Dünyanın önde gelen kripto paralarından Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin Covid-19 mücadelesinde sağlık sistemi çökme noktasına gelen Hindistan’a 1,2 milyar dolarlık (yaklaşık 102 milyar lira) bağışta bulundu.
Bağışı teknoloji girişimcisi Sandeep Nailwal tarafından kurulan yardım fonu aracılığıyla gerçeleştirildi.
Ancak bağış haberinin duyulmasının ardından bazı kripto para birimlerinin değeri önemli ölçüde düştü. Bazıları yaratıcıları tarafından Buterin’e hediye edilmiş kripto paraların değeri yüzde 40’a yakın azaldı. Bu da bağışın dolar karşılığının da azalmasına yol açtı.
Bu düşüşün yarattığı endişe nedeniyle Nailwal sorumlu davrancaklarını ve SHIB coin’in değerini azaltmayacaklarını belirten bir tweet paylaştı.
Bu nedenle yardım kuruluşu bu büyük kripto bağışını hemen Covid-19 yardımına dönüştürmeyebilir. Bir başka deyişle Hindistan’da devam eden Covid-19 krizinde oksijen tüpleri ve diğer hayati gereçlerin karşılanması için anında sıcak para sağlanamayabilir.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gercekten adam gibi adam bununla ilgili bir yazım var incelerseniz sevinirim. Sosyal projelerle ilgili kriptoları amacına uygun degerlendiriyor.
Dünyada en çok ethereum 'a sahip olan adam : ' Vitalik Buterin'
Kendisinin Elon Musk ile bir manipülasyon çekişmesi olduğu ve bu nedenle yardımı Elon Musk'un desteklediği shiba coin ile yaptığını okudum. Kendisi bu bağışın shiba coin değerini düşüreceği düşüncesiyle yapmış ve başarılı olmuş.
Derdi bağış falan değildi bu yavşağın. Altcoin piyasasını düşürüp milletin özellikle doge ve shiba'ya itimadını sarsmaya uğraştı.
Bizede versin diycem de verseler de parayı yiyen belli neyse 😂
Hiçbir yatırımcı bedavaya bağış yapmaz. Demek ki Hindistan hükümetiyle var bir anlaşması. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Benim kendime param yok
Yaratıcısı ne tövbe haşa
Millleti çarptı oraya gitti
Hayır yapmam.
Helal olsun ne diyim
Yaparım
çok kişi küfretti :D
Yapmazdım