Eyy eyyy herkese selam KScanlar, uzun zamandır içinde bulunduğum kripto dünyasında bol kazançlı bir haftadayız. Nereye baksam yeşil görmeye başladım. Yemyeşil bir dünyada yaşıyorum sanki ^^ Öhhöm, bazıları kripto dünyası Çiftlik Bank gibi olacak diyedursun bizler kâr etmeye devam edelim. Burada önemli olan nokta, maliyeti çıkartıp tamamiyle kâr ile yola devam etmek. Şubattan itibaren 161 bin lira hesabıma aktardığımı hesapladım. Ve halâ devam ediyorum.Kripto dünyasına büyük bir güvensizlik var. Bu nedendir bilmiyorum ama yine de sormak istiyorum. Kripto para almayı düşünüyor musunuz? Bu piyasaya güveniyor musunuz?şuraya minnak bi şey bırakayım ^^
Kripto kullanımında Türkiye ilk sıralarda! Senin kripto paran var mı?
1000 lira yatırdım , 1100 olarak geri çektim. çok dikkat dağıtıcı olmasından ve aklımın sürekli orada kalması sebebiyle devam etmedim. çünkü odağımı sürekli öğrenmeye ayırmak durumundayım. evdekilere sürekli söylüyorum öğrenin öğrenin diye ama nafile. şimdi cebimde 2 bin kadar var , aklımdan tekrar girmek geçmiyor değil. ama btc bu kadar yükselmişken ani düşüş görmek istemiyorum. alt coinlerde doge özellikle inanılmaz yükseliş kaydetti. şimdi gene alırım diyorum ama gene bu kadar yükselişten sonra zarar etmek istemiyorum. çünkü teknik olarak yeterliliğim olmadığı için , sürekli korku oluyor. attığım adım karambole gibi geliyor. bende böyle riskli işleri sevmiyorum işte. 100 lirayla oynaşıp duracağım ki kaybettiğim paraya üzülmeyim xD
Çünkü buzim halkımız kör kursunla oynuyor btc bas eth bas katlansın evini satıp basanlar ve zengin olanlar var onlar sanşlı kişi birde tersi durumlar vsr eğitmenden duydum 1M₺ parası 5k'ye kadar düşmüş heee güvenilmeme nedeni de merkezi yok diye yasal mı falan filan bur sürü nedeni var ama güvenilir arkasındaki teknolojileri araştırırlarsa anlarlar heee burde en büyük risk Allah'a bile emanet değil sürekli açık bir borsa gece saat 04.00 kalkıp para çeken biliyorum. (Uzman gibi konuştum ama alâkası yok öğrenme aşamasındayım)
Güvenmiyorum açıkçası elle tutulur bir şeyim yok ben eski kafalıyım birazcık. O yüzden kullanmıyorum, araştırdım ve bir sonuca da ulaşamadım. O yüzden ben kara düzenden devam ediyorum. Altın ve gümüş alıp satarak...
Çiftlikbankın kısa zamanda tutulma sebebi reklamını para kazananlar yapıyordu şu kadar kazanıyorum diye kripto da aynı sadece kazanan konuşuyor herkes zannediyor ki karlı.
İlk sıralarda olmamızın önemi yok. Ülkeden at yarışına çevirdik bu sektörü de. Fomoya kapılan uzman kesiliyor. Elon musk bile çöp coin’i shillediğinde çöp dediğimiz için yargılanıyoruz, uzmanlığımızı 3 aylık adam kenara atıyor 😂 2016 yılından bu yana mining yapıyorum benim ağzım açılmadı ama millet maşallah uçuyor 😁😂
Çok büyük zararlı çıkacak bizim millet bu piyasadan. Kazandırmadığı için değil, her pumpın arkasına atladığı için.
Kripto para kullanmıyorum, çünkü anlamıyorum. 😂 Güvene gelince; anlasam nasıl olduğunu, ben de kripto para dünyasında varım derim belki. Ben de sadece senden duyduğum kadarıyla biliyorum.