Hakkari’de Goyi aşireti tam 2 gün 2 gece düğün yaptı. Herkes halay çekti, Gelin kendi düğününde takılan altınlardan ayağa bile kalkmadı.. Tam 5000 kişi’nin katıldığı bu düğünde gelin ve damat’a 350 bin tl değerinde altın takıldı. Size bu kadar altını taksalar ne yapardınız? Sizce bu bir şans mı?
Hakkari’de geline 350 bin Tl altın takıldı, size takılsaydı bu kadar altın’ı ne yapardınız?
Aynen öyle Yürürken Ayaklarım Hafif İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimde Kas Problemi Var. Onun Dışında Dansçı Oldum Festivallere Katıldım Marmaris, Adana, Muğla, Mersin Onlarca Kadınları Dansa Kaldırıp Dans Ettim Dans Gecelerine Katıldım. Sporcuyum, Normal Araçları Kullanıyorum. Ama Halen Ön Yargıları Kaldıramadım Üzerimden. @1berfin
Maşallah yüzünüz güzel, böyle bakıldığında çok iyi duruyorsunuz çok iyi Birine benziyorsunuz gerçekten. Peki tedavi falan oldunuz mu? Bence bu insanların ön yargısından bşka birşeu değil. Seven insan böyle problemleri pek takmaz. Umarım gönlünüze göre bir insanla beraber olursunux. Ben sizin gibi bir insanla olurdum ki neden olmıyayım. Dışarıdan söylenenlere kulak tıkayın kimse üzmesin sizi. Ayrıca tebrik ediyorum festivallere katılıp özgüveninize hayran kaldım. Sizin gibi olamayan çok insan var aslında. Böyle festivallere dvam edin.
En İyi Cevaplar