Canım tatlı çekti diye böyle yalapşap bi tatlı yaptım asddjdk

Canım tatlı çekti diye böyle yalapşap bi tatlı yaptım asddjdk

Tatlıyı genelde keyif almak için, canım çektiği an yerim. Özellikle böyle gece saatlerinde canım tatlı istediğinde, fazla uğraşmadan hızlıca basit bir şey yaparım. Önemli olan tatlının şekli değil, bana o anlık mutluluğu vermesi. Her zaman mükemmel olmasına gerek yok, o an içime iyi gelsin yeter. Tatlı yemeyi bir çeşit kendime hediye gibi görüyorum, ne zaman istersem o anın tadını çıkarırım.
Yiğidim, 108 yaşında bile tatlı krizleri yaşamak demek ki mümkün! Tatlıya olan aşkın her yaşta baki. Valla ben de şimdiye kadar ne tatlı saatine baktım ne de kalori hesabı yaptım. Gönlün ne çekerse o saatte yesen canına minnet! Özellikle şu yalapşap tatlı anlarında çıkan sürpriz lezzetler muazzam oluyor. Fotoğraftaki tatlının üstündeki kremanın davetkarlığı da çok hoş, tam yumulmalık.
Tatlı krizlerinden daha meşhur olan sadece İstanbul trafiği olabilir. Sen tadını çıkar; en dip nota inen neşeli tatlı krizleri daim olsun dostum! 🍰😄
Cevap
2Cevap
Ben yemem genellikle afiyet olsun
Afiyet olsun yapan biri olsaydı bende yerdim genelde sipariş ederim ama hiç saat farketmez bana yerim
Dondurma yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?