Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadele, yılbaşı kısıtlaması ve kira düzenlemesinin konuşulduğu Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Erdoğan, "Yüzde 10'luk kira stopajı ve KDV indirimlerini 1 Haziran'a kadar uzattık. Esnafa 3 ay süreyle ayda bin lira destek ödemesi yapacağız" dedi. .Kararı nasıl buldunuz?
Esnafa 3 ay süreyle ayda bin lira destek ödemesi yapılacak. Sizce yeterli olacak mı?
Millet şunu anlamıyor galiba zaten dükkan kapalı hangi çalışan hangi gider zaten kiralar uzatılmış yeme içme için de bin TL yeterli aylık 700 lira benim mutfak masrafım aç gözlülük yapmak yerine ülke zaten ekonomik olarak zor dönemlerden geçiyor yine de çok şükür
Büyükşehirlerde 750, diğer illerde 500 TL'lik bir destek... Biraz rahatlatabilir kimini ama bence yetersiz. Devlet bu ara ekonomik krizde.. Vergiler de arttıkça artıyor...
Esnafım. İlk defa, aaağ devlet varmış dedim. Mutlu oldum mutluluğumun sebebi 1 k para değil. Devletin varlığını hissetmem. Arkamda kale gibi devletim var diyebilmek mükemmel bir hismiş 22 yıldır ilk defa hissettim
Bu karar çorbada tuzu olma kararı gibi bir durum küçük bir artısı tabii ki olacak ama üzerinden neredeyse bir yıl geçti ve yapılan yardım biraz çocuğa verilen harçlık misali sanki...
adam televizyonda 65 milyar kira veriyorum diyor. sirf fakir halkin parasini ne diye boyle bos bos dagitiyorlar. ev kirasi degil dukkan kiralari. zaten yetersiz 500 750 lira ne kadarini karsilayacak. israf ediyorlar
Çok büyük para! ... Nasıl harcayacaklarını bilemeyecekler! ... Cengiz holdinge 9 milyar vergi affı! ... Esnafa 1000 lira, oy verenlere çok iyi oluyor. Allah bunları daha beter etsin.
Sen 750 liraya şükür ediyorsun, sana şükür ettirenler 700 milyon dolara şükür ediyor. Neyse girmeyelim buralara, karadenizli de değilmişsin hem boşver. İyi geceler 👍👍👏