Sürekli bitcoin ile para kazan Türk parasına çevir, çok değerlenecek tarzı şeyler yazıyor. Gerçektende öyle biraz araştırdım ama tam olarak nedir bu? 😂
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Yalan dolan diyenlere kesinlikle kulak asmamalısın.
Sanal Para birimi değil, Dijital kripto para birimidir.
oldukça karlı bir yatırım aracıdır. Haziranda 1 Bitcoin in değeri 7600 tl - şu an ki değeri 25990 Tl.
Bu rakamlar gözünüzü korkutmasın isterseniz 20 tl karşılığında da Bitcoin alabilirsiniz.
Bitcoin i aldıktan sonra isterseniz anlık düşüş ve yükselişlere göre alıp - satabilirsiniz, isterseniz sadece alıp yükselişini izleyebilirsiniz.
Ben her ay belli miktarda Bitcoin alıp satmadan elimde tutuyorum. Gayet memnunum. 5 ay da yatırdığım parayı fazlasıyla katladım.010 Yorumla- +1 yıl
Bunu nerden yapıyosum ve aşağıda yasak filan demişler zaten bu işe cok girmem ama merak ettim
- +1 yıl
Koinim. com btcturk. com koineks. com gibi Türkiye den TL yatırıp Bitcoin alabileceğin borsalar var. Ben koinim. com ve btcturk. com u kullanıyorum. Koinim sadece akbank ile ödeme alıp, veriyor. Btcturk her banka ile çalışıyor.
Türkiye de yasadışı değil. Aşağıda da anlatmaya çalıştım :) - +1 yıl
Bir sitede reklamlara tiklayip bitcoin kazaniyormussun bu nedir peki? Bukadar basit mi kazanmak? ya da kazandigimiz bitcoinleri hemen paraya cevirebiliyo muyuz hani memnun olanlar hatta telefon alanlar bile varmis sasirdim yani reklam tiklayarak
- +1 yıl
Mümkün değil reklamlara tıklayarak Bitcoin kazanmak. Aslında böyle bir işlem için sana bitcoin verebilir gerçekten ama verdiği bitcoin 0.00000001 olur, 1 satoshi yani. binlerce milyonlarca reklama tıklaman gerekir. Ki bu adamlar sana tıklama yaptırarak bilgisayarının işlemcisini kullanarak altcoin madenciliği yaptırıyorlar, senin üzerinden çok daha fazlasını kazanıyorlar. Bitcoin transferi için minimum 0.00015000 bitcoin kazanmış olman gerekir, Bu miktarın da TL karşılığı şu an için 4.39 TL :) Mümkün değil yani telefon almak falan :)
- +1 yıl
Himm anladim 😂 Dedigim gibi bu isler biraz karisik yani yorum yapanlar oldu diye merak ettim ama bu ise girersem cikamam. Tesekkurler ilgin icin 😊
- +1 yıl
Bu arada hesabında ki Bitcoin leri istediğin an bozdurup (satıp) TL ye çevirebilir ve banka hesabına alabilirsin.
Kendi paranla satın almadan Bitcoin kazanmak (üretmek) mümkün. Bu olaya Bitcoin mining (madencilik) diyoruz. Bu iş için oldukça güçlü bilgisayarlara ihtiyacın var. Uzun vadede kurduğun bilgisayar sistemlerini ve tükettiğin elektriğin giderlerini karşılayıp kar etmeye başlarsın. Türkiye de çok mantıklı bir iş değil. Zaten gerekli olan sistemlerde Türkiye de zor bulunuyor. Bulsan bile binlerce dolar karşılığında alıyorsun.
Bence en akıllıca yöntem TL ile alıp yükselmesini beklemek ve hedeflediğin fiyata çıktığında satarak kar etmek.
Haziranda 7600 TL - Bugün 26.000 -25.000 TL arası :) - +1 yıl
Vay gercekten karli işmis.
- +1 yıl
Karlı evet ama düştüğü zamanlarda oluyor. Düştüğünde panik yapıp satmadan tekrar yükselmesini beklemen gerekli. Düşüşleri de sert oluyor. 20.000 den 10.000 e düştüğü oldu.
Bence eğer maddi durumun el veriyorsa 30 - 40 tl lik alım yapıp 1 ay bekletin. Kazancı kendiniz deneyimleyin. :) Daha sonrasında zaten miktarı artıracaksınız, bende böyle ufak miktarlar ile girip maaşın yarısını basmaya başladım :) - +1 yıl
Sana özel mesaj atayı denedim ama olmadı.
Buradan yazayım belki ilgilenirsin. Bitcoin i merak ettiğini hatırladım. Yeni bir kripto para birimi oluşturuldu tıpkı bitcoin gibi işleyen, çalışan.
İsmi BitcoinWhite. Borsalara ve piyasaya sürülene kadar reklam amaçlı bir kampanyaları (airdrop) var. Üye olan (cüzdan hesabı oluşturan) herkese 6 hafta boyunca haftada 1 kez 300 BitcoinWhite veriyorlar. Toplamda 1800 BitcoinWhite sahibi oluyorsun.
BitcoinWhite borsada satışa çıktığında ilk anda ki fiyatı 1 Bitcoinwhite = 0.40 dolar olacak. satış fiyatıda en kötü 0.20 dolar olur.
Hiçbir şey yapmadan 1800 Btw sahibi olabilir, merak ettiğin sistemi bu btw ler ile inceleyebilirsin. İstersen borsaya çıktığı anda satıp TL ye çevirebilirsin.
İstersen nasıl sahip olacağını anlatayım. - +1 yıl
Bu islere girmemeyi tercih ettim. Guzel aciklamissin tesekkurler ama cok ilgimi cekmedi 😑
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sanal para birimidir. Tek para kazanma yolu 1 bit coin satın alıp değerü yükselince satmaktır. Dolar altın kuru gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Ha anladim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bitcoin sanal bir para birimidir.. İlk çıkan sanal para birimi olduğu için ve teknolojisi başka sanal paralardan farklı olduğu için çok değerli.. Ben her ay düzenli alım yapıyorum.. şu aralar düşüşte söylentilere göre düşüş biraz daha sürecekmiş..
05 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne kadar kazaniyorsun hic Turk lirasina cevirdin mi
- +1 yıl
Yaa ben hic beceremem galiba o isi
- +1 yıl
Sanal para ama bunun ticaretini yapiyorlar karisik ya
00 Yorumla Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dunyadaki en pahali para birimi. Zamanin da 100tl almis birisi araba alacak kadar parasi oluyor 😀
00 YorumlaBulaşma ülkede yasak o para. Teröre katkı sağlıyor diye sonra üzülürsün
011 Yorumla- +1 yıl
Yok bulasmak istedigimden degilde ne oldugunu bilmiyorum
- +1 yıl
Hayır kesinlikle yasa dışı, yasaklanmış değil. Yasak olsaydı ülkemizde koinim. com btcturk. com gibi Bitcoin borsaları üzerinden işlem yapamazdık. Ve bu borsalara hergün yenileri ekleniyor.
Ayrıca terör için sadece bitcoin değil dolar ve euro da kullanılıyor, hatta terörün en büyük gelir kapısı olan uyuşturucularda TL ile alınıp satılıyor. Hiç para kullanmayalım ozaman.
Bitcoin transferlerini izlemek çok zor, takibi çoğu zaman imkansız olduğu için genelde para kaçırmakta, para aklamada kullanılıyor. - +1 yıl
Paylaşırmısın o yasayı bizimle?
Türkiyede işlem yapan Türk Bitcoin borsaları var hocam. Öyle bir yasak olsaydı bu şirketler kapatılırdı öncelikle değil mi? Bak açık hepsi. Koinim. com , Btctürk. com gir bir incele istersen. Ve hergün bu borsalara yeni Türk şirketler ekleniyor yeni borsalar açılıyor.
Ekonomi kanallarında TV lerde hergün Bitcoin haberleri yapılıyor. - +1 yıl
Yok hocam haklı olmak, olmamak sıkıntı değil. Ama yanlış ön yargılar oluşuyor insanlarda o yüzden anlatmaya çalıştım.
Hatta bankalar internette Bitcoin ile ödeme yapma - alma altyapısı için çalışmaya başladılar.
Geçenlerde devletin yaptığı açıklama var baya tepkimizi çeken, Bitcoin den vergi alınmasını düşündüklerini söylediler. - +1 yıl
Peki uzatmayalım. Bak bu aşağıdakiler Türkiye de bitcoin alıp sattığımız Koinim. com un bilgileri. Sen karar ver Türk mü yabancımı. Sermaye yabancı olsa bile yasa dışı olsaydı devlet izin vermezdi bu şirkete diye düşünüyorum. Ayrıca bu şirket her ay bana pdf olarak Gelir İdaresi Başkanlığından aldığı faturayı da gönderiyor.
Copyright © 2017 Koinim
VERİYOL BİLİŞİM TİC. LTD. ŞTİ
Barbaros Bulvarı Nisbetiye Mahallesi
Uygur Apt. 102 1/5
Beşiktaş, İstanbul
Ticaret Sicil No: 861986
Vergi Numarası: 9240479806
Vergi Dairesi: Beşiktaş - +1 yıl
Güzel kardeşim turkiyede sadece btcturk var oda tüm hesapları kapattı alın yapamıyorsun sadece elinde bitcoin varsa bozdurabiliyorsun çok fazla insan bu şirket tarafından mağdur edildi hayali şirketleri bana gösterme yasal sitelerden araştır. Resmî gazetede çıktı şirketin banka hesaplarının kapatıldığı
- +1 yıl
Bahsettiğin olay 2016 yılının Ağustos tarihinde yaşandı. Ve bugün BTCTürk üzerinden TL yatırıp BTC alabiliyoruz, BTC bozdurup TL çekimi yapabiliyoruz. Üstelik BTCTürk e sadece bankalar aracılığı ile değil papara gibi hizmetleri de kullanarak TL yatırabiliyoruz.
Türkiye de faliyet gösteren tek Türk borsa BTCTürk değil, Koinim, Koineks de var benim kullandığım. Hayali şirketler GİB den fatura gönderemezler değil mi?
- +1 yıl
sanal para diye biliyorum bu kadar bide eskide çok ucumuş şimdi pahalı
00 Yorumla - +1 yıl
Bosver hic bulasma
00 Yorumla Yakan dolan
01 YorumlaBilmem ben
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi