İş Portföy, Türkiye’de blockchain teknolojisine yönelik kurduğu fon ile bir ilke imza attı. Blockchain Teknolojileri Karma Fonu, kripto para borsası Coinbase’e yatırım yaptı. Yatırım yapılan şirketler arasında, aldığı Bitcoinler ile ön plana çıkan MicroStrategy de bulunuyor. Kripto borsaları ile uğraşmadan bu teknolojiye yatırım yapmak ister misin?Kaynak: https://koinbulteni.com/is-portfoy-blockchain-fonu-yatirim-100700.html
Evet, borsa ile uğraşmam.
Hayır, borsa daha heyecanlı.
Fikrim yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'de kripto para teknolojisi ile ilgili ilk fon kuruldu. Böyle bir fona yatırım yapar mısın?
Yok valla küçük yatırımcıyım ben 😂 şu an herşey dahil toplam 30 bin civarı yatırımım vardır öyle büyük paralar değil. 😂 Ama şöyle bi 500 bin civarı param olsa ne para kazanırdım be 😂
Bakalım hayırlısı. Ben ihtiyacım olmayan parayı koyuyorum ve zaman zaman eksiye geldiği oluyor fakat ihtiyacım olmadığı için bekleyebiliyorum. Tavsiyem yatırım ne olursa olsun ihtiyaç olmayan parayla yapılmalı. 3 ay sonra ödemem var dur şundan biraz para kazanayım 3 ay sonra pozisyon kapatırım dersen pozisyon kapanmayabiliyor 😂
Kredi ile yatırım, açığa satış, kaldıraçlı işlemler bunlar sıfırı hatta eksileri görebileceğin işlemler. Benim 30 binim düşer 10 bin olur beklerim 50 bin olur. Ama diğerleri gerçekten sıkıntılı bu kripto paralarda bunları yaşayanlar var. Bir tanıdığım birinin 400 binlirasıyla CHZ alıp 1.2 milyon yaptı ama çok riskli bir işti ben göze alamam şahsen 😂
Ben maddi sıkıntıdaydım.. yeni toparladım daha kendimi 2400 dolardı btc ben bu işle uğraşırken 10 bin dolar olacağını sağlam istihbaratla öğrenmiştim alamamıştım.. bi süre verdim. ama yine başladım. Şu an malum 56 bin dolarcik param olsa kazancım villalar arabalar alacak durumdaydı
En İyi Cevaplar