Kız istemeye gidiyorsunuz (oglunuza, abinize , kardeşinize, kuzeninize). Kızın babası sizi cok zora sokmak istemiyoruz. Şerefiniz kadar altın alsanız yeter dese ne yaparsınız?
😀
Kız istemeye gidiyorsunuz (oglunuza, abinize , kardeşinize, kuzeninize). Kızın babası sizi cok zora sokmak istemiyoruz. Şerefiniz kadar altın alsanız yeter dese ne yaparsınız?
😀
'' Lafz kelamına düşen kıymetli sözünüz ve bizleri zora sokmama amacınız çok onore etti bizi, ama bizim bu noktada size sunacağımız çok ağır bir yüktür, herhalde bunu siz de beklemiyordunuz. ''
Deriz, bir güzel de kovuluruz :)))) Çünkü o soruya böyle bir şeyi söyleyip de kime istiyorsak alacak değiliz ya :D
ahdsdajsdjd iyi ki kızım 🤣🤣Ailedeki erkeklerde beni ilgilendirmiyor kızı ben almıyorum onlar düşünsün jasjdjas
Var ama o onların sorunu bana ne jdjdjaj
Dalga geçerdim kayınpederle. Bulmuşum bu kafayı kaçırmazdım 🤣🤣
asahshasjs aynen 😂😂
"Bizim şerefimiz size ağır gelir, daha da Davos'a gelmem" der kalkarım :D
Seni gönderelimm 😃 hepsiyle başa çıkar, ortalığı dağıtır gelirsin 💪🏼
Senin yerine Rusya, Ukrayna ve Amerika savaş çıkarmaya çalışıyor zaten 😄
Sen sivri dilini başka yerlerde kullan 😂😂
Yok, 20 den fazla kişiye ev adresini söylediğini belirtmiştin. Orada hem deli hem de sivri dilli olduğunu anladım 😅
Abd, rusya ve çin savaşa girecek ee dünyadaki dengeleri değiştirmek istiyorsan direkt nükleer bomba atsaydın yaa, bu kadar zahmete ne gerek var 🤦🏻♀️🙄
🤦🏻♀️😄 sakin sakin oturmak en iyisi 👍🏼
Mümkünse 😅
Aa olur mu hiç, sen üstadımızsın 😁😁😁
Senden kurt olmaaz.
Peki peki 😏
Şüpem yok da şüphem var 😁😁
Teşekkür ederim 🎈🎈🌼
Cevap
5Cevap
Aşırı fazla alırdım
Gücünüz neye yetiyorsa onu takın demek daha doğru bir tabir olur bence. Ama bu ne manaya gelir bilemedim
Merkez bankaları ilekonuşmam gerekir derim, siz deşerefiniz kadar konışursanız sessizlik hepimizin başını dinlemesine olanak veriri de, arkasından yapıştırırım
Benim şerefim biraz yüklü geldi sizin serefiniz kadar getirdim ben de derdim
B…. Yedik derim
Adam cahildir nerde ne diyeceğini bilmiyordur
Benim şerefime dil uzatan adamın kızını almam derim
Kırıcı bir söylem bu
Şerefi olan bu sözü söylemez derim
Yanlış cümle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?