Eski bir iş arkadaşım bana çikolata getirdi, kötü hissettiğimi duyunca 🥰

Eski bir iş arkadaşım bana çikolata getirdi, kötü hissettiğimi duyunca 🥰

Mutluluğun yüzünden okunuyor 😊 işte aslında o sadece bir çikolata değil de değer verdiğin bir dostun tarafından değer gördüğünü, önemsendiğini, sevilmenin verdiği başarı hissini tattığın minik bir paket 🧸🌸
Oo hadi bakalım bugün ne mutlulukla donatıldınız, çikolata bence çok güzel bir yiyecek ya insan hangi durumda olursa olsun ufak bir lezzet ve tat aldığın zaman onun lezzetini hazzını ve mutluluğunu yaşadığı için kendini çok mutlu hisseder sana da şimdiden afiyet olsun dileklerimi iletiyorum yüzünden gülümseme eksik olmasın. 🙂
Cevap
45Cevap
Keşke kendi fotoğrafın yerine çikolatayı çekseydin 🤦🏻♂️
benim çikolatam yok maalesef.. hep gül böyle
Çikolata delisi reglken ve sinirili asabi olunca canım çoook cekiyo son zamanlarda trend olan Dubai çikolatasini her yerde gorsekte maalesef henüz denemek için denk gelemdim
Pozitif enerjin çok güzel. Mutlu olmana sevindim. Arkadaşının seni düşünmesi sevdiği anlamına geliyor, şanslısın.💞
Ne güzel düşünüyor olması hemde çikolata
Afiyet olsun.😊
Uyyyy ne kadar da sevgi dolu ve iyisin 🥹
@beşeklemlijo ben deģill arkadaşın daha iyiii 😉
Bu kızın her şeyi çok iyi duruyo. Kesin bi sıkıntısı var
bilmiyorum. mükemmel olamazsın diye düşündüm
Neden diyecektim o sırada diğer sorunu gördüm. :)
Benim de bir çikolatam olsaaa, benim de bir piskevitim olsaaa, anne bana niye almıyorsun, bizde niye yok?
Hiç çikolatam olmadı be, ayıkken ne kadar tatlıymışsın bak
Çok hızlı yaşıyorsun @krielde
Sanki son 2 ayda 2-3 yas yaşlandın gibi
partiye gelcem diye benim için mi aldın mcuxbx
Ben her akşam 5 tane Snickers çikolatası götürüyorum zaten
Çok itici geldin, niyeyse.
İçinde çok kırıklıkları varken gülümsemeye çalışan birini gördüm. Geçen his bu şekilde oldu.
Benim yeteneğim de bu, bakınca anlıyorum. Bu yüzden pek dostluk kuramam. Altıncı his mi diyorlar nedir. Ben feraset diyorum. Ama üzülme tabiki ya hersey insan için.
Kendimi de tanıyorum, insanları da bir bakışta bildiğim için istemli şekilde dostluk kurmuyorum. İyileri cımbızla çeker gibi bulurum. He dört, durtlükler mi hayır. Kimse değil. En azından kalıcı kaşar bırakacak insanlar olmuyorlar.
Seçtiklerimden hiç sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı secemediklerimde oluyor. Akrabalar yani, neyse senide kırmak istemedim. Üzdüysem hakkını helal et. Iticiden kasıt ruhen itmekti.
Sahtelik, sıkıcıdan ziyade bence ihanet bir insana. O yüzden gri alanlarda hiç dolaşamam. Neyse o dur. Bende böyle bi cinsim işte. 🤷♂️
Banada yorum …
Çikolatadan çok güzelliğin gözüme takıldı
Kadın dayanışmasıı
Gülmek inanılmaz yakışmış. Umarım hep gülersin.
Öteki sorundan görüp geldim. Çok güzel seni düşünen insanların olması.
Dusunmesi bile yeter mis resmen mutluluk hormonu senin gibi
Valla oyle resmen bayildim sana varya off yani
Keske kapali olmasaydin be
Ordamisin
Lutfen yorumlarimi silermisin rica etsem
Böyle güzel bi sevgilim olsa ona bastıktan sonra en kral çikolataları alırım
Delirdi garibim shshsh
Delirmek güzel , dalga amaçlı dememiştim
Bilemedim , içinden çıkamadığım durumlarda delirmek terapi gibi geliyor bana
düşünce çukuruna düşüyor musun sende asla kurtulamadığın bir sanite bile o kadar kalıyorsun ki gerçekliğin o oluyor artık dünyaya güvenim kalmıyor gerçeklik algını kaybediyorsun oluyor mu ha? Olmuyor güzel diyemezsin çünkü güzel olmadığını adım gibi biliyorum kendinle sürekli çatışmak kontrolü dengeyi kaybetmek hayal dünyasına o kadar dalmak ki kendine zarar vermek bile acıtmıyor çünkü kendi zihnin seni yiyip bitiriyor kontrol edemediğin bir şekilde bilmem ama belki gerçektende ben haklıyımdır inandıklarımda bak işte inanmaktan kurtulamıyorum çünkü böyle deli doğdum sonradan falan gelmedi uyum saplamayı öğrenip uyum sağlamaktan bıkıp isyan etmeye başladım delşrmek güzel değil hayır
Sadece modun değişsin diye demiştim aslında
Bu kadar derin yaşadığını bilseydim söylemezdim tabiki
Delilik özgürlük değil, delilik kendi zihnine haps olmak ve çıkamamak çünkü zamanla kendini benliğini yok ediyorsun. Ve çok geç olduğunda insanlar yardım etmeye çalışıyor ama çok geç çünkü senin dışardan tutunacak bir dala ihtiyacın yok artık, senin kökün çürüdü ve kaybolup gidiyorsun insanların iyi niyetlerine karşı umutsuzca gülümseyip teşekkür ederek. Biliyorsun çünkü kurtuluşu yok ama korkunçta değil artık, değil evet o yarattığın dünyaya inanıyorsun orası gerçekliğin oluyor oraya gideceğine inanıyorsun. Haha..
Viskiyi azalt çikolata ye, kötülüğün anası içkidir
ne bilim kendimde olan iyi bir şey yok hiç bi de kafamda bi ses hep beni aşağılıo bişi
Yapıom normal hemen laf editör haha bak bk gibi yapıyorsun falan falan sinirimi bozuyor aynaya bakıom dişimi fırçalıyorum geliyor ban ne çirkinsin slk diyor sg biliyorum dişimi fırçalıyorum güzelliği şimdi napim diyorum
Hshdsjsjdj sarhoş değilsin hayret ahahha
Poşette kepek ekmeği değil mi o sjsj
Hmmm afiedd
Bir ısırık alabilirim 😂
Tarzın çok iyi
Anladım
Zaten günlük kıyafetlerle oluşturdugun tarz güzel
Yoksa özel günlerde giyinilen kiyafetler tarzı tam yansıtmayabilir. Birileri önerir vs..
Kendi yiyen kendi ö*lür
Yemiş gibi oldummmm
Ne dövmesi o
Kaç tane var ki?
Göğsünün üzerinde
Profilinde gördüm
Maşallah 😂
Profilindekiyle soruda ki kişi farklı gibi sanki
Farklı kişiler gibi sanki
Profilinde ki çocuk gibi
Gozlerin biri şama biri halebe bakiyo
Kokoyu azalt moruk
Cidden kullanion mu la
Ben kullanmadan da o kafayi yasiom 7 24
Moruk ben 10 yildir major depresyondayim ben kullanmiom
Bende istemiyorum güçlü olmayı yaşamak istemiyorum biktim kafam skldi seslerden
Karanlık olduğunda sadece
Gözlerin gölge düşürüyor yıldızlara bu kadar parlak olmak zorunda mi oksijen nefesinden yüz bulmasa insanlar boğulur sesin kuşlara ilham olmasa bülbülün hali ne olur saçların olmasa esmeyi birakır rüzgar sen varsin diye hikayeler kitaplar hep ol ki gelsin yarinlar
Aklima esince yaziyorum oyle seni samimi buldum umarım rahatsiz etmez
Onemli degil kendine iyi bak ✋
Yok benim fakirim ben
Sevindirici davranışlar. Afiyetle ye ☺️
Benim hiç yookkk
ne kadar mutlu gorunuyorsun afiyet olsun
Böyle arkadaşlar iyi ki var
Evet var yanımda şu an
Ucundan azıcık kırıversene😊
İsveç çikolatası mı o
Ben çıplak halini bilmiyoeum aşko
Yaşıyor olmana sevindim krielde