk para mal mülk ile olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Yaşlarınız kaç
Hayır gerçek mutluluğu bu şekilde bulamazsın
00 Yorumla
1 yılYok bence parası varsa evlenin 🤣
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 495 cevap paylaştı. ondan hoşlanmadıysan bence mantıksız.
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat