Alt coin almak istemiyorum sadece bitcoin almak istiyorum alım satım da yapmayacağım 15 bin TL değerinde almayı düşünüyorum iki ya da üç yıl sonra satmayı düşünüyorum ama nerden alınır nasıl alınır hiç bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dostum iki üç yıl bekleteceksen soğuk cüzdan al. Ama en güvenilir binancedir o da olabilir
Soğuk cüzdan fiyatları ne kadar
600-700 lira ama çok güvenilir. Hiçbir hacker, borsa paranı çalamaz
Peki binance den alsam soğuk cüzdana gerek kalır mı 1 yıl sonra satsam
Binance olur. Ben kullanıyorum gayet iyi borsa. İstersen sana referans linki atarım. Referansımla hesap açarsan yüzde 10 komisyon indirimi verir
Olur tabi ama biraz konuşalım bu konu hakkında hiç bilgim yok daha sonra link alırım senden dediğim gibi soğuk cüzdan almadan binance üzerinden alsam olur mu
Evet olur. Binance şu an en çok kullanıcı olan borsa. Uzun vadeli yatırım yapılıyor.
Yapma. Hele 3 yıl gibi uzun nir yatırım için bitcoin yanlış seçim.
Ama zamanla değer alır üye sayı çoğalınca değerde artıyor
Coin artık al yat yatırımı değil bu bir. İkincisi bitcoin artık yaşlı, miningi masraflı. Daha modern blockchain modellerini araştırmalısın. 3 yıl sonra bu gün adını bildiğimiz birçok coinin piyasada kalacağının bile garantisi yok. Burada vakit kaybetme, araştır
Ama diğer coinler çok riskli çoğu batacak diyorlar bitcoin enkazından daha büyük daha güvenilir bana göre
Bize göre ne olduğu önemli değil. Gerçeği yukarıda yazdım. Garanti olsun istiyorsan bari yarısıyla etherium al. Zaten remel kuraldır; yatırım yapacağın parayı farklı elemanlara bölüp, riski dağıtmak. Tekrar uyarayım; coin için 3 yıl aşırı uzun bir süre. Hata etme. Eskiden çok ünlüydü diye artık eski model bir arabaya yatırım yapma. Kolay gelsin.
5 bin TL ile bitcoin 5 bin TL ile etherium alsam 1 yıl sonra satsam nasıl olur
Acele etme. Öncelikle araştır. Youtube da takipçisi fazla olan uzmanları izle, dinle. Geleceği olan, modern coinlere yatırım yap ve izle piyasayı. Önce kaybedeceksin, zamanla çözeceksin. Ama her şartta piyasayı sürekli takip etmen lazım. Zaten paranı yatırınca istemesen de öyle olacak.
hiç bilgin yoksa piyasalara girme derim yine de kararlıysan binance bak
Btc madenciliği bitmiş galiba. Alınmaz bence. Ytd
Binanceye üye ol. Oradan al.
Direk binancede alabiliyor muyuz yoksa bir Türk borsası dan alıp oraya mı göderiyoruz6
Hyr direk binanceden alabiliyorsun.
Binancetr ye üye ol.. banka hesabından oraya parayı direk aktar. sonrada bitcoin alabilirsin.
O zaman bankaya gidip bankaya para yatırmam gerekiyor çünkü banka hesabımda hiç para yok sonrada finance den bitcoin almam gerekiyor doğru mu
Evet.. banka da paran olmalı.
ve internet bankacılığını kullanman gerekiyor.
Peki binance uygulamasını telefona indirip oradan mı yoksa Web sitesine mi girip oradan mı almalıyım
Hiç fark etmez.
Sen nasıl aldın benim için de en azından bir fikir oluşmuş olur
Valla hocam ben yıllardır uğraşıyorum bunla.. Üretiminden ticaretine kadar.
Ama hiç kar edemedim o ayrı mesele 😂
Kripto para daha yeni popüler olmaya başladı sen nasıl yılardır uğraşıyorsun birde üretiminden nasıl uğraştın onu anlayamadım
2006 2007 yıllarında tanıştım ben bu illetle. İlk zamanlar usb bellek boyutunda makinalarla kazım yapıyorduk.. Sonradan ekran kartlarıyla üretime devam ettik. tabi ben çoğunlukla etheryum ürettim. ondan güzel paralarda kazandım. tabi şimdi artık üretim maliyetli. ufak tefek al sat yapıyorum.
Güvenikir borsadan ben paribudayim
Alinmaz
Neden
Neden