Dolar alabilirsiniz seçimden sonra artma ihtimalini yüksek görüyorum en az 25 TL olabilir ama daha üstü beklenti dahilindedir... YTD (Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Gören de çok para sanacak 😂 aslında 1500 dolarım daha var ortaokuldaki burslarımı biriktirmiştim ama bu da kyk şimdi 😃 çok bişi değil de hani harcamıyorum bari durduğu yerde saymasın dedim
Para az yani tabiki ögrencisin yanliş anlama ama ben haftalik yiyorum o parayi bu ekonomide para degil yani 6 bin 50 bin tl ile bir şey yapilmiyor hatta 50 bini gec 100 bin tl ile bile hiç bir şey yapamiyorsun
Dalga geçmedim ki? oranı buranı açmana gerek yok fetişçi dolu yüzünü gösterme en basiti ayaklarını göstersen özel olarak 25tl den günde 200-300 tl garanti. bu siteden öğrendim bende OF un ne oldugunu biliyorsundur.
Ya ne iğrenci sadece ayaklarını video cekicek internette arastır ne acıdan cekip göndereceğini sen gelen paraya bak boş ver. sana cok ters geliyorsa oyun yayını yapabilirsin 1 sene içinde para kazanmaya başlayabilirsin
İnsan kendini sevmezse nasıl mutlu olsun hep birileri mutlu etsin diye beklersek oho , hasta olunca yatakta birileri bize baksın diye beklemekle aynı oluruz 🙃 az önce ondan 18 lik kızı napcan dedin di mi 😂 20 yasında hissediyorum kendimi ruhum da 15 falan cocuk gibiyim beraber olgunlaşırız : )
Kendimi seviyorum ve eminim 😏😉 Gel ömrüme nazlı çiçek , asma yüzünü bırakma gülüşünü , gizli olma artık hakettim bu şansı ; son cevabın da artık bir mesajla olmasın mı 🙃
Öyle bir şey yok bedeninle ne alakası var ben dış görünüşe zerre önem vermem. emin ol 40 yasında 20 yasında bedene sahip olan kadınlar var önemli olan anlaşmak anlaşılmak dinlenmek. ve beden muhabbeti hiç yapmadım sana. seni tanımak istiyorum dedim sadece. şu an beni kırdığının farkında mısın yorumları okuyan kişiler de yanlış düşünecek. 18 yasındaki kız 35 yasında adamla evlenirken sorun olmuyor ben senle düşününce sorun mu oluyor?
Neden daha büyük birine bunları hissetmiyorsun o halde aramızda nesil farkı var deli misin kırıl diye demedim ama madem 40 yaşındskileri beğeniyorsun onlarla muhatap olabilirsin
Onları beğeniyorum da demedim kendinden element uydurmak adetin mi acaba? nesil farkı ne oluyor aynı ülkede yaşamıyor muyuz? ne gibi farklılıkları var mesela dm den yazsana bana herşeyi anlaşamayacağımızın belirtilerini?