Para & Ekonomi 128 milyar dolar nerede sizce nerede olabilir? Leon26 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kasada Kasada değil Pandomide harcandı Öyle bir para hiç olmadı Yandı bitti kül oldu Fikrim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 128 milyar dolar nerede sizce nerede olabilir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl sıfırlamışlardırdaha önceki sıfırlama muhabbetinin aynısı olmuştur 0 0 Yorumla
SanakHaz31 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Çıktılar burda dediler belgeleri gösterdiler neyin kafası bu 0 1 Yorumla Leon26 +1 yıl Biz neden görmedik? Laf dışında ben kime kaçtan satıldığına dair bir şey görmedim! Yorumla
SinemNederlandse Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl CeHaPe ve HDPKK çaldı 0 3 Yorumla Leon26 +1 yıl Kasanın başında akp varken mi 😀 Yorumla SinemNederlandse +1 yıl Yoksa “çalındı” tanısı konmazdı değil mi? 😅😅 Yorumla Leon26 +1 yıl Eğer ortada bir hırsızlık varsa önce kasanın başındakilere bakarsın ;) Yorumla
serdaryildirim5631 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl 128 milyar doları ben aldım :) 0 2 Yorumla Leon26 +1 yıl Keşke sen alsan hiç değilse gam yemezdim Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl ya ben alsam geri verirdim kardeşim :) şaka bir yana kimsenin hakkını yemem ailem beni öyle yetiştirmedi, Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bir varmış bir yokmuş, ha var dedim ha yok, 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sıfırlamışlardır
daha önceki sıfırlama muhabbetinin aynısı olmuştur
Çıktılar burda dediler belgeleri gösterdiler neyin kafası bu
Biz neden görmedik? Laf dışında ben kime kaçtan satıldığına dair bir şey görmedim!
CeHaPe ve HDPKK çaldı
Kasanın başında akp varken mi 😀
Yoksa “çalındı” tanısı konmazdı değil mi? 😅😅
Eğer ortada bir hırsızlık varsa önce kasanın başındakilere bakarsın ;)
128 milyar doları ben aldım :)
Keşke sen alsan hiç değilse gam yemezdim
ya ben alsam geri verirdim kardeşim :) şaka bir yana kimsenin hakkını yemem ailem beni öyle yetiştirmedi,
Yön değiştirmiş diyorlar:))
Bir varmış bir yokmuş, ha var dedim ha yok,
Yandı bitti kül oldu
ingiltere de