Geliriniz ve giderleriniz nelerdir
Gelecek planlariniz nedir
Gelecek planlariniz nedir
Hic biriktiremiyorum
0-100 tl
100-500
500-1000
1000-2000
2000-5000
5000-10000
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yol parası veriyorum, arada arkadaşlarla buluşuyoruz, o da birimizin evinde toplanıyoruz. Pek harcamıyorum.
ayda diyil ama saturunde , marsada falan baya biriktiriyorum ))
Biriktirmiyorum gelirimiz belli olmuyor aydan aya degisiyor giderlerim 6 ile 7 bin arasi
94 lu musun
abi soruyu yalan yanlis bilgiler verin diye sormadim
abicim ben nekadar kazaniyorsunuz nekadar biriktiriyorsunuz dedim
verdigin bilginin ankete katilmasini istiyorsan cagir baban gelsin
basin sagolsun. soru kendi kazanip kendi biriktirdiklerimizle alakali. dededen veya babadan kalan seyleri hesaba katmiyoruz
0 diye ekle istersen. hayatta basarilar.
Para biriktiremiyorum, elime geçince dayanamayıp harcıyorum..
Cevap
3Cevap
5000 lira kim biriktiriyo merak ettim? 😁
Ben biriktiriyorum. Cocuklugumdan beri herkes denize giderken ben bir seyler ogrenmek icin ugrasiyordum. Su an giderlerimin disinda arta kalan bes binin uzerinde. Bence hak ediyorum.
Para biriktirmek huyum değil
demi ne de olsa evlenecek sonra sana hammalik edecek birini bulursun. hazira konmak en guzeli tabi. su ana kadar 450 bin tl biriktirdim. aylik geliri 4 bin tl civarinda olmayan 100 binin ustunde birikimi olmayan biriyle asla evlenmeyecem l*n yeminim var. sevsem tek kurusu bile olmasin muhim degil ama kadinlarin tum yuku ustumuze yuklemesi ve bizi yolunacak kaz olarak gormesinden nefret ediyorum/ ustune bir de ilgi isteyip gezdirmemizi isterler. bir kadinin hammali olmayacam
Sjskdjskska :D ne içtin? Para biriktirmek huyum değil dedim çalıșmadığımı nerden biliyosun?
evlilik icin ortalama 60 bin lazim ve sonrasi icin bir ton masraf. sen biriktirme senin icin biriktirecek bir essek ulursun ben de bunu dedim
sen hala @edaliff94 fakesini engellemedin mi?
kim ki o
cok nadir girdigimden tanimiyorum. fakat gereken cevabi verdigimi dusunuyorum
50-60 arasi degisiyor
ogrenci misin :)
allah kolaylik versin o halde...
Biriktirdiğim söylenemez aslında
100-500 arası oluyor genellikle
-1500000000000 . d. d.. dpd. d. d. p
biriktiremiyorum
5000-10000
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar