Para & Ekonomi Bayramda Ece Çikolata yiyecek kadar zengin misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bayramda Ece Çikolata ikram eden akrabalar daha çok sevilir, bu sene mecbur kendi kendimize ikram edeceğiz. Siz Ece Çikolata alacak kadar zengin misiniz? 🤪 Bayramda Ece Çikolata yiyecek kadar zengin misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ece çikolatası almadım bu sene çikolata da almadımlokum aldım bol bol:D 0 0 Yorumla
TanrıçaNemesis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ah çocukluğum :) ne severdim. Ama şimdi godiva istiyorum 😅 kim ikram edecek 0 0 Yorumla
CatJiJi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Ecenin nesi güzel cidden ülkerin en kötü çikolatası olabilir, 0 0 Yorumla
PembeKarTanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Eceden daha kalitelisini aldık. Ecenin tadı başka tabi 😂 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet yiyom ama zengin degilim zaten yilda 1 ama sürekli yiycek kadar zengin degilim 0 0 Yorumla
kırpıkkirpi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl octavia ve ecesiz bi bayram daha alabilirim ama almam 0 0 Yorumla
dembaba1295 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Tadı cok güzel olup pahalı olduğu için almadigim çikolata. Yine yiyen yer. 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yok ki burada eceyi kim kaybetmiş biz bulalım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Evet bizde var 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ece çikolatası almadım bu sene çikolata da almadım
lokum aldım bol bol:D
Ah çocukluğum :) ne severdim. Ama şimdi godiva istiyorum 😅 kim ikram edecek
Ecenin nesi güzel cidden ülkerin en kötü çikolatası olabilir,
Eceden daha kalitelisini aldık. Ecenin tadı başka tabi 😂
Evet yiyom ama zengin degilim zaten yilda 1 ama sürekli yiycek kadar zengin degilim
octavia ve ecesiz bi bayram daha alabilirim ama almam
Tadı cok güzel olup pahalı olduğu için almadigim çikolata. Yine yiyen yer.
Ferrero rocher varken ne ecesi be
Peki sen Ülker den yiyebilcekmsin xnnxnd
Evet, toblerone da var bizde 💁🏻♀️
Bir ece olmasa da vince aldık
Yok ki burada eceyi kim kaybetmiş biz bulalım
her zaman var evimde..
Değilim
Yok kanki biz ucuz sanayağ kokandan yiyoz😂
Maalesef :\
Evet bizde var 😂
Çikolataları tadı iyice kötüleşti Türkiye'de.
Onun adını ilk defa duydum zenginim tabiki
Hepsi pahalı mk
Degilim
Kac paraki
Yok be 😂😂😂