Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu ülke de sadece milyon dolarlık adamlara yarıyor bu işler.3.000 dolarla kar ettim sananlar var dolarla birlikte herşeyin yükseldiğinin farkın da değiller sanırım :D ya da altın. Kapitalistliğin esiri olmuş bir ülke de kimse mutlu olamaz zenginler bile.
Devalüasyon dan kaçış yok artık.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin Doları bir gün elinde patlayacak ama ne zaman.
Doların yükselişini gördüğünüz kadar keşke şişirildiğini de anlasanız.
ABD zaten doları yıllardır KARŞILIKSIZ basıyor ve dünyada en çok borcu olan ülke konumunda.
Bir gün basın açıklamasında "Doları artık tanımıyoruz" deseler hiç şaşmayın.
Küresel Güç Dengeleri artık değişiyor.
Dünya ekonomisini kontrol eden ailelerin tercihi de artık Çin'den yana.
Bu geçiş süreci kolay olmayacak tabi, ekonomik savaşlarla sancılı geçecek.
Ve bunun startı çoktan verildi de.
En güvenli liman altın.00 Yorumla
Türk parası günden güne değer kaybetmeye devam ediyor ve ciddi bir cari açık oluşmaya başladı.
Açıkcadı yabancı kurda bu yükselişi bekliyordum zira olduda ayni durum yakın bir zamanda altın için olacağını ön görüyorum
Bu durumun ekonomiye kötü etkisi olucak dır fiyat artışları yakında faizler düşük tutuluyor insanlar bankalara yöneldi ama işsizlikte hat saf hada ve corona yi da unutmamak lazım sıkıntılı bu dönem her zamanki gibi bizi bekliyor Allah yardimcimiz olsun00 Yorumla
Hayallerimize yatırım yapmaktan başka çıkar bir yol bulamıyoruz artık günümüz ekonomik şartları altında. Zira ekonomik olarak yeterince çökmüş duruma geldik madden manen.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
215Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. papua yeni gine kinası alıyorum 1kina=2tl
bir de tonga pa'angası alıyorum 1 tanesi =3,18 tl
https://transferwise.com/tr/currency-converter/top-to-try-rate36 Yorumla- +1 yıl
Ciddi kina ve paanga ni aliyosunuz
- +1 yıl
Paanga mı olucaktı sorry
- +1 yıl
Düzelmez miyiz. Bu tayip onlar gitse bile kolay mi çöken ekonomiyi toparlamak
Daha oncede yasadik bu durumu yastik altindaki paranizi tl ye cevirin cagrisiyla millet tl ye cevirdi ama arka kapidan buyuk gosteris sahipleri tekrar dolar aldi.
Bir ulkenin parasi neden batar?
Dis gucler mi?
Cumhur baskanimiz daha once herseyi dis guclere baglayan hukumet yonetemiyordur dememismiydi?
Dış gucler olamaz.
Belkide yasama yurutme yargi bagimsiz degildir.
ya da ulke kaynaklarini baskalarina satmisizdir.
Belkide marka degerimiz yoktur.
En kotu baska ulkelerin ellerine bakiyor uretmiyoruzdur.10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılCari açık uçmuş gitmiş, üretim desen doğru düzgün bir markamız yok. Sonra yabancı yatırımcı kaçmış çünkü adalet yok yatırımına her an el konulabilir. Belli başlı kesimler tüm ihaleleri alıyor hatta kişilere gruplara özel ihale/iş üretiliyor. Gayri safi milli hasılanın çok büyük kısmı nüfusun % 5'lik ayrıcalıklı kısmına akıtılıyor. Merkez bankasındaki yedek akçe bile para garantili ihale edilen yol, köprü, havaalanı ve hastanelere aktarıldı. Ekonomi gerçekten çok kötü. Londra merkezli bankalar dolar borç vermemek için swapta % 1000 faiz oranı işe takas öneriyor. Her neye yatırım yaparsınız bilmem ama elinde tl olarak para tutan zaten akıllı biri değildir.
10 Yorumla
+1 yılSuriye, Libya, Katar, Sudan, Etiyopya, Umman, Nijer gibi ülkelere hem yardım gönderiyoruz, hem asker.
Doğu akdeniz de şu an Türkiye hayati bir mücadele veriyor. Kanada medyasında bile, Türkiye'nin büyük oynadığından bahsediliyor.
Önümüzdeki 100 yılın global sistemi için savaş veriliyor. Lübnan'daki patlama tesadüf olmadığı gibi, Koronavirüsün ortaya çıkması bile tesadüf değil.
Eğer ülkemiz bu oynadığı oyunda başarılı olursa, inanın Türk Lirası ilk 5 en güçlü dövizlerden birisi olacak. Sadece doğu akdeniz de trilyon dolarları aşan doğal gaz rezervleri mevcut.114 Yorumla- +1 yıl
Ciddi söylüyorum, senin gibi trolleri bir gün bulup bulup sokak ortasında dövecek bu millet.
Ne saçmalıyorsun mk ya? - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok akepeli degilim olmam da hic bir zaman hatta tayyip e hakaretten dosyalarim var davalarim devam etmekte.
Gundemi de oldukca iyi takip etmeye calisiyorum.
Ve akepeli olmayan biri olarak arkadasa katiliyorum.
tayyip dusmanligi gozumuzu kor etmesin egriye egri, dogruya dogru konusalim. - +1 yıl
@KıyametAlameti Bir salak daha. Zerre kadar beyni olan bir insan ekonomisi çökmüş, demir perde ülkesine dönüşmüş, her kurumu çürümüş, ağır iç sorunlara gark edilmiş, geleceği ipotek altına alınmış Türkiye'nin halen daha büyük bir plana göre idare edildiğini iddia edemez
Tek şans ileride Tayyip'in diploması yok diye birçok uygulamasını hukuksuz ilan edip hızlı yoparlanmalara girilmesi
Onun dışında Türkiye öldü de gömeni yok ekonomik olarak.
Daha halkını besleme kapasitesi bile yokoldu - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok tayyip in a. k ama tayyip dusmanligi gozlerinizi kor etmis.
Akepeli secmen neyse sen de bir benzerisin bence. - +1 yıl
@KıyametAlameti Yav fiktir git, asıl kör senin gibi gizli yandaşlarda. Arap diktatörlerinden beter hayalleri olan, 20 yıldır masal anlatan o zihniyete zerre kadar prim veren hiçkimsenin hiçbir şeyini ciddiye almıyorum.
Tayyip düşmanlığı gözümüzü kör etmesinmiş, adamların bütün ideolojisi kin, yalan, düzenbazlık üzerine. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok beyinsiz soz konusu vatan!!
Suriye, Libya, Akdeniz bir yiğin sorunla mucadele ediyor devlet.
Gizli yandasmis..
Rty i de seni de s2yim ya..
Söz konusu vatansa sizin gibilerin onemi mi var !! - +1 yıl
@KıyametAlameti Bu vatan milleeeğt edebiyatı yapanlar sevdiklerini iddia ettiği vatana saçma sapan emperyalist takıntılarla en büyük zararı vermeseler belki ciddiye alacağım.
Söz konusu vatan, ee? O zaman gerçek dışı saçma sapan işleri destekleyelim mi?
Tatlı su faşistleri sizi... - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok zihniyet belli tipik etnik dokuntu cumleleri!!
Bos muhabbet.
Hainlik kaninizda var. - +1 yıl
@KıyametAlameti Bunlar hep faşist devlete tapan primitif kalas lafları. Türkiye'nin büyük oynuyormuş da çok büyük davalar güdüyormuş da Suriye'de falan çok mühim işler yapılıyormuş da.
Bundan 6-7 sene önce Suriye'de savaşı körüklemenin yanlış olduğunu aynı şekilde savunuyordum.
Senin gibi ''Çok büyük devletiz büyük hesaplar var, dibimizde olan olaya karışmayıp pasif mi kalalım siz ülkenin gelişmesini istemiyonuz'' modunda saçmalayan gerizekalılar' gene bana hain falan diyordu.
Şimdi milyonlarca suriyeliyi nerelerine sokacaklarını şaşırdılar.
Akp'nin neo osmanlıcı emperyalist politikaları Türkiye'yi her konuda yalnızlaştırdı. Yaptığımız hiçbir işi destekleyen adam akıllı hiçbir ülke yok.
Dua etsinler Türkiye'nin yaptığı korkunç hataların üstüne fazla gitmiyorlar, çünkü Türkiye'nin mevcudiyeti herkes için faydalı.
Yoksa bu çapsız neo osmanlıcıların ülkeyi götüreceği yer en başta seni devlet düşmanı ederdi.
Dipnot: Çepniyim ben, hem ana hem babadan. Muhtemelen sende ermenilik falan vardır, zaten konudan bu kadar sapıp kaypakça oraya buraya çekmenden tipik ortadoğulu damarın olduğu anlaşılıyor. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok etnik dokuntusun oyle olmasan bile onlardan farkin yok. Mankurt beyinli !!
- +1 yıl
@KıyametAlameti Etnik döküntü 1920 kafasındaki sikko milliyetciye denir
Bunların kafa yapısı ds ancak ülkeyi yıkmaya yarar - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok sen hala konusyir musun hala mankurt !!
- +1 yıl
@KıyametAlameti Mankurt denen kelimeyi kullanan kişilere IQ testi yapılsa 70'ten yukarı çıkmaz.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok tartismayacagim 😂😁
Altın 15 TL artmış. Günlerdir artıyor. Durum kötüye gidiyor. :/ Bana yarıyor lakin ülke için hayırlı değil.
151 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum! Banada yarıyor da Türkiye için üzücü..
+1 yılÖnümüzdeki birkaç sene içerisinde çok korkunç bir kıtlık olacak.
O yüzden aklı ve imkanı olan şehri terk etsin köye yerleşsin.
Bu dediklerim deli saçması gibi gözüküyor olabilir ama birkaç sene içerisinde çok korkunç bir kıtlığın bizi beklediğini düşünüyorum bu ülkede. Öylesi bir kıtlık döneminde dolar da altın da kimsenin karnını doyurmaz.
İnsanın karnını toprak doyurur. .20 YorumlaPapua'nın parası bile tlyi geçti saçmalıklarını bir kenara atalım. Bu ölçü değildir. Kuveyt dinarı da 4-5 dolar, ama kim skr kuveyt dinarını.
Asıl sorun Merkez Bankası rezervlerinde dolar kalmamasıdır. Bu da şu demek, ülkeden dolar kaçarken, MBnın piyasaya sürecek rezervi kalmamasından. Bu yüzden lira değer kaybediyor.
Sorumlusu da AKP rejimidir. Dış güçler, dolar operasyonu vs bunlar palavra.10 Yorumlaby tür olaylar borsa için alım firsatidir. tum hisseler düşer ve insanlar borsadan kaçar. size şöyle söyleyeyim sadece iki günde borsadan çok yüklü miktarda para kazandım. cok yüklü dediğim de 50bin lira falan ama yine de benim için iyi para. demek istediğim krizi firsata cevirmesini bilelim.
10 YorumlaŞimdi şöyle bir dünya var arkadaşlar bazıları seviniyor oo altınım var dolarım var artıyor diye fakat enflasyon da aynı oranda artacak yani aldığınız ürünler ev araba artacak 2 elin durmu belli alınmaz bir piyasası var ister altına ister başka şeye yatırım yapın ama bböyle giderse dözviz ve altın satışı olmayabnilir herkes elindekini tutmak isteyecek
10 Yorumla
+1 yılNeye mi yatırım yapıyoruz 😂
Geçen gün bankanın önündeki ATMden para çekmeye gittim. Bankanın önünde kuyruk vardı. Amcanın biri güvenliğe soruyor neden kuyruk bu kadar yavaş ilerliyor diye. Güvenlik görevlisinin cevabı da şu; herkes kredi çekmeye gelmiş. Ayrıca bahsettiğim banka özel yani kamu bankası değil. Soruyu tekrar alalım neye yatırım yapıyoruz 😂10 Yorumla
+1 yılTabi benimde altına dolara yatırdım ama altın ons dolar bazlı altın ın düşmesi nedeniyle ona tepki olarak 469 lirayı gördü şu an 477 liradan işlem görüyor bakalım pazartesii günü Amerika enflasyon rakamları açıklanacak bakalım piyasalar nasıl olacak göreceğiz
00 Yorumla
+1 yılDolarda uçuyor herşey daha pahalı doğal olarak şu amerikan sevdası bitmesi lazım merkez bankası para basacak Türk parası dolaşıma açılacak bunun haricinde işlem yapılmayacak bir İngiltere'den ne eksiğimiz var bizim kendi parası olan Sterlin haricinde kullanırmı o ülke? Çeyrek altının fiyatıda uçmuş bir çeyrek 800 lira olmuş yatırım yapmıyorum bu gidişle ülke duman altında kalmaz inş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan sanki sadece Türkiye ekonomisi berbat...
Bol keseden harcarken iyidi
Şimdi ekonomi sıkıştı hemen herkes Hükümete düşman oldu...
Bakın bakim şu an hangi ülkenin ekonomisi sağlam?
Bu kadar salak cahil millet görmedim ya!!!
Ne cahil insanlarsınız böyle!!!00 Yorumla
+1 yılNisan marttan, mayis nisandan, haziran mayıstan, temmuz hazirandan, ağustos temmuzdan daha iyi olacak dedi damat haklı çıktı 😂😂😂 dolara altına yatırım yapanlar kazandı. Berat harikalar diyarına hoşgeldiniz
20 YorumlaHala malum partiye oy verecek olan var mı çok merak ediyorum birazcık ülkeyi umursayan hiç kimse vermez şu saatten sonra hale bak
41 Yorumla- +1 yıl
ya ilk defa böyle ekonomi girdim yatırım konusuna baktığımda siyaset yapan biri çıkmadı dedim ama yok Gine aynı neyse dediğin gibi tamam ama bunu yatırım yapan böyle yerlerde değilde şu dini ile övünüp herkese baskı kuran cahil kitleye anlat lütfen onlar yüzünden bu durum siyaset değil gene vatandaş yaptı bunu bence klasik ortadoğu zihniyeti oluyoruz
+1 yılO değilde malum haber kanalı atağa geçtik diye haber varmış.
Çocuğun biride "evet yatağa geçiriyoruz panik atak" diye yorum yapmış hala ona gülüyorum. Bunlar hangi ütopyadalar acaba 😂20 Yorumla
+1 yıl1800 dolar borcum var. Arttıkça zarara giriyorum. Zaten dolar arttıkça her şeye de zam gelmeye başlar. Peynire zeytine falan dahil. Misal 2 gün sonra "bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 60 kuruş zam geldi" haberi çıkacak orası kesin
00 Yorumladoviz yukselisi iyi degil ekonominin gittikce daha kotuye gittiginin gostergesi paramizin gittikce surekli deger kaybetmesi demek cok uzucu ve endise verici bir durum vatandas olarak olumsuz etkileniyorum dogal olarak
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 582 cevap paylaştı. altından hiç şaşmadım bu güne kadar şu son 1 yılda bir para ggetirdi banaaaaa benim çalışıp kazandığımdan daha çok :D ama yinde durum iyi değil tabiki paralelde hayatta çok pahalılaştı allah olmayanın yardımcısı olsun
00 Yorumla
+1 yılPandemi ve kısa çalışma ödemesi sürdüğü sürece yükselişin onu kesilmez ki altının son noktası 520 olabileceğini düşünüyorum keza sonrasında kademeli olarak düşüş olacağını varsayarak çok kişinin canı yanack
00 Yorumla
+1 yılYatırım yapamıyoruz şu sıra herşey sınırını okadar aştı ki
20 Yorumla
+1 yılYa yeter artık heryerde karşıma çıkması beni hayyat soğuttu amerikada benim yaşımdaki biri yaz tatillnde öim biçierek benim ömür boyu binemeyeceğim arabaya biniyor oluşu artık canıma tak etti bide yurt dışına gitmek istedik diye vatan haini oluyoruz yeter artık cidden yeter geçen çinden flaşbellek aldım 7 tl ye 16 tl vergi çıktı yuh ama
10 YorumlaParam dolarda. Ama yakın bir tarihte yurt dışına gideceğim için olduğu yerde sabit duruyor. Dolar yükseldiğinde kar etmiş gibi de hissetmiyorum. Sadece tl’de tutup değerinin durduğu yerde düşmesini engelliyorum bu şekilde.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılaltın coştu döviz coştu ev- araç fiyatları 3 ayda %30 zamlandı piyasaya günlük tüketim ürünlerine %10-20 arası zam geldi. vergiler arttı. ( avrupa bizi kıskanıyor )
10 Yorumla
+1 yılAltına yapıyorum tabi ki. 1sene önce 700 lirqm vardı toplasam şu anda 1900.
Akıllı olun kendall ablanızın dediğini yapın #altıncandır20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılDüşük krediyle ev alan fakirlerin parasını emlakçılar galericiler dolara altına yatırıyor TL de tutmuyor faizler az yani ülke ekonomisi batıyor diyenler vatan hainidir
00 Yorumla
+1 yıl280 Tl den 1.450 gr altın almıştım 2 katına yaklaştı. 5,40 Tl den 80 bin $ aldım ama halen bekliyorum. 6,20 den de 65 bin € aldım. İstanbul’ dan 2 tane ev almayı planlıyorum.
00 YorumlaHiçbie şeye. Kazandığımı yiyorum. Ölümün ne zaman geleceği belli değil ki? Biriktirsen ne olur yatırım yapsan ne olur, sonunda cepsiz kefenle uğurlanmayacak mısın?
05 Yorumla- +1 yıl
@Mesk55 Anlamadınız ki, çalışıyorum, çabalıyorum, asli ihtiyaçlarımı karşılıyorum, sağlık sigortamı ödüyorum, yani paranın esiri olma noktasında kararlıyım, olmuyorum, o benim esirim olacaktır inşallah. Anladın. kazandığımı yiyorum derken,
İçkim,
Kumarım,
Karı kız ilişkilerim,
İsrafım,
Melayani harcamalarım, yok...
Birikimim olursa kenara koyarım ama böyle devamlı Dolar nereye gitmiş, Euro uçmuş mu, Altın gökyüzüne mi çıkmış gibi devamlı günümü bunlarla kafa yorarak geçirmiyorum.
Meramımı anlatabildim mi?
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldolar 2.65 tl iken cumhurbaskanimiz elinde doviz tutan dovize yatirim yapan zarar eder demisti :)
simdi ayni seyleri sevgili maliye bakanimiz söyluyor :)
yaniiiiii yatirimlar tl olmali :))00 Yorumla
+1 yılYatırım yapmayın yaptıkça siz satın aldık ç a yükseliyor bozdurun elinizde ne varsa
Altın dolar euro alıp kar edeceksiniz zannedenler ülke ekonomisini zarara sokuyor02 Yorumla- +1 yıl
Heh ajan mısın kardşm sen
- +1 yıl
Hayır
Biz acıkmayalım diye tuvalete gitmiyoruz. Siz yatırım diyorsunuz.
Ülkeyi batırdı beceriksizler ordusu.10 YorumlaDolar a yapıp yurtdışına gitmeyi düşünüyordum ama bu gidişle bilet bile alamam
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ulkede bu sartlarda ne yatirimi, ileride cocuk yapmayi dusunmuyorum ona iyi bir hayat sunamayacagim icin.. ama devletimiz sagolsun ekonomide haaarika (!)
20 YorumlaAğabey turkıya cennet
Ekonomi çok iyi bak herkes dışarıda yiyor giyiyor
Çok iyi turkıyaa 😂23 Yorumla- +1 yıl
Sen suri
- +1 yıl
Slşxşfşsçxkfk
+1 yılEvim de 1 dolar ve 10 euro var dydhdjd hepsi bu dhdhjd
20 YorumlaHer durumda, her zaman kendime yatırım yaparım. Bu yatırımım hiç bir para birimi karşısında değer kaybına uğramaz. 😉
00 Yorumla
+1 yılÖlüme yatırım yapıyoruz gençler para biriktirip altın yapcaz derken simdi parayı fırsatçıların zamlarına vercekler
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Yurt dışı işinden haber bekliyorum gidersem umrumda değil 10 tl olsun bu iktidara oy verenler takkelerini önlerine koyup bir düşünsünler.
00 Yorumla
+1 yılDolar en guvenli liman al bekle sabirli ol acele etme pisman olmasin 7 den aldim 6.60 kadar geriledi bekledim ve kazandim
00 YorumlaYurt dışına mal satışı yapmaya başlıyorum yaşım 23 okulum bile bitmedi henüz. Üniversite son sınıftayım.
00 Yorumla
+1 yılBen lisedeyken altın 50 60tl bişeydi. Şimdi adam çalışıp alamıyor ozmnlar harçlıklarını biriktir al derdiler. Ogünden beri elime geçen parayı harcarım. Oyüzden yatırım hep ekside bizde 😃
00 Yorumla
+1 yılSeçime kadar böyle gider az düşer sabit kalir yine yükselir. Kalıci olarak düşmesi ise en az 2 yıl reform IMF olabilir.
00 YorumlaYatırım yapacak para mı bıraktılar millette :) Beni çok etkilemiyor, ama milletin çok etkileneceği kesin... Kötü günler bekliyor...
00 Yorumla
+1 yılDövizle işim yok. Dövize hiç güvenim kalmadı.
Kumar işi dir.
Rekora gidiyor. Çok çok herşey biraz daha zam olacak.00 Yorumlakaybederken de kazanmak önemli 👍
şu an borsa için yatırım fırsatı10 YorumlaÇok klişe olacak ama insana yatırım yapıyorum şükürler olsun aç değilm açıkta değilim parayla pulla işim yok düzgün insalar biriktirmeye çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılElimdeki parayla en fazla papua yeni gine kişnesi alabilirim. 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılDöviz aldı başını gitti, şahıs olarak kazanıyoruz ama ülke olarak kaybediyoruz, hiç hayırlı değil şuanki durum,
00 YorumlaYükselişteyken yatırım yapmam😅BTC ye yatırmayı düşünüyorum ama.
10 Yorumla
+1 yılSadece 1100 dolarım var bana çok yaramıyor ama hobi olarak ekonomi takip ediyorum ve iddiam dolar bu yıl 8 tlyi görür net
24 Yorumla- +1 yıl
Altın şu an anormal derecede yükseldi düzeltme yapmasını bekliyorum aşı haberleri altında düşüşü getirecektir.
- +1 yıl
2. dalga tepe noktalara getirecektir ama altın dolar gibi ekonomiyi sarsmadıgı için fazla gündemde olmuyor şu an revaçta olan madenlerden gümüş tavsiye ederim ama eger elinde dolar varsa sakın ha çıkma bekle sadece bekle dediğim gibi eylülde sert hareketleri olacaktır tabi bu benim şahsi görüşüm her zaman son karar sizindir.
+1 yılBen hala mevcut ekonomi ve hukuk sistemine rağmen insanlar nasıl cumhuru destekliyor onu anlamaya çalışıyorum. Sivrisinek kadar aklı yok mu bunların?
10 Yorumla
+1 yılZamanında altın dolar ve Euro almıştım baya kazandım hepsinden
10 Yorumla
+1 yılYatırım derken 🤪
Kazandığımız ile ancak geçinebiliyoruz maalesef 🤷🏻♀️03 Yorumla- +1 yıl
Gidişat hiç iyi değil ama anlamıyorlar..🙄🙄
- +1 yıl
@Maskelimucize Maalesef çok doğru 😞
- +1 yıl
Artık takmıyorum kafama nasıl istiyorlarsa öyle yönetiliyorlar..
param olmadığı için hiç bir şeye yatırım yapamıyorum, ancak karnımızı zar zor doyurabiliyoruz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılBorsa da hisse senetlerini takip ediyorum.
Bir de al sat yapmaya calisiyoruz..00 Yorumla Primlerimi euro olarak alıyorum o yüzden bu ay maaşım 20.000tl yi geçti 😂
00 Yorumla
+1 yılAy sonunu getirdikte bu pahalilikta yatirimi kaldi.
00 Yorumla
+1 yılYatırımlık bir durum yok ülkemiz ekonomik krizde insanlar parasını korumak derdindeler
04 Yorumla- +1 yıl
E ne var bunda. Paralarını koruyorlar ki bundan bir kaç sene parasız kalmasınlar
- +1 yıl
Bişey yok yapan iyi yapıyor benim kastm yatırım ifadesi doğru değl çünkü can çekişiyorz
- +1 yıl
Haklısın.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun!!
- +1 yıl
Amin inşallah
+1 yıldolara değilde altına yatırım yapmak daha mantıklı aşırı hızlı artıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öylr
Tlde durarak enayilik yapıyorum :) başka birşey değil yani
00 Yorumla- Devamını Gör (223)
Devamını Gör(268)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Dolar 7.25 TL, euro 8.60 olarak rekor tazeledi. Neye yatırım yapıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler