Risk olsun ama sen aptalsın, yıkıl karşımdan, beyinsiz herif diyecek bir risk olmasın istiyorum. Risksiz zaten olmaz. Bu akşam akılları zorlayalım.
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler
4 bini kısa vadede 30 bin yapmak için ya jeff bezosu andıran bi ticari zekan, ya da illegal yolla kazanmak için çok çok şansın olacak, ikincisi kesinlikle yanlış, sakındırayım
İllegale giremem, giren çok, kısa sürede zengin olan da çok ama bu işin sonucu var
Helal değil daha ne olsum
Cevap
4Cevap
dolara yatır ya da Euro
şu an dolar alınır mı? Alınsa da 4’ten 30’a çıkmak için çok uzun süre gerekmez mi?
Botcoin diye birşey varmış onu duydum
Tek çaresi borsa
Nasıl hocam örnek verebilir misiniz
Hisse senedi alarak tâbi biliyorsan
Bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim yardımcı olur musunuz
Olurum tabiki ama yarın
👍🏻
Zaman alır
Çok olmadığı sürece alsın. Sen fikrini ver hocam😁
YTD
Analizcileri takip edip kriptolara bakabilirsin.3-4 ay içinde ani yükselen olabilir.
4 bin liralık mal alıp perakende satış olabilir.
Mal olarak ne tavsiye edebilirsin?
Kızların ürünleri olabilir ya da çift hediyeleri, eşyaları. Sezon açıldı gibi. Hammadde alıp kendinde yapabilirsen daha iyi olur.
elimde kalır diye gözüm korkuyor hocam...
Maalesef öyle, önce bir nabız yokla. Part part al, baktın satılmadı, başka ürüne geçersin.
Kusura bakma çok soru sorduk ama, getiri potansiyeli olan bir kaç ürün bakıp buradan bana söyleyebilir misin? Ben de bakıyorum. Yüz maskesi 1. sırada ama kâr marjı düşük
Yok ya, hediyelik ürün tarzı daha klas bence. Kızlar basit şeylere baya para veriyorlar. Minik çerçevelerde fotolar falan, takılar vs, anahtarlıklar şekilli vs. Bakım ürünleri sakıncalı biraz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?