- +1 yıl
Yeni başlayan birisi olduğun için paribu uygulamasını indirin, akbank güvencesi altındadır, Türk borsası dır. Kendi adınıza olan bir banka hesabından paribu uygulamanıza para gönderin ve işlemlere başlayın. Alacağınız coin i iyi araştırın, detayları ilgilenirseniz anlatırım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Paribu btc türk gibi sitelere üye olup yatırım yaoabilirsin
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki güvenilir mi
Çevremde tanıdığım borsa mezun çok abim gelirinin çoğunu burdan sağlıyor banada söylüyordu ama ne olacağını tam olarak bilemezsin iyi araştırıp çok iyi analiz etmen ve grafikleri okuman gerekiyor YouTubede var videolar Var ordan bak binance üzerinden oynuyorum ben eğitici modda bak tahmin yap bir süre hangisi yükselir hangisi düşer diye
00 YorumlaYazdığın gün almış olsaydın Yüzde 35 kar etmiş olacaktın bugün
00 YorumlaBitcoin enayiliktir... Şöyle 20 30k finansmanım olacak günü birlik 2kati yapmazsam kendi kafama sikarim...
00 YorumlaSelam, sanal paradır şu an düşüşte kimse güvenilir diyemez. Kumar gibi düşün bence, almak senin elinde ytd.
00 Yorumla- +1 yıl
O işlere bulaşma boş işler 60 bin kaybettim 140 bin kalkanını cektim tobe ettim uzak dur
00 Yorumla Aşko telegramdan yaz bana anlatırım bu sadece erkek işi değil.
00 Yorumla- +1 yıl
Evet güvenilir btcturk üzerinden almanı öneririm sürekli kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
00 Yorumla - +1 yıl
Bitcoin isminden de anlaşılacağı üzere bir bitkidir
00 Yorumla - +1 yıl
Volatilitesi yüksek bir yatırım aracı, bilgin yoksa uzak dur.
00 Yorumla Finans ve para bilimlerine ilgin olmalı , mum grafiği inceleyebilmen ve analiz yapip haberleri takip etmende cok cok onemli vaktin varsa ufak bir sermaye yatirimi gerceklestirebilirsin ama dedigim noktalara dikkat etmelisin.
00 Yorumlaçok geç kaldın bende geç kaldım, bilgisayar bilimcisi olarak sistemin gerçekten güzel bir şey olduğunu söyleyebilirim ama olay amacından çıkalı uzun zaman oldu
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanal para yegenim borsalardan alabilirsin binance huobi öneririm
00 YorumlaKripto para işi değişik ama kazanan kazanıyor parayı
00 YorumlaBilmiyorsan sakın deneme YouTube de eğitim videoları var izle öğren sonra başla
00 Yorumla- +1 yıl
Aslında biraz almak mantıklı.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bitcoin yerine şirket hisseleri al iş kadını ol
01 Yorumla - +1 yıl
İyice öğrenmeden bulaşma derim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Araştırıyorum bu yüzden
Sacmalama sakın biz yaptik 120 milyar gitti
17 Yorumla- +1 yıl
2 kere büyük vurgun yaşandı hatırlatırım
10 Yorumla Hyr canim guven yok parani kaybedebilirsin
00 YorumlaYatırım bekleyeceksin yoksa kaybetmeye mahkumsun
00 Yorumla- +1 yıl
Ülkemizde iptal edildi kullanımı.
00 Yorumla Güvenilmez
00 Yorumla- +1 yıl
Kendinden başka kimse güvenilir değildir
00 Yorumla hiçbir şey güvenli değil
00 YorumlaHiç tavsiye etmem
00 Yorumla- +1 yıl
hiç bulaşma derim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
BİTCOİN: Satoshi Nakamoto adını kullanmış bilinmeyen bir kişi veya grup tarafından 2008'de icat edilmiş bir kripto paradır. 2009 yılında kullanılmaya başlayarak 1. nesil blockchain olarak adlandırılmıştır.
Bitcoin dağınık bir blockchain teknoloji ağının üzerinde kurulu olması, açık kaynak olarak ağa giren işlemlerin takip edilmesi, merkezi olmayan bir sistem ile işlenmesinden dolayı, mevcut finansal sisteme anarşi bir yapı olarak görülmektedir.
Bu sistemde işlemler geri dönülemez ve değiştiremez olarak bir çok ağa aynı anda işlenmektedir.
Para transferleri kısa sürede ve düşük ücretler ile yapılabilmektedir. Bitcoin herhangi merkezi bir devlete veya birime bağlı değildir. Fiziksel olarak basılan bir para değildir, karşılığında bir maden yoktur. Tamamen sanal olarak üretilen temelinde matematik problemi olan bir sitemdir. Bu matematik formülü herkese açıktır ve herkes sisteme dahil olarak bitcoin madenciliği yapabilir.
Her bitcoin madenciliğine dahil olan kişide sistemin güvenliğini artırmaya yardımcı olmakta ve bunun karşılığında bitcoin kazanmaktadır.
Madencilik ise kriptografi şifrelerini çözerek sisteme yeni blokların eklenmesidir. Bitcoin blokların sınırlı bir arzı vardır. 21 milyon olarak belirlenmiştir. Bu arzın sınırlı olması, bitcoinde enflasyon oluşmasını engellemektedir.
Bitcoin fiyatı arz ve talep dengesine göre borsalarda belirlenir. Arzının sınırlı olmasından ve talebin dönem dönem artmasından dolayı fiyatı artmaktadır.
Bitcoin almak için, bitcoin işlemleri yapan bir borsada hesap açmanız gerekmektedir. Bu piyasalarda kanuni düzenlemeler yapılmadığı için işlem riski yüksek piyasalardır. Kazanç ve kayıpları, kanuni düzenlemelerin olmaması riskinden ve fiyat dalgalanmaların fazla olmasından dolayı yüksektir. Fazla risk almadan, dikkatli olarak işlem yapmak gerekir.
Sonuç olarak; Bitcoin blockchain teknolojisinin tanınmasını sağlayan ilk kripto paradır. Blockchain ise geleceği şimdiden değiştirmeye başlayan en büyük devrimdir.