Merhaba arkadaşlar. Ayda 10-12 bin ₺ para ayırabilirim sizce nasıl bir yatırım yapabilirim. En doğru olan ne? Altın, dolar, kripto? Şu süreçte ne alınır?
Show Time belki oltaya takılan Bayan olur. 12 TL bir birikimin varsa Ayda Kazanç olarak ozaman o Maaşı hak edecek kadar fazla zekan var demektir. Buda şunu gösterir Senin Aklın başında başkasının fikrine gerek duymazsın. Show yapmaya devam
530 dan aldım geçen sene yüklü bir miktar tabi altın düşünce eksiye geçtim şimdi 470 ten tekrar yükü miktar alıp her para geçtiğinde altın alımı yaptım eksi zararım kapandı ayrıca uzamnların dediğine bakılırsa altın 560-570 bandına tırmanacak. YTD 😄
zaten aylık 4 kişilik aile eğer insan gibi yaşamak isterse fakirlik sınırı 8500tl zaten.Çingene gibi yaşıyıcaksa ancak. 1kg peynir olmuş 50-60tl o da neüdü belirsiz peynir 😪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dolar veya altın olması doğru olur çünkü artış içinde
Bu devirde sadece o para ile standart şartlada yaşarsın
Yaşamamın dışında o kadar kalıyor
Show Time belki oltaya takılan Bayan olur.
12 TL bir birikimin varsa Ayda Kazanç olarak ozaman o Maaşı hak edecek kadar fazla zekan var demektir. Buda şunu gösterir Senin Aklın başında başkasının fikrine gerek duymazsın.
Show yapmaya devam
Oltaya takılacak kadına ihtiyacım yok sevgilim var. Maaşın fazlasını halledecek zekam da var sen çok düşünme 😉
Düşünmem acırım Sana
Kendine acı 😉 beni düşünme
Altına yatırıyorum şu an güzel gidiyor
518₺ den altın almak mantıklı mı bilmiyorum
530 dan aldım geçen sene yüklü bir miktar tabi altın düşünce eksiye geçtim şimdi 470 ten tekrar yükü miktar alıp her para geçtiğinde altın alımı yaptım eksi zararım kapandı ayrıca uzamnların dediğine bakılırsa altın 560-570 bandına tırmanacak. YTD 😄
@Beyefendi61 +1
Çok da üzerine düşünecek bir şey yok.
zaten aylık 4 kişilik aile eğer insan gibi yaşamak isterse fakirlik sınırı 8500tl zaten.Çingene gibi yaşıyıcaksa ancak. 1kg peynir olmuş 50-60tl o da neüdü belirsiz peynir 😪
Bilmem çok zenginsin sen daha iyi bilirsin
Çukulata al
Altın ve dolara bas
Meslek ne
Sağlık astsubayıyım
Döviz
Bana ver
Her ay kupon yap
Sugar daddy olur musun 😂
Trol seni 😂