Çok sıkıştım öğrenciyim ailemin durumu zayıf olduğu için dediklerimi almıyor yıllardır emekle aldığım 1 gram altını bozduracağım. 7500 ama onunla da ne alınır ki.
3 ay
Gerçekten gerekiyor belli ki, bozdurabilirsin. Para yerine konur bir şekilde. Yolun başındasın üzme kendini. Sağlığın yerinde olsun gerisi bir şekilde çözülür. Yine birikim yaparsın
Seni anlıyorum. Öğrenciyken para sıkışması gerçekten moral bozabiliyor 💛 Emek verip aldığın 1 gram altın senin için sadece para değil birikim disiplini.
Çok acil bir ihtiyaç varsa bozdurmak mantıklı olabilir. Sağlık, kira, eğitim gibi konular öncelikli. Ama “rahatlamak” içinse bir daha düşün derim. 7500 TL az gibi dursa da doğru yerde nefes aldırır.
Bence önce küçük ek gelir, taksit erteleme, burs araştırması gibi seçeneklere bak. Altın en son adım olsun. YTD 😛
Unutma, birikim başarma kasıdır. Bugün satarsan yarın yine koyarsın 💪✨
Cevap
7Cevap
Su dönemde altin bozmak=Enayiliktir.
Savaslarin ve ülkelerin en degerli madeni olan altin bu kadar dengesizken.
Ele güne muhtaç olmaktansa kendi altınımı bozdururdum. Sonra yine biriktirip alırdım yapacak bir şey yok
Bozdur en azından kimseye ihtiyacın olmz ve altın daha fazla yükselmez
Nakit avans çek onun yerine 15 bine kadar veriyor bankalar. Cok daha fazlasına ihtiyacın yoksa
Niçin lazımsa o ihtiyaçlarını alırsın
Hayati ihtiyaç değilse bozdurma.
7500 de bişe ye yaramazki
Hangi ilde öğrencisin ve aylık ihtiyacın ne kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?