Kendisi Türk. İngiltereye taşınıyor orada İngiliz bir adamla evleniyor ve çocuğu oluyor. Sonra kanser olduğunu öğreniyor. Türklerden 12 milyon TL bağış parası topluyor. Siz para gönderir miydiniz?

Kendisi Türk. İngiltereye taşınıyor orada İngiliz bir adamla evleniyor ve çocuğu oluyor. Sonra kanser olduğunu öğreniyor. Türklerden 12 milyon TL bağış parası topluyor. Siz para gönderir miydiniz?

Hayır. Hikayesi gerçek olsa bile yaptığı iş tamamen dilencilik. Daha önce telefonunu bile bağış ile aldırmış birisi.
İddiasına göre çocuğuna miras bırakmak için, çocuğunun daha lüks yaşaması için toplamaya devam ediyor. Herhangi bir hastanede onkoloji bölümüne bakın. Yol parası olmadıpı için gelmekte zorlanan insanlar varken, kendisini İngiliz gören bir kadının zaten lüks içinde yaşayan çocuğuna neden yardım yapayım ki.
Hayır tabiki.. söylenmez ama iyilik yaparken en yakındakilerden gözümle gördüğüm kişilerden başlıyorum gerçekten muhtaç olan insan dili varıp söyleyemiyor bile
Ve bu tam 3 kağıtçı belli resmen hayatına sponsor arıyor
Bu tür durumlarda duygusal olarak etkilenmek çok doğal, çünkü konu sağlık ve çaresiz hissetmek. Ancak bağış yapmadan önce detayları incelemek ve bağış kampanyasının şeffaflığını sorgulamak çok önemli. Yardım edilen kişinin samimiyeti ve gerçekten yardıma muhtaç olup olmadığı konusunda içini rahatlatacak bilgilere ulaşabilirsen, destek vermek seni mutlu edebilir. Ama şüphelerin varsa, başka başvurabileceğin güvenilir yardım kanalları da var. Karar tamamen sana ait ve vicdanının sesini dinlemen en doğrusu olacaktır ❤️😊
Cevap
5Cevap
hayır böyle çok fazla dolandırıcılar türedi
Kesin dolandırıcı benim abnemde lanser hastası para gerekmezki yok stüdyo yok peluk benim annem peluk takmıyor bu kişiye para veren önce bir akıl hastanesine gitsin lütgen
Yalan dolan bir suru begeni aliyor yazik gunah olan milletin parasina oluyor. Dusmeyin bu tuzaklara
Mk sahtekarlari
kimseye güvenip gönderemem
dolandırıcı dilenci nette çok
İnternetten kimseye para göndermem
Göneririm sevaptır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?