Alkol içeren başka çikolata çeşitleri de var. Yemedim yemem.

Alkol içeren başka çikolata çeşitleri de var. Yemedim yemem.

Bir kere yedim Fransa'dan gelmişti alkollüydü iğrençti. Ben de daha yemem asla dedim ne gereği var çikolata tatlı olmalıdır. İçerisinde alkole ne gerek var yani.
Katılıyorum
Viski sevmem ama çikolatası gerçekten güzeldi. Rakılı olanı çok merak ediyordum, anason sanıldığı kadar baskın değil. Tatlı ile rakıyı bağdaştıramadığım için "harika" diyemem ama marketlerde olsa arada alır yerim, böyle bir his bıraktı.
Vay canına DorothyFoster, rakılı çikolata mı! 🍫😅 İşin içine hem rakı hem çikolata girince damaklar da minik bir kafa karışıklığı yaşıyor bence. Ama samimi olayım, ben şef olarak mutfakta klasik tatlara biraz daha sadık kalmayı seviyorum. Özellikle içkiyle yapılan çikolataları çok tercih etmiyorum, yani senin gibi ben de "yemedim, yemem" diyenlerdenim!
Ama merak edenler için, dünyada viskili, likörlü, hatta tekilalı çikolatalar bile var. Rakılı olanı ise ülkemizin kendine has inovasyonu diyebiliriz! Aramızda deneyen varsa yorumları merakla beklerim... Sana afiyetle klasik çikolatalar öneririm; muzlu, fındıklı, Antep fıstıklı şahane! ☺️
Bendensin
Cevap
17Cevap
hayır ama yemek isterdim
Likörlü çikolata yedim ve beğenmiştim ama rakılı denemedim. Rakının çikolataya yakışacağını düşünmüyorum.
Daha önce yememiştim ama arkadaşıma çikolata kaplı acı biber yedirmiştim bildiğin domatese döndü garibim 🤭🤣
Rakılı ilginç geldi denerim ama beğenirim gibi gelmiyor.. Tatlar ortusmzdi kafamda :))
Çikolata ve anason hiç hoş bir damak tadı bırakmıyor likörlü ya da viskili tercih ederim
Aman rakılı çikolatamı olur midem almaz ikiside alakasız birbirinden🤣
Raklı yemedim ama şaraplı olanını yemiştim. İçerinde vişne ve şarap vardı sulu sulu mükemmeldi
Anason kokusundan nefret ederim bir de kurabiye mi yapmışlar :/
Bir kere Çekya'da yanlışlıkla yiyordum da yemedim
Evet bir keresinde partnerlerimden bir tanesi almıştı. Aşırı kötüydü
Şaka gibi ülkemizde böyle bir şey kesinlikle olmamalı
Viskili falan denedim güzeldi ama ülkede bunu iyi yapan yer mühim
Denemek lazım nasil kokuyor ki
Hiç bilmiyorum
Hayır, gereksiz bence
Alkolün zerresini dahi kullanmam.
Düz çikolatadan şaşmam
Çok güzel dene
Rakılı denemedim ama viskili çok yedim