Para & Ekonomi Türkiye'nin en güvenilir kripto para siteleri çöktü. Bu durum hakkında düşünceleriniz nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şansa Dün BTCtürk'e para yatırmaya çalışıyordum başarısız oldum xD#Rafayelll Güncellemeler+1 yıl BtcTürk TR'nin ana bayisi Ve BtcTürk'ü çökertmek devlet ile baş etmek gibi birşey Ama Paribu Yan Sanayi Türkiye'nin en güvenilir kripto para siteleri çöktü. Bu durum hakkında düşünceleriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Site Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ciddi mi, Bitay kullanıyorum ben. 😂 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Paribu açıklama yaptı hatta.Btc ise çok geri kalmıyor. Yorumla
Mantıklıkız03 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Hepsinin mk 😡🥺 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Btc geri çalışacaktır ama Paribu'dan emin olamıyorum 😅Paribu Yarının Dünyası BuGÖRDÜK Yorumla Mantıklıkız03 +1 yıl Harbiden hee ismi çok çıkmışti ama.. vadesi erkenden doldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ciddi mi, Bitay kullanıyorum ben. 😂
Evet. Paribu açıklama yaptı hatta.
Btc ise çok geri kalmıyor.
Hepsinin mk 😡🥺
Btc geri çalışacaktır ama Paribu'dan emin olamıyorum 😅
Paribu Yarının Dünyası Bu
GÖRDÜK
Harbiden hee ismi çok çıkmışti ama.. vadesi erkenden doldu
Yorumsuz..