Güvenli olmadığını düşünsem de ısrarla almam için ısrar eden bankacı arkadaşlarım var. Ama bitcoin artık doyum noktasına ulaştı bence bundan sonrası kazandırmaz kaybettirir. Alacaksan diğer değerli sanal paralara yönelebilirsin örneğin etherium gibi. Bu hayali bir altın alıyor gibi düşün değerlendikce kazanıyorsun. Yakın zamanda devlet desteği olacak ama tâbi para kazanmak için şimdiden adım atmak gerekiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
BTC nin 2021 hedefi 100,000 dolar.
- +1 yıl
hiçbir yatırımın garantisi yoktur. Risk olmadan kazanç olmaz sonuçta.5-6 ay önce btc 16 000 dolar falandı btc tarih oluyor dediler 60 000 doları gördü
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
selam kripto dijital para bildiğin marka vedegerleri olan bi kurulus American yapimi bi dirket dollara endeksli. yukselip ve dusen bisey. cok parasi olan yatirip kazanir.. anlamak lazim ama.. anlamayn icin kaybetmek kolay olur.. sizde mi oynicaksiniz bitcoin?
00 Yorumla
- +1 yıl
Kripto para birimidir. Kontrolu hiç devlette yoktur. Yani kontrol edilemez. İlk çıkış amacı deepweb de kullanılmak üzere ortaya çıkmıştır. Bilgisayar üzerinden madencilik ile üretilir. şu an yatırım ve alışverişlerde kullanılmaya başladı tabi yurtdışında.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
benimde merak ettiğim bir konuydu KizlarSoruyor aracılığla öğrendim, Soru sordum buradan biri bana bir site tavsiye etti ona göz attım çok faydalı bilgiler edinip ufak bir yatırımda yaptım :) linki bırakayım göz at :)
01 Yorumla- +1 yıl
sanal para. parayla satin aliyosun sonra yukseldikce kazaniyosun. atkasinda hic kimse yok guvenli degil pek
11 Yorumla- +1 yıl
Düşme ihtimali ve kaybetme ihtimali çok yani
- +1 yıl
Bende 80 milyon dent var. Sana diğer coin koleksiyonumu da göstermek isterim. Bizzat kodunuda yazıyorum, onlarıda gösteriym :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bu işten hic anlamiyorum ki öğrenmem lazim önce
- +1 yıl
Puff...
iyi de kardeşim böyle birşey olsa herkes zengin olur. bunu ince ayrıntısına kadar araştırın. bende pek bilmiyorum ama çok iyi bilmezseniz batarsınız belki üstüne borçlu da çıkabilirsiniz.
05 Yorumla- Gizli Soran1 yıl
hahahahah :D :D tipik türk düsüncesi dostum bunlar
borca girersin batarsın elinde bişey kalmaz falan - Gizli Soran1 yıl
sana diyorum ki 100 dolar bak kıcı kırık yüz dolar
atsaydın 7 sene önce şimdi cebinde 75 milyon tl vardı
ben 10 bin tl yatırım yapmıstım ilk cıktığında - Gizli Soran1 yıl
:D :D batma gibi bir olasılık yok
onlar keklemişler seni
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Biraz analiz falan öğrenmekle başla. Küçük paralar çok kazandırmıyor başta. Kripto kemal var youtubede aç bak aklına yatarsa girersin bu işlere
10 Yorumla Saadet zincirine döndü bu bit coin işi biyerde patlayacak ama ne zaman bakalım 🤦
20 YorumlaKripto para biriminde en büyük birimdir. Almayı düşünüyorduk ama artıyor gün geçtikçe keşke ilk çıktığında güvenip alsaydık.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Buna nasıl başlıyoruz?
Lisedeki kantincimiz bunun sayesinde 2015 model mercedes aldı :/
Az para yatırsak da olur mu benim çok param yok :D111 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
dostum 2 bin at :D 7 sene beklet sonra kimseyi tanımassın
- Cevap sahibi+1 yıl
ohaa 2 bin lira atıp 7 sene bekleyecek miyim? o zamana kadar ölürüm ben zaten o kadar param da yok
mesela 100 lira atıp 3 ay beklesem olur mu? - Gizli Soran+1 yıl
2 bin at :D unut onu
3 ayda kazanırsın ama o kadar cok olmaz 500 1 3 bin civarlarında getirisi olur en kötü - Cevap sahibi+1 yıl
peki nasıl başlarım? bunun sitesi falan var mı? ya da öğreten anlatan biryer?
- Gizli Soran+1 yıl
var :D
en iyisi o kantiye sor sana site adresi versin onun vesilesi ile başlarsın - Cevap sahibi+1 yıl
sen söylesen olmaz mı :/
- Gizli Soran+1 yıl
tamam söylüyeyim :D koinim paribu yaz sitelere güven sağlam siteler var
koinim. com
paribu. com kayıt olustur al beklet - Cevap sahibi+1 yıl
birde btctürk varmış hangisi daha güvenli? az miktar için paribu iyiymiş doğru mu? hiçbişey bilmiyorum kusura bakma :D
- Gizli Soran+1 yıl
hepside güvenli :D en sağlamı koinim ve paribu
- Cevap sahibi+1 yıl
ikisine de üye olsak bişey olur mu? birde bunlar kimlik fotokopisi istiyo sonra dolandırılmayalım da shjdhfj
- Gizli Soran+1 yıl
Yok rahat ol 😅dolandırma devri kapandı
Sürekli artar mı böyle 7500 olmuş bunun da sınırı olcak
09 Yorumla- Gizli Soran1 yıl
sınır mı :D :D sınırı olmayan tek şey
100 bin 300 bin 500 bin 1 milyon cıkacak daha da cıkacak
bence 10 20 bin salla 10 sene sonra banka hesabında tutarsın paraları cünkü evde koyacak yerin olmaz - Gizli Soran1 yıl
evde koyacak yerin olmaz :D
- Gizli Soran1 yıl
kuskuyu bırak
ve göm bana güven :D :D bu treni kacırma 10 sene sonra kafana sıkasın gelir
kafdanı duvarlara vurma at 5 10 bin beklet - Gizli Soran1 yıl
kacırmadın hala erken :D :D
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bittorent al bitcoin alma
12 Yorumla- +1 yıl
Bitcoini bana bir anlatsaniz.
- Cevap sahibi+1 yıl
Kripto para
Yani sanal para
Alım satımlar ve kullanım alanları genişledikçe yükselmesini etkiliyor
Ve geleceğin parası bunlar yani şimdi olduğu gibi para yerini alıcak
- +1 yıl
kripto para ama bulaşma
10 Yorumla - +1 yıl
bitcoine girmek için en düşük 100 binden başlamak lazım saglam girsin diye 😅😅
00 Yorumla - +1 yıl
Bitcoine yatırın zengin olun bebeler ahahsndldkclc
03 Yorumla- Gizli Soran+1 yıl
sende yatır :D 2 bin at sonra bana dua edersin :D
- +1 yıl
Kanka ben çoktan yatırdım aahausjahahajdndolffşc
- Gizli Soran+1 yıl
vay iyisin :D :D akıllısın valla altın al altın daha cok kazanırsın
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Artık geçti eskiden olsaydı kazanılır Do
00 Yorumla Helal değil
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Diyanet'ten yapılan açıklamaya göre kripto para / bitcoin günah mıdır sorusuna "Kullanıcılar arasında değişim ya da kıymet ölçüsü olarak genel kabul gören, kaynağı itibariyle kullanıcılara güven veren her türlü paranın kullanımı caizdir." denilerek, kripto paranın caiz olmadığı aktarılmış.
Ben son 1 ayda 14 bin tl yi 60 bin tl yaptim
00 YorumlaBence hic bulas. ma
00 Yorumla
Detaylı bilgi